Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, najlepiej niech wypuszczą od razu s10, będzie na zaś.

Dreikon stoi nie przerwanie od 2 lat i RYK PŁACZ ZGRZYT ZĘBAMI jakim prawem mamy śmiałość wypuszczać S2 do tego który jest innym typem serwera i do tego bardzo zmieniony w porównaniu do S1... :v

Wystarczy spojrzeć na scenę Metina w aktualnej chwili, i większość to jest to samo tylko "Po Reworku" polegającym na zrestartowaniu kont.

Wiem, wiem, boli że dopiero po ponad 2 latach wypuszczamy S2 który już większość jasnowidzów z MPC wie że okażę się serwerem na 3 miesiące.

Pożyjemy, zobaczymy, nawet wróżbita Maciej nam pewnie nie określi jak długo damy rade z S2 :)

Jeśli kogoś to boli...To w sumie ma boleć :)

Pozdrawiam

True!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dreikon stoi nie przerwanie od 2 lat i RYK PŁACZ ZGRZYT ZĘBAMI jakim prawem mamy śmiałość wypuszczać S2 do tego który jest innym typem serwera i do tego bardzo zmieniony w porównaniu do S1... :v

Wystarczy spojrzeć na scenę Metina w aktualnej chwili, i większość to jest to samo tylko "Po Reworku" polegającym na zrestartowaniu kont.

Wiem, wiem, boli że dopiero po ponad 2 latach wypuszczamy S2 który już większość jasnowidzów z MPC wie że okażę się serwerem na 3 miesiące.

Pożyjemy, zobaczymy, nawet wróżbita Maciej nam pewnie nie określi jak długo damy rade z S2 :)

Jeśli kogoś to boli...To w sumie ma boleć :)

Pozdrawiam

True!

Co z tego, ze stoi 2 lata jak przez ostatnie pól roku nie zrobiliście dosłownie nic. Pies trącał aktualizacje ale wy nie sprawdzaliście nawet supportu. Napisz wprost, ze dreikon zarabia marne grosze i wasze salda kont się nie zgadzają, tak będzie uczciwiej wobec przyszłych graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co z tego, ze stoi 2 lata jak przez ostatnie pól roku nie zrobiliście dosłownie nic. Pies trącał aktualizacje ale wy nie sprawdzaliście nawet supportu. Napisz wprost, ze dreikon zarabia marne grosze i wasze salda kont się nie zgadzają, tak będzie uczciwiej wobec przyszłych graczy.

No stary co Ty za politykę przed wyborami na MPC chcesz uprawiać to ja nie mam pytań :D

Bez przesady że pół roku no ale skoro mamy związane ręce w temacie reklamy no to ciężko coś więcej zdziałać. Za aktualizację na Dreikonie nie mogę się mocniej wypowiedzieć natomiast Azoom jak widać nawet do ostatniej chwili gdy grało już bardzo mało osób próbował go ratować nawet dodając te sklepy offline które po szybkim czasie od dodania ich na Dreikona zaczęły być mocno popularne-Bo zaraz mi napiszesz że teraz je każdy ma dlatego wyprzedziłem :v

Kolejna sprawa-Support, akurat zgodzę się że w okresie gdy liczba graczy sięgnęła już około 100 graczy nie patrzyliśmy na support jednakże wcześniej support był jak najbardziej aktywny.

Zrealizuje Twoje marzenie życiowe, jeszcze kiedyś mi podziękujesz :))

"DREIKON ZARABIA MARNE GROSZE I NASZE SALDA SIĘ NIE ZGADZAJĄ"

No i teraz przejdę do meritum bo przez Ciebie musiałem skłamać to pisząc, więc sprostuje...

Dreikon nic nie zarabia, od ponad 4 miesięcy dopłacam na jego utrzymanie czyli dedyk,hostingi,sys admin itd.itd. i są to nie małe sumy....Do tego jako że saldo się by za mało nie zgadzało, do tego jak głupi robię przez ostatnie dni reklame Dreikona S1 i płacimy za nią, nic nie zarabiając tak jak przez ostatnie 4 miesiące chcąc odratować S1 i jak na razie idzie w dobrym kierunku bo już 110 online przekroczyliśmy, a do tego zaraz będzie seria u pewnego Youtubera która mam nadzieję coś pomoże :)

Więc mistrzu drogi, proszę teorie spiskowe jacy to my źli zostaw dla siebie.Ludzie myślący logicznie a nie bajkami, widzą ile działamy :)

W dalsze dyskusje nie ma sensu się wdawać bo skoro taka argumentacja do Ciebie nie przemawia, to nie widzę sensu dalszej rozmowy.

Ps:Dziekuje że mi pomagasz w reklamie S1 , dzięki temu prezentacja jest chociaż podbita ciągle :))

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Prawda jest taka, że dobre serwery same się bronią, ale wszystko z czasem przemija. Dreikon bronił się bardzo długo w topce, ale niestety, a może i stety na rynku pojawiło się wiele "super" 2 miesięcznych serwerów z większymi aktualizacja i niż na s1. Aktualizację od zawsze były piętą achillesową Dreikona, ale poczekajmy do startu s2 i miejmy nadzieję, że pokonają swoją słabość z s1.

Sam fakt, że trzymają s1 i chcą go w jakiś sposób ratować tylko i wyłącznie dobrze o nich świadczy, bo inne serwery na ogół zostały zamykane.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pograsz 2-3 miesiące a później napiszesz, że czekasz na s3? To do niczego nie prowadzi.

Kochaniutki, rozumiem napisać takie coś pod prezentacją invo, shiverii lub innych serwerów s, ileś. Ale pod Dreikonem? 2 lata z reworkiem (większą aktualizacja a nie jak u innych reset kont). Niektóre konta mają właśnie ