Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wymagaj za wiele :P

Tu dziala albo strona, albo forum.

Server dla ludzi z wielka cierpliwoscia, wczoraj o 7 rano wbilem, myslalem ze pobije sobie bossy i co? Ludzie nawet na respach na nie kampili, metkow zero, a na mapie 100 masa ludzi... Co bedziesz dalej jak trzeba o wiele wiecej ulepkow? :)

Racja, ja dzisiaj siedziałem o 4 nad ranem na mapce od 115 i co.. dupa. Ludzi jest za dużo, po 3-4 osoby na jeden resp a np z metków medal jeszcze nie zawsze leci. Dla przykładu wczoraj z 5 metków poleciał 1 medal.. polecałbym coś z tym pomyśleć, może 2x medale z jednego metka? albo 100% na drop? Bo zrobić teraz eq na 135, grając 1-2h dziennie jest prawie niewykonalne, prawie.. bo zawsze można je robić 2 miesiące, nie?

Serwer polecam.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wymagaj za wiele :P

Tu dziala albo strona, albo forum.

Server dla ludzi z wielka cierpliwoscia, wczoraj o 7 rano wbilem, myslalem ze pobije sobie bossy i co? Ludzie nawet na respach na nie kampili, metkow zero, a na mapie 100 masa ludzi... Co bedziesz dalej jak trzeba o wiele wiecej ulepkow? :)

Jakie życie taki rap jak to się mówi ;d Ale to chyba dobrze, że dużo ludzi jest co nie ? bynajmniej jest jakaś rywalizacja. Jak ja zaczynałem tu grę praktycznie Rok temu to aż tak dużo ludzi nie grało i praktycznie wszystkie bossy i metki były moje i było troszkę nudno ;) 

Serwer polecam ;d 

xD 

Opublikowano

Serwer jest naprawdę godny uwagi, co prawda, jest denerwujące to, że dużo ludzi jest przy bossach i metkach, ale jest zabawa i to się liczy.

Byłbym za tym, aby dodać może jeszcze 1 / 2 bossy i po 1 /  2 metku na każdą mapę.

Serwer polecam.

Zapraszam wszystkich, którzy szukają fajnego Easy. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer jest naprawdę godny uwagi, co prawda, jest denerwujące to, że dużo ludzi jest przy bossach i metkach, ale jest zabawa i to się liczy.

Byłbym za tym, aby dodać może jeszcze 1 / 2 bossy i po 1 /  2 metku na każdą mapę.

Serwer polecam.

Zapraszam wszystkich, którzy szukają fajnego Easy. 

Dobrze jest, nie ma sensu już więcej respów dawać, bo te ceny ulepszaczy już całkiem spadną ;) 

xD 

Opublikowano

Dobrze jest, nie ma sensu już więcej respów dawać, bo te ceny ulepszaczy już całkiem spadną ;)

Przynajmniej dać te 100% na medal z metka, wydaje mi się że aż tak by to rynkiem nie ruszyło. Ja niestety grając 1-2h max dziennie i pewnie jak wiele innych osób nie mam zamiaru robić eq na 135 miesiąc, dwa.. szkoda, szkoda. Przez takie coś się trochę odechciewa grać, a to źle, bo serwer jest super.

BTW. Orientuje się ktoś, kiedy jest może jakieś ZUO, cokolwiek?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Server polecam, przegrałem tam ponad roczek. :>

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Teraz licznik jest sprawny?

Na tą chwilę tak. W niedługim czasie będzie poprawiony pod względem zacinania się.

Forum dzisiaj wieczorem powinno już działać.

pIOuQ29.png

Specjalista
Opublikowano

A da się np smokiem ubijać samemu bossy,expić bez problemów i dropić na metkach ?

Zwój powrotu statusu jest?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Taaa ceny w ciagu tygodnia spadly xw a nawet x3

Rozowe chodziły po 15 a teraz po 3... :)

Ja tam problemu nie mam z bosami i metkami.

Wystarczy zobaczyc o ktorej jest resp.

Mapa 145 to jest masakra z bosem.

Opublikowano

zero problemow z ubiciem? Zrob solo Dunga od 160 majac max 165lv bez problemow... ja mialem Full mistyki kryt szycie + Dopalacze i sie meczylem ok 10min.

@ Kiedy beda jakies raty? :)

lol to chyba antykiem z ziemi go biles
Opublikowano

Jakie życie taki rap jak to się mówi ;d Ale to chyba dobrze, że dużo ludzi jest co nie ? bynajmniej jest jakaś rywalizacja. Jak ja zaczynałem tu grę praktycznie Rok temu to aż tak dużo ludzi nie grało i praktycznie wszystkie bossy i metki były moje i było troszkę nudno ;)

Serwer polecam ;d 

Dlatego sie tak latwo wybiles :P Ja nie mowie ze to zle, ale dla graczy, ktorzy maja raczej malo czasu to zrobienie eq graniczy tu z cudem. Ale w sumie majac full eq 100, kostium, peta, fryz to i tak malo kto daje mi rade w walce o bossa/metka na mapie 100, wiec majac eq da sie jeszcze jako-tako ogarnac.

I gordon.. bynajmniej nie znaczy to samo co przynajmniej :( 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dlatego sie tak latwo wybiles :P Ja nie mowie ze to zle, ale dla graczy, ktorzy maja raczej malo czasu to zrobienie eq graniczy tu z cudem. Ale w sumie majac full eq 100, kostium, peta, fryz to i tak malo kto daje mi rade w walce o bossa/metka na mapie 100, wiec majac eq da sie jeszcze jako-tako ogarnac.

I gordon.. bynajmniej nie znaczy to samo co przynajmniej :(

No tak to jest jak Gorduś się spieszy  :unsure:

zero problemow z ubiciem? Zrob solo Dunga od 160 majac max 165lv bez problemow... ja mialem Full mistyki kryt szycie + Dopalacze i sie meczylem ok 10min.

@ Kiedy beda jakies raty?  :)

Na marmurku ? bo jeżeli bez, to się nawet nie dziw. 

xD 

Opublikowano

46531813275829097104.jpg

Pobranie clienta ze strony nic nie dało. Wrzuciłem ten plik z clienta invorii i client uruchamia się na sekundę po czym wyskakuje komunikat aby usunąć ten plik... Ktoś wie co zrobić?

Opublikowano

Serwer polecam ;d 

Też tak miałem własnie... bym wiedział, że serwer aż tak wypali to bym grał i teraz sprzedawał eq co chwile xD

na pliki suorce nie ma jeszcze żadnych działających czitów a jeżeli są to płatne ;)

Ale mobberhack'a można zrobić... Dla totalnie nie potrafiących można choćby używać Imacros itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...