Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę napięcie wokół niektórych jest coraz większe dot.strony.

Gadanie mamy wyj*bane jest głupotą-czemu?

Administracja na tym traci reputację,graczy itd. co jest totalną głupotą.

Czekałem na wpis "Hajs mają i nie kupią nowego hosta" ale kurcze się nie doczekałem.

Logika byłaby mistrzowska osoby która by to napisała-Tracimy nowych graczy,sami sobie robimy problemy i dodatkowo aktualni gracze także "z is" korzystać nie mogą a tracimy na tym więcej niż na kupnie nowej maszyny pod stronę, więc błagam wierzcie mi że także jest to mocno w naszym interesie.

Ale konkrety sprawy-Pisalem na FanPage,maszyna oczywiście już jest kupiona powiem szczerze że wysokiej jakości i czekamy tylko na technika aby zrobił swoje na niej i strona będzie hulać.

Kiedy?Oczywiście wróciłem dziś z urlopu i dopilnuje aby dziś wszystko zostało zrobione i strona wraz z forum hulała szybciej niż kiedyś.

A niektórych komentarzy nawet nie będę komentować bo szkoda tracić czas...

Co do EQ z cofki polecam poczytać kilka stron do tyłu jest tam masa moich komentarzy na ten temat lub nawet na samym fanpage....

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Przez ten czas mogli zmienic hosting kilkanascie razy.Reklama nie przynosi efektow,poniewaz nowi gracze nie moga zalozyc kont,z is'a przychodow tez nie maja dlatego nie rozumiem ich postepowania,do calej sytuacji podchodza bardzo opieszale.

Reklama nie przynosi efektów ? przed reklamą grało 800 typa a teraz gra ponad 2k a to że teraz strona nie działa jest to chwilowe i zapewne niedługo zostanie rozwiązane. 

xD 

Opublikowano

Oglądałem filmy na yt server wygląda bardzo fajnie. Podoba mi się też opcja podmiany modelów mobów dla słabszych PC. Na pewno zagram jak stronka będzie działać :D

Opublikowano

Widzę napięcie wokół niektórych jest coraz większe dot.strony.

Gadanie mamy wyj*bane jest głupotą-czemu?

Administracja na tym traci reputację,graczy itd. co jest totalną głupotą.

Czekałem na wpis "Hajs mają i nie kupią nowego hosta" ale kurcze się nie doczekałem.

Logika byłaby mistrzowska osoby która by to napisała-Tracimy nowych graczy,sami sobie robimy problemy i dodatkowo aktualni gracze także "z is" korzystać nie mogą a tracimy na tym więcej niż na kupnie nowej maszyny pod stronę, więc błagam wierzcie mi że także jest to mocno w naszym interesie.

Ale konkrety sprawy-Pisalem na FanPage,maszyna oczywiście już jest kupiona powiem szczerze że wysokiej jakości i czekamy tylko na technika aby zrobił swoje na niej i strona będzie hulać.

Kiedy?Oczywiście wróciłem dziś z urlopu i dopilnuje aby dziś wszystko zostało zrobione i strona wraz z forum hulała szybciej niż kiedyś.

A niektórych komentarzy nawet nie będę komentować bo szkoda tracić czas...

Co do EQ z cofki polecam poczytać kilka stron do tyłu jest tam masa moich komentarzy na ten temat lub nawet na samym fanpage....

Pozdrawiam

True

Ile jeszcze zgłoszeń zostało?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak dla mnie największym problemem jest brak możliwości robienia solo dungeonów... Na forum ludzie odpowiadają " Znajdź sobie kolegę i problem rozwiązany" , wszystko fajnie ale nawet jak kogoś znajdziesz to cały drop i tak idzie dla jednej osoby....

Opublikowano

Reklama nie przynosi efektów ? przed reklamą grało 800 typa a teraz gra ponad 2k a to że teraz strona nie działa jest to chwilowe i zapewne niedługo zostanie rozwiązane.

Widze,ze mnie nie zrozumiales.Mialem na mysli zastoj graczy,badz co badz na wysokim poziomie.Przy takiej reklamie jest w stanie grac duzo wiecej osob i jestem pewny ze gdyby nie problem ze strona team zyskalby dodatkowe ''twarze''.

a przed reklama gralo ~300 osob tak dla jasnosci.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Na 85 lv'u da się jakoś zarobić, czy wbijać 100 + i dropić ulepki? ^^

Wbijaj 100+, bo różowe medale po 3/4kk widziałem,  a to tyle co nic..

Opublikowano

kiedy naprawicie tą stronę ? pisze wam to nie wiadomo ile osób ? z tym serwerem będzie jak np. z pandorą ? pare lat będzie stała ale nic was to będzie obchodziło , dziwie się że takie osoby jak Wallander , Tream itd zgadzają się z tego nagrywać , pod względem administracji 0/10

Opublikowano

kiedy naprawicie tą stronę ? pisze wam to nie wiadomo ile osób ? z tym serwerem będzie jak np. z pandorą ? pare lat będzie stała ale nic was to będzie obchodziło , dziwie się że takie osoby jak Wallander , Tream itd zgadzają się z tego nagrywać , pod względem administracji 0/10

Boze...

czytaj WYŻEJ

Opublikowano

True opowiedzial Wam kilkakrotnie na pytania dotyczace  szwankowanej strony, forum i cofki, a Wy nadal zadajecie pytania... nikt tu przeciez nie jest ulomny, zeby nie zrozumiec. Troche cierpliwosci i czytajcie co sie w ogole tutaj pisze!

Opublikowano

Uważałem Was za solidną firmę, a tutaj co. Po przerwie na konto nie mogę się zalogować, hasła nie wchodzą, mail, wszystko..

