Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak twierdzę że jak zwykle mental ma przewagę. Zdarzało mi się że przywalił duchowym prawie za całe HP pomimo że mam Eq na swój lvl z full absami i wspomagaczami oraz biologiem. Oczywiście mental na podobnym poziomie co ja (gram WP). Mam jakoś 236 inta.

imetin_logo.png

Opublikowano

A jeszcze odnośnie bodego. Jak on sobie radzi? Z tego co wiem, został osłabiony... Czyli mental najlepszy? Jaka broń dla mentala 2h czy 1h?

Body też kozak, tylko trzeba umieć nim grać. Mental najlepszy? Niee, jest równy jak wszystkie klasy aczkolwiek, jak zrobisz PRO eq, to ma niezłe je* xD oczywiście 2 ręka, aczkolwiek ja mam to i to.  

Opublikowano

Ktoś wie, dlaczego znów strona nie działa? <_<

Hosting pada cały, mają go zmienić ale kiedy to nw. 

Na dungeon 205 obie postacie muszą posiadać 205 tak??

tak ;) 

xD 

Opublikowano

To dawać mentalowi w witalność, czy lepiej nie bo za dużo defa/ za dużo szycia? 

ile max status witala daje hp? :D

3800

Ja bym rozdał, te 100 defa to nic i tak.

Opublikowano

Ale Ty placzesz, nie stoj w miejscu na 100 lvl i nie drop tylko rozowych , zacznij dropic inne ulepy, ktore rowniez schodza. Na zarobek sa inne opcje, a Ty przyczepiles sie do metkow w atlantydzie. To sie nazywa lenistwo. Rusz tylek i zacznij kombinowac, a nie na latwizne. Jest tyle ludzi na serwerze,ze nie mozna sie do metkow dopchac pomimo zwiekszenia ich respu. No, ale jak Gordon napisal- nikomu nie dogodzisz...

Placze bo napisalem swoje zdanie, typowa odpowiedz, nawet sie nei zdziwilem czytajac to.. Lenistwo? Niby dlaczego? Byl to dobry sposob na zarobek, nie jedyny na 100 lvl i szukanie metkow w atla to raczej lenistwo nie jest, bo nawet nie weisz ile tam ludzi bylo, ale mimo to medale mialy swoja cene. Dolozyli tych metkow i nagle pol miasta w medalach o 50% tnaszych niz 2 dni temu, bo jest tego ZA DUZO. Gdyby dolozyli te 3 metki, tak jak na kazdej innej mapie, to byloby spoko, ale dolozyli po 3 do kazdej atlantydy co daje razem 6 na mape - czyli duzo wiecej niz na tych mapach na wyzszy lvl. Czy to tak ciezko zrozumiec? Myslenie Cie boli, czy jak? Pozdrawiam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Placze bo napisalem swoje zdanie, typowa odpowiedz, nawet sie nei zdziwilem czytajac to.. Lenistwo? Niby dlaczego? Byl to dobry sposob na zarobek, nie jedyny na 100 lvl i szukanie metkow w atla to raczej lenistwo nie jest, bo nawet nie weisz ile tam ludzi bylo, ale mimo to medale mialy swoja cene. Dolozyli tych metkow i nagle pol miasta w medalach o 50% tnaszych niz 2 dni temu, bo jest tego ZA DUZO. Gdyby dolozyli te 3 metki, tak jak na kazdej innej mapie, to byloby spoko, ale dolozyli po 3 do kazdej atlantydy co daje razem 6 na mape - czyli duzo wiecej niz na tych mapach na wyzszy lvl. Czy to tak ciezko zrozumiec? Myslenie Cie boli, czy jak? Pozdrawiam.

Myslenie mnie nie boli, dalam Ci tylko pomysl jak wyjsc z tej groty i zaczac zarabiac inaczej. Siedzisz tylko i marudzisz ,ze resp zrabany, za duzo metkow itp. Lec zarabiac na innych ulepach, bierz kilof w lape i kop rudy, przerabiaj na kamienie smoka- zarobisz na tym duzo wiecej. Dzisiaj pol dnia czailam sie na metki w atlantydzie i jak zwykle trafilam na 2 :) Idz do m1 i zobacz ile gra ludzi. Pomimo,ze resp metkow jest zwiekszony, ciezko dorwac kilka wolnych. Kazdy z nas uczy sie lub pracuje wiec do poludnia nie ma czasu. Po poludniu  full ludzi. Mamy sie zwolnic zeby siedziec na kompie od rana? Pomysl Ty troche logicznie....

Opublikowano

>.< strona drugi dzień OFF chcę sprzedać postać a nie mogę.. Rozumiem żeby strona jeden dzień była off bo nie było nikogo ale dwa.. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

@True990

Kiedy w końcu zmienisz stronę i hosting aby poprawnie działała ?

Chcę doładować SM nie można, chcę zrobić nowe konto nie można.

