Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby to ma Sens, ale i tak trzeba się zatrzymywać co 10 lv'i, by zrobić misje u Biologa.

Mam Full Perfekt EQ do Expa, kostium Dreikon, Pieczęć Pancernej Pandy, Peta Bao Bao i fryz do Expa - O Dziwo bije bosowi na mapie 100 lv po 47k a i tak mnie zabija pierwszy ;/

Bo z samym eq z łez go nie ubijesz, ja mam przerobioną tarczę, hełm i zbroję do expa.

Zamiast naszyjnika z łez i bransy z łez, mam kryształową branse i ametystowy wisior i ubijam wszystko. :P Zobaczymy jak wbije dziś 160, to czy dam rade solo dunga. xD

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo z samym eq z łez go nie ubijesz, ja mam przerobioną tarczę, hełm i zbroję do expa.

Zamiast naszyjnika z łez i bransy z łez, mam kryształową branse i ametystowy wisior i ubijam wszystko. :P Zobaczymy jak wbije dziś 160, to czy dam rade solo dunga. xD

Ja mam eq z lez stal helm na 1lv

Jedyne co mam przerobione to butki ktore daja na potwory :)

Opublikowano

k***a no, tydzien czekam, chce zagrac, codziennei sprawdzam tą j***** strone...... ani razu mi nei zadziala... ..

a jak czekalem i wiblem na ts'a, zeby Admin zalozyl konto, codziennie po 1h to zaden nie zsszedl..

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Ja mam eq z lez stal helm na 1lv

Jedyne co mam przerobione to butki ktore daja na potwory :)

No to zrób takie eq jak ja, ja mam na 135 zbr, broń, hełm, tarcze, butki i te 2 itemki z reg pż. 

Wtedy dasz radę ubić. :P

Opublikowano

3 tygodnie eq nie ma :) Nie polecam servera strona ciagle off eq mieli oddać to 0 info 

Ile jeszcze będziesz spamił ? chyba to jest twój 20 post w którym piszesz to samo. True już pisał co do oddawania EQ, przewiń parę stron lub zobacz na FanPage a co do strony mają zmienić hosting i będzie okej. 

xD 

Opublikowano

czyli mniej wiecej kiedy ?

Strona dziala.. nie zawsze ale dziala..

Wczoraj kupowalem postac i o 24 dzialala.

Jezeli nie mozesz zalozyc to daj pasy maila kod usuniecia na pw to jak bd dzialac to Ci zrobie.

Opublikowano

Dziś już all strony,fora itd. będą działały poprawnie...

Krótkie ale treściwe info :>

Pozdrawiam

True 

True, czy mógłbyś wejść na GG i odczytać wiadomości ode mnie. 

Sprawa jest taka, że chce odzyskać swoje konta, do których aktualnie nie mam dostępu, z niewiadomych mi przyczyn. 

Tutaj masz pełną skrzynkę, wiec wiadomości nie wysle :P

gg: 47***86

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wchodzę na stronę i piszę TrwajÄ… pracje... można wiedzieć kiedy strona będzie działać?

ciesz sie ze robia i nie maja w d***e ISu ;p

Opublikowano

Niby w jaki sposób?

Taki że ktoś się wbił na konto, a ja nie miałem możliwości zmiany hasła... Wywalałem go cały czas, ale w końcu musiałem odpuścić...

Opublikowano

Taki że ktoś się wbił na konto, a ja nie miałem możliwości zmiany hasła... Wywalałem go cały czas, ale w końcu musiałem odpuścić...

Tak to jest jak się nie dba o hasło i na każdym serwerze robi się takie same passy ;) Najwidoczniej tak miało być, zapewne jakby strona działała to by Ciebie okradł w takim czasie w którym Ciebie nie było ;) 

xD 

Opublikowano

Tak to jest jak się nie dba o hasło i na każdym serwerze robi się takie same passy ;) Najwidoczniej tak miało być, zapewne jakby strona działała to by Ciebie okradł w takim czasie w którym Ciebie nie było ;)

Ale nie usprawiedliwia to tego, że strona nie działa od tygodnia....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...