Licznik 1947, od 5 godzin chyba się nie zmienia, dziwne.. 

@True990

Jak możesz to PW, albo GG. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak dla mnie największym problemem jest brak możliwości robienia solo dungeonów... Na forum ludzie odpowiadają " Znajdź sobie kolegę i problem rozwiązany" , wszystko fajnie ale nawet jak kogoś znajdziesz to cały drop i tak idzie dla jednej osoby....

Proszę Cie 2 osoby do pt to nie problem,a szczerze wbić bufowi lvl odpowiedni to kwestia weekendu ,lub paru chwil w tygodniu,nawet jak nie masz czasu to nie jest to bariera nie do przeskoczenia.

Opublikowano

Uważałem Was za solidną firmę, a tutaj co. Po przerwie na konto nie mogę się zalogować, hasła nie wchodzą, mail, wszystko..

Licznik 1947, od 5 godzin chyba się nie zmienia, dziwne.. 

@True990

Jak możesz to PW, albo GG. :)

Ten licznik caly czas wskazuje taka liczbe, przed tym jak strona im padla tez byla dokladnie taka sama i to ze 2 dni :)

Swoja droga strona znowu off, toś sie  True postaral, pogratulowac! :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ten licznik caly czas wskazuje taka liczbe, przed tym jak strona im padla tez byla dokladnie taka sama i to ze 2 dni :)

Swoja droga strona znowu off, toś sie  True postaral, pogratulowac! :)

MoHa15 mianowany MARUDA ROKU :)  Czy Ty musisz sie tak naokraglo lamentowac? Zaloz serwer i zobacz jakie to " z gorki". Zero wyrozumialosci....nie rozumiem takich ludzi naprawde....

Opublikowano

MoHa15 mianowany MARUDA ROKU :)  Czy Ty musisz sie tak naokraglo lamentowac? Zaloz serwer i zobacz jakie to " z gorki". Zero wyrozumialosci....nie rozumiem takich ludzi naprawde....

tylko, że przez to, że im  strona ciągle pada tracą nowych graczy bo nie mogą sobie założyć konta 

Opublikowano

Eee widze jestes nasladowca Myoshi? Ona lizala dupe Azprimowi, Ty true.. Hmm, jestescie spokrewnione?

Skoro cos mi nie pasuje, to mam prawo skomentowa. Zalosne gadanie "zaloz serwer" - nie nie zaloze. Skoro sie na tym nie znam, to nie bede zakladal, to chyba proste? Skoro oni sie na tym znaja, zalozyli, to niech o niego dbaja. True pisal ze pojechal na urlop (ta, w najodpowiedniejszym momencie, jak ludzie czekaja na zwroty eq ale co tam), wrocil i pisal ze juz sie zajmuje strona - podzialala dzien. I znowu padla. Jak ludzie maja sie rejestrowac, sciagac clienta i zaczynac gre, skoro nie dziala strona? Potem sie dziwic, ze ceny ulepszaczy nisko-levelowych ida tak w dol.. Dodali respy metkow, ale powoli nie ma ich kto bic, bo nie ma nowych graczy. F**k logic!

I tak dodam, ze jesli ja jestem maruda roku, to z Ciebie jest lizodup roku numer 2 (zaraz po myoshi).

Dziekuje za uwage.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Eee widze jestes nasladowca Myoshi? Ona lizala dupe Azprimowi, Ty true.. Hmm, jestescie spokrewnione?

Skoro cos mi nie pasuje, to mam prawo skomentowa. Zalosne gadanie "zaloz serwer" - nie nie zaloze. Skoro sie na tym nie znam, to nie bede zakladal, to chyba proste? Skoro oni sie na tym znaja, zalozyli, to niech o niego dbaja. True pisal ze pojechal na urlop (ta, w najodpowiedniejszym momencie, jak ludzie czekaja na zwroty eq ale co tam), wrocil i pisal ze juz sie zajmuje strona - podzialala dzien. I znowu padla. Jak ludzie maja sie rejestrowac, sciagac clienta i zaczynac gre, skoro nie dziala strona? Potem sie dziwic, ze ceny ulepszaczy nisko-levelowych ida tak w dol.. Dodali respy metkow, ale powoli nie ma ich kto bic, bo nie ma nowych graczy. F**k logic!

I tak dodam, ze jesli ja jestem maruda roku, to z Ciebie jest lizodup roku numer 2 (zaraz po myoshi).

Dziekuje za uwage.

MoHa proszę Ciebie już się nie rozśmieszaj, cały czas się powtarzasz jak ktoś napisze dobre zdanie o True lub go w jakiś sposób broni, to piszesz że liżesz d*** jak Myoshi na ascarialu, no japie*dole, to już jest nudne . 

Co do tej strony racja nie działa, też mi to się nie podoba ale nie musisz tego pisać milion razy. Piszesz, że ja spamie, a ty nic lepszy nie jesteś. 

Pozdro. 

xD 

Opublikowano

Dziekuje za uwage.

No tak, od razu lize sie komus tylek heh. Ja rowniez wyrazam swoje zdanie i chyba mam do tego prawo prawda? Stales sie tym placzem nudny i zalosny. Zachowujesz sie jak  male dziecko, ktore krzyczy,ze mama obiecala lizaka i mu nie dala. Kazdego wkurza brak polaczenia i wejscie na strone glowna, ale czlowieku czy Ty myslisz,ze Oni robia to specjalnie? Traca graczy i spora kase. Naprawde brak slow na takie maruderie jak Ty. Nie chce Cie obrazic, ale takiego typa dawno juz nie czytalam..l.wciaz pretensje, lamentele, masakra. Brawo Gordon!! Podzielam zdanie w 100%   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...