Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakieś info dotyczące ponownego startu i czy większość rzeczy będzie z poprzedniej "edycji"?

to nie bedzie zaden ponowny start czyt.rework tylko Dreikon s2

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano
sygna2.png

W życiu każdego Gracza nadchodzi taki dzień, w którym zastanawia się nad sensem życia.

To, co do tej pory zrobił, co osiągnął. O czym więc myśleli? Oczywiście, że o Dreikonie!

Wysokie lvl'e, perfekcyjny ekwipunek mieniący się w buffach najinteligentniejszych, dreikonowych szamanek. Skończone questy, które kształtowały nie tylko ich silne ciało, ale również podnosiły wiedzę i doświadczenie. Udawanie choroby, by nie iść do szkoły tylko dlatego, że był event. Niespanie po nocach, bo wprowadzili update. Kupowanie energetyków litrami, bo trzeba pokazać innym na spocie, która gildia jest TOP1. Teraz możecie udowodnić to ponownie, ponieważ zdecydowaliśmy się nad stworzeniem nowej edycji Dreikona S1. Serwer w starym klimacie, niezaginionym urokiem, lecz odświeżonymi systemami, w których głównie stawiamy na rywalizację.

Pewnie zastanawiacie się teraz nad tym, jak to będzie wyglądało.

Postaramy się w skrócie wam to przedstawić:

- Maksymalny poziom: 160

- Typ serwera: easy

- Bonusy: Maksymalne

- Bonusy 6-7: Brak

- KD: +6

- Nieskończone potki.

- Nieskończona zmianka bonusów.

- Skille od razu na poziomie Perfekt.

Zaiste niejedna osoba myśli, że data startu jest nieznana. Jednak my - doświadczona, pomocna, dążąca do celu Administracja, mamy dla Was pełną informację. Otóż, start serwera odbędzie się 19 lutego.

Zapraszamy!

Temat na forum:

Bądź na bieżąco i zalajkuj nas na Facebooku!

fb-art.jpg

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

A stary s1 zamykacie?? No ładnie caly is itp poszlo ;/ dajcie kostiumy na czas bo tak to nie ma sensu. Jakies pierscienie tylko w is rzadko z gry bo za latwo. To tyle

Opublikowano

A stary s1 zamykacie?? No ładnie caly is itp poszlo ;/ dajcie kostiumy na czas bo tak to nie ma sensu. Jakies pierscienie tylko w is rzadko z gry bo za latwo. To tyle

Starego S1 nie zamykamy ;)

Serwer będzie dalej stał, lecz po prostu pod subdomeną Old.Dreikon.pl ale konkrety podamy później :)

Więc nie martwcie się :))

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

True nie lepiej Ci by bylo zrobić reklame tego serwera i odswiezyc dodac lepsze nowosci np dangi solo itp?? A ludzi by wróciło np taki serer jak Balm...a mial 50 graczy teraz juz 400 i rosnie

Opublikowano

@przysmak nie znasz się na tym, więc proszę. Parodia Westernu. Kto niby chce wrócić, gdzie wszystko osiągnął? Na nowy serwer wbija grupa ludzi, która się bije o topkę i grupa, która chce spróbować od nowa. I tak nie wróciłoby tyle osób co wbije na nowo otwarty, wszyscy mają "równe" szanse.

Co do @True990  jak nie zdupczycie tak jak na  reworku z tymi cofkami po kilka to może wbije na chwilę. Bo na tym potem nawet się fajne grało.

Opublikowano

Nie ma tragedii, "rok" później wystartują, ale jednak wystartują :p

U kogo planowane serie? 

a co jak nie bedzie serii to juz nie zagrasz bo twoj marny youtuberek nie gra?????

bedzie platnosc psc?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a co jak nie bedzie serii to juz nie zagrasz bo twoj marny youtuberek nie gra?????

bedzie platnosc psc?

Kto powiedział, że w ogóle tam zagram? Swoje już na tym serwerze "przegrałem", więc wiem na co ich stać, a takie marne prowo to przydupasom z ławki możesz robić.

Jak będzie wyglądać system kostiumów? Będzie ich po raz kolejny ogrom na serwie i żaden nie bedzie miec potem wartosci?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kto powiedział, że w ogóle tam zagram? Swoje już na tym serwerze "przegrałem", więc wiem na co ich stać, a takie marne prowo to przydupasom z ławki możesz robić.

Jak będzie wyglądać system kostiumów? Będzie ich po raz kolejny ogrom na serwie i żaden nie bedzie miec potem wartosci?

Witaj Charlie ! jak to nie miały żadnej wartości :D gdzie kostium haloween był najdroższym itemem na serwerze ?:D i do tego ta fryzura czarodzieja ;) 

a kolejną sprawą jest to że kostiumy to rzecz normalna i przeznaczona dla wszystkich ludzi i są one przeważnie do zdobycia w is a jak wiemy wszystko co w is to dość drogie w grze :) 

Opublikowano

Nie ma tragedii, "rok" później wystartują, ale jednak wystartują :p

U kogo planowane serie? 

Plany to ja miałem w miłości i nie wypaliły więc zostałem przy Metinie.

Serie-Kilka serii będzie, aczkolwiek konkrety ujrzycie pewnie przed startem, lecz o reklamę jakoś mocniej bym się nie bał.... :))

Pozdrawiam,

True!

@przysmak nie znasz się na tym, więc proszę. Parodia Westernu. Kto niby chce wrócić, gdzie wszystko osiągnął? Na nowy serwer wbija grupa ludzi, która się bije o topkę i grupa, która chce spróbować od nowa. I tak nie wróciłoby tyle osób co wbije na nowo otwarty, wszyscy mają "równe" szanse.

Co do @True990  jak nie zdupczycie tak jak na  reworku z tymi cofkami po kilka to może wbije na chwilę. Bo na tym potem nawet się fajne grało.

COFEK JUŻ NIE BĘDZIE-Teraz technicy metina wymyślają coraz ciekawsze "mody" więc cofek bym się jakoś mocniej nie spodziewał :v

Zrobimy co w naszej mocy aby projekt był na najwyższym poziomie! :)

Pozdrawiam,

True!

bedzie platnosc psc?

Jak najbardziej :)

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, na pewno zagram i polecam bo najlepszy team :l

Czekać tylko na prezke ;)

Ty czasem nie jesteś tam GM? :P

PS. To w końcu będzie s1 czy s2 ?

A i na forum w temacie " Dreikon S2 " pisało, że to serwer MEDIUM a tutaj, że EASY...

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

A co z s2? Miało startować, a tu nagle start w sumie 3 wersji dreikona. Ogarnięcie 2 serwerów naraz, gdy wystartuje s2 nie będzie łatwe ^^.

tenor.gif

Opublikowano

A co z s2? Miało startować, a tu nagle start w sumie 3 wersji dreikona. Ogarnięcie 2 serwerów naraz, gdy wystartuje s2 nie będzie łatwe ^^.

Niestety, dla mnie to po prostu serwer na chwile, by troszkę wpadło do kieszeni i by "upadł" przy starcie s2...

Poco dzielić " fanów " Dreikona na dwa serwery ? niech wezmą się porządnie za s2 a nie bawią się w pół środki.

Jestem " fanem " Dreikona, według mnie serwet TOP 1, ale ta informacja mnie nie ucieszyła, wręcz zniechęciła.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

A co z s2? Miało startować, a tu nagle start w sumie 3 wersji dreikona. Ogarnięcie 2 serwerów naraz, gdy wystartuje s2 nie będzie łatwe %5E%5E.png.

Challenge accept :D

Niestety, dla mnie to po prostu serwer na chwile, by troszkę wpadło do kieszeni i by "upadł" przy starcie s2...

Poco dzielić " fanów " Dreikona na dwa serwery ? niech wezmą się porządnie za s2 a nie bawią się w pół środki.

