Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddali juz komuś eq ? z cofki ?

Pozatym ta strona to jakiś syf ... pada co 10min nie idze postaci kupić /sprzedać

Mi oddali tylko SM'y. 

A hosting, na którym stoi strona to kompletna porażka.. 

Opublikowano

peta do expa sobie załatw, sporo daje a dużo nie kosztuje, bo jakieś 450kk :P

@1361622928-U485574.pngAVG

tzn... mam 130lv, full eq pvp.

mam mistyka ze średnimi

i co dalej kupic? :P

mi strona dziala od 20 bez przerwy.

Opublikowano

strony działają już :) :) oprócz forum.

powiecie może na co zbierać kasę na poczatku gry? [pet exp, czy coś do pvp?]

mam mistyka ze śr ^^ a co dalej?

BaoBao, później wierzchowca (polecam Moa/Dziki Moa), wyniesie Cię to jakieś 1-1.2kkk.

Opublikowano

To bardzo kiepsko szukalas, jak znalazlas przez pol dnia 2 metki w atlantyzdie. Ja przez pol godziny znalazlem 7. Medale z nich sprzedalem po 5,8kk bo po 6 rowniez juz ledwo schodza. Ja wiem, ze sa zarobki na wyzszych lvlach, czy zaprzeczylem temu? Nie. Po prostu na 100 lvlu teraz juz praktycznie niemozliwe bedzie zarobic na kostium czy peta dodatkowego, skoro ceny tak masakrycznie spadly w dol i co gorsza nadal spadaja. To co dalo sie miecn a 100 lvlu teraz bedzie mozna miec na tym 140 czy 160 dopiero.. Tzn inaczej - na 100 lvlu dalej sie bedzie dalo, ale 3x dluzej z tym zejdzie :)

I dodam, ze ja rowniez mam szkole i gram godzinke - max dwie dziennie, a mimo to daje rade i wlasnie przez to ze tak malo gram, to fajnie mi sie zarabialo na tym 100. Wiem ile gra ludzi bo codziennie wystawiam shopy w jinno ;-)

Przez pol godziny 7 metkow no to gratuluje ;) Chyba byles " chory " i czailes sie na metki w godzinach porannych :) Kurcze sam wiesz ile ludzi gra i jak ciezko cos zdobyc. No., chybaze tak jak pisalam wyzej - nie ucze sie, nie pracuje tylko gram - to tak ;) Nie trzeba stac w miejscu z lvl i stawiac na jeden typ ulepek jako zarobek. Serwer jest tak rozwiniety, ze mozna na wszystkim zarobic , wiec bez MARUDZENIA :)

Ps. Wkurza mnie fakt, jak ktos marudzi , narzeka, a nic nie robi, zeby pojsc do przodu, rozwinac sie. Serwer jest FANTASTYCZNY pod kazdym wzgledem. Takze bez marudzenia i do roboty :) 

Opublikowano

Przez pol godziny 7 metkow no to gratuluje ;) Chyba byles " chory " i czailes sie na metki w godzinach porannych :) Kurcze sam wiesz ile ludzi gra i jak ciezko cos zdobyc. No., chybaze tak jak pisalam wyzej - nie ucze sie, nie pracuje tylko gram - to tak ;) Nie trzeba stac w miejscu z lvl i stawiac na jeden typ ulepek jako zarobek. Serwer jest tak rozwiniety, ze mozna na wszystkim zarobic , wiec bez MARUDZENIA :)

Ps. Wkurza mnie fakt, jak ktos marudzi , narzeka, a nic nie robi, zeby pojsc do przodu, rozwinac sie. Serwer jest FANTASTYCZNY pod kazdym wzgledem. Takze bez marudzenia i do roboty :)

Hmm nie chory, mam na popoludniu, wbilem o godzinie 9  ^_^

Co ciekawsze, bedac w grocie przez 40 min okolo godziny 21 ubilem ich 17  przez dwa respy.. wiec jest lajtowo jak dla mnie, zbyt lajtowo :/ (co gorsza z tych 17 medali w 2h sklepu zeszly mi 3 po 5,8kk)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Godzine ogarniałem respy metkow w av1/2. Przez nastepne poltora droplem 26 rozowych medali w niedziele zaczynyjac od 16;00. Pocwicz.

Opublikowano

Do metkow trzeba miec szczescie albo w godzinach rannych lub poznych wolny czas. Jak Wam jest tak strasznie lajtowo i zbyt latwo, przeniescie sie na hard a nie lamentujecie sie na dreikona. Zmiany zostaly wprowadzone i tego sie nie cofa.Dla mnie jest super i kropka :)

Opublikowano

wie ktoś jak naprawić tego całego patchera ? bo wkleiłem łatke 2.2 i nic dalej nie działa a pisze że channele off

Żadnych łatek nie trzeba pobierać, pobierasz jedynie klienta potem go wypakowujesz a potem patcher już sam pobierze ci wszystkie potrzebne pliki. 

xD 

Opublikowano

Żadnych łatek nie trzeba pobierać, pobierasz jedynie klienta potem go wypakowujesz a potem patcher już sam pobierze ci wszystkie potrzebne pliki. 

Mi również patcher nie działa '' nie włącza się'' i co mam z tym zrobić?

jakie są ulepki na 220 i po ile chodzą? :D

Opublikowano

wie ktoś jak naprawić tego całego patchera ? bo wkleiłem łatke 2.2 i nic dalej nie działa a pisze że channele off

Zrob tak jak napisal  Gordon, przy czym wylacz antywirusa :)

Sprobuj wylaczyc antywirusa. Uruchom wszystko i zobacz czy to pomoze :) Zeby mi nie wywalalo patchera, musialam zaznaczyc w opcjach antywirusa,ze owy patcher  to bezpieczna aplikacja :) 

Opublikowano

jakie są ulepki na 220 i po ile chodzą? :D

Hm, zależy dokładnie w czym problem, ponieważ mi patcher działa normalnie ;) 

Mroczne księgi - 20kk

Mroczne Medale - 15kk

Pierścień śmierci - 75kk 

Sakiewka złota - 20kk 

Woda życia - 5kk 

xD 

Opublikowano

Ta strona to katastrofa.Dziwie się czemu jeszcze czegoś z tym nie zrobili,przecież to jest w ich interesie,Is nie funkcjonuje.

Niby mieli zmienić hosting, ale czy zmienili to nwm.. 

Opublikowano

Sayed widać jak ładnie nabijasz posty weź wyjdź najlepiej i każdemu przysługe zrobisz. A co do serwera fajnie wszystko pięknie, ale sronka nadal off.

93176798230333394383.png

Opublikowano

Czy jak kupię sobie bao - bao a on mi się złączy z podstawowym petem to czy będę mógł potem zmienić te bony w podst. pecie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czy jak kupię sobie bao - bao a on mi się złączy z podstawowym petem to czy będę mógł potem zmienić te bony w podst. pecie?

Po kliknięciu na skrzynkę Bao twój podstawowy pet zamieni się w baobaoo który dawał te same bony które miałeś w podstawowym + dodatkowe które są wbudowane. Czyli np jeżeli twój podstawowy peta ma takie bony : Potwory, int, metiny, wartość ataku i np 40 lv to ta pieczęć podstawowego peta zamieni się w bao i będzie miało bony takie same czyli te potwory, wartość, int i metiny + dodatkowo wbudowane - ( 30% expa + all bonusy do expa 20%) 

xD 

Opublikowano

A pet pvp będzie osobnym petem?

Jak kupisz skrzynkę z petem do pvp to otrzymasz nową pieczęć z nowymi wbudowanymi bonusami, ale poziom i te 4 bony zostaną takie same i jak zmienimy bony to zmienią się one w dwóch petach ;d 

xD 

Opublikowano

Nic mało nie schodzi. Tylko wszyscy chcą się dorobić na już. Wystawiacie sklep na 30min. ze standardową ceną jak wszyscy i oczekujecie że wszystko zejdzie. Trzeba szukać czego aktualnie ludzie potrzebują, badać rynek :P

Ja ze sklepu dzisiaj zarobiłem na 2 kostiumy pvp, fryzurkę i prawie na peta do pvp. Więc nie mówcie że handel jest zjebany.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...