Wiesz ile osób ucieka właśnie przez to, że nie można robić nowych kont ? 

Zajmij się tym gdyż jets to poważna sprawa, która potrzebuje interwencji na już.

Na serwerze z dnia na dzień spadają ceny ulepek i szczerze mówiąc dropienie ich mija się z celem.

Należy pomyśleć nad nowymi ulepkami ? Aby podbić ceny na rynku ?

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Strona działa ,ale bardzo sporadycznie.

Co do serwera,połowa nabitych online dziennie to chyba sklepy.

Handel na tym serwerze to jeden wielki niewypał.Sklepów w ciul,a sprzedać nic nie idzie,i niektóre przedmioty straciły swoja wartość o 70%,bo zdobyć ulepszacz nie jest trudno,każdy nazbiera chce zarobić,i jeden drugiego chce przechytrzyć ceną.Ja chyba tu nie posiedzę długo:) jeszcze trochę pogram,ale nie widzę przyszłości z perspektywy dalszej gry.

Opublikowano

Strona działa ,ale bardzo sporadycznie.

Co do serwera,połowa nabitych online dziennie to chyba sklepy.

Handel na tym serwerze to jeden wielki niewypał.Sklepów w ciul,a sprzedać nic nie idzie,i niektóre przedmioty straciły swoja wartość o 70%,bo zdobyć ulepszacz nie jest trudno,każdy nazbiera chce zarobić,i jeden drugiego chce przechytrzyć ceną.Ja chyba tu nie posiedzę długo:) jeszcze trochę pogram,ale nie widzę przyszłości z perspektywy dalszej gry.

Też zauważyłem, że tutaj ciężko wgl na czymś zarobić. Wystawiłem cały sklep ulepów w miarę niskiej cenie i po 2h zeszło ulepów za 50kk.

Serw spoko. Ma dużo graczy, bo nagrywa parę znanych youtub-erów. Zobaczymy jak skończą serię czy liczba graczy będzie taka duża.

Opublikowano

Myslenie mnie nie boli, dalam Ci tylko pomysl jak wyjsc z tej groty i zaczac zarabiac inaczej. Siedzisz tylko i marudzisz ,ze resp zrabany, za duzo metkow itp. Lec zarabiac na innych ulepach, bierz kilof w lape i kop rudy, przerabiaj na kamienie smoka- zarobisz na tym duzo wiecej. Dzisiaj pol dnia czailam sie na metki w atlantydzie i jak zwykle trafilam na 2 :) Idz do m1 i zobacz ile gra ludzi. Pomimo,ze resp metkow jest zwiekszony, ciezko dorwac kilka wolnych. Kazdy z nas uczy sie lub pracuje wiec do poludnia nie ma czasu. Po poludniu  full ludzi. Mamy sie zwolnic zeby siedziec na kompie od rana? Pomysl Ty troche logicznie....

To bardzo kiepsko szukalas, jak znalazlas przez pol dnia 2 metki w atlantyzdie. Ja przez pol godziny znalazlem 7. Medale z nich sprzedalem po 5,8kk bo po 6 rowniez juz ledwo schodza. Ja wiem, ze sa zarobki na wyzszych lvlach, czy zaprzeczylem temu? Nie. Po prostu na 100 lvlu teraz juz praktycznie niemozliwe bedzie zarobic na kostium czy peta dodatkowego, skoro ceny tak masakrycznie spadly w dol i co gorsza nadal spadaja. To co dalo sie miecn a 100 lvlu teraz bedzie mozna miec na tym 140 czy 160 dopiero.. Tzn inaczej - na 100 lvlu dalej sie bedzie dalo, ale 3x dluzej z tym zejdzie :)

I dodam, ze ja rowniez mam szkole i gram godzinke - max dwie dziennie, a mimo to daje rade i wlasnie przez to ze tak malo gram, to fajnie mi sie zarabialo na tym 100. Wiem ile gra ludzi bo codziennie wystawiam shopy w jinno ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

mi strona zawsze działa ale na forum nie mogę wbić :(

Mam identycznie. Odkad gram na forum udalo mi sie wbic RAZ.. strona na szczescie trybi zawsze :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

strony działają już :) :) oprócz forum.

powiecie może na co zbierać kasę na poczatku gry? [pet exp, czy coś do pvp?]

mam mistyka ze śr ^^ a co dalej?

Opublikowano

strony działają już :) :) oprócz forum.

powiecie może na co zbierać kasę na poczatku gry? [pet exp, czy coś do pvp?]

mam mistyka ze śr ^^ a co dalej?

peta do expa sobie załatw, sporo daje a dużo nie kosztuje, bo jakieś 450kk :P 

Opublikowano

Super ... Forum działa, a strona padła ... do ku*** i kupiłem na ślepo postać nie wiedząc czy ma misje i czy odpowiednia klasa ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...