Jestem " fanem " Dreikona, według mnie serwet TOP 1, ale ta informacja mnie nie ucieszyła, wręcz zniechęciła.

Oczywiście drogą dedukcja i analizy aktualnej sytuacji masz prawo wyciągnąć takie wnioski. Bez sensu chyba będzie pisanie z mojej strony "to nie tak, MY JESTEŚMY CI DOBRZY". Wszystko wyjdzie w praniu i ponownej analizy kolejno po starcie i po jakimś czasie istnienia serwera.

Swoje już przegrałem na tym serwerze. Dziękuje, dowidzenia. Pozdro Blant.

Ps. Pozdrawiam gildie FightOrDie

Również pozdrawiam.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Swoje już przegrałem na tym serwerze. Dziękuje, dowidzenia. Pozdro Blant.

Ps. Pozdrawiam gildie FightOrDie

Pozdro zioomek ;d 

Co do serwera to dobrze, że postanowiliście wystartować ponownie bo jak wiadomo graczy już od dawna nie było a jest to naprawdę godny serwer, przegrałem na nim tyle że HOO no i pewnie jak znów wystartujecie to znów coś po nolajfie. ; d Sety, mapy etc zostawiacie czy all będzie zmienione ? 

xD 

Opublikowano

Pozdro zioomek ;d 

Co do serwera to dobrze, że postanowiliście wystartować ponownie bo jak wiadomo graczy już od dawna nie było a jest to naprawdę godny serwer, przegrałem na nim tyle że HOO no i pewnie jak znów wystartujecie to znów coś po nolajfie. ; d Sety, mapy etc zostawiacie czy all będzie zmienione ?

Będą zmienione ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

troche nie czaje

ten serwer zostanie zrestartowany do poprzednich wersji tj. 160 level etc. czy zupelnie nowy świat "s1"?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pozwole sobie skopiować swój post z FanPage Dreikona mówiący dokładnie o tej kwestii:

Oj akurat się mylisz gdyby motywem przewodnim naszego projektu z Azoomem był $ to gwarantuje Ci że Dreikon nie stałby od wakacji 2015r do teraz bez graczy dokładając do tego interesu co miesiąc sporą ilość $, i od ręki postawić od nowa Dreikona i zarobić sobie a nie trzymać go przez X czasu....Pomysł reaktywacji S1 pod postacią starego klimatu przed "aktualizacjami levelowymi" pojawił się od wielu osób które do nas pisały, przez co postanowiliśmy jednak zrealizować ten "pomysł" przed S2.S1 jest typowym serwerem Easy natomiast S2 tak jak od początku było mówione jest Mediumem. Nie wątpimy że sporo osób z S1 chętnie sprawdzi jak wygląda S2 natomiast bardzo wiele osób nie przejdzie na S2 z względu na inny typ serwera.Równie dobrze S2 może wystartować pod inną nazwą bo jest kompletnie innym projektem i nie mamy wpływu na to gdzie gracze będą woleli zagrać 

Pozdrawiam,

True!

troche nie czaje

ten serwer zostanie zrestartowany do poprzednich wersji tj. 160 level etc. czy zupelnie nowy świat "s1"?

Aktualny serwer gry pod postacią Dreikona nie zostaje usunięty :)

Będzie dalej istniał pod domeną Old.Dreikon.pl, i serwer gry będzie ciągle aktywny :)

Natomiast S1 powstanie w formie "starego Dreikona" tj.160lv itd.

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Pozwole sobie skopiować swój post z FanPage Dreikona mówiący dokładnie o tej kwestii:

Pozdrawiam,

True!

Aktualny serwer gry pod postacią Dreikona nie zostaje usunięty :)

Będzie dalej istniał pod domeną Old.Dreikon.pl, i serwer gry będzie ciągle aktywny :)

Natomiast S1 powstanie w formie "starego Dreikona" tj.160lv itd.

Pozdrawiam,

True!

Nie wiem, róbcie jak uważacie, my i tak nie mamy nic do powiedzenia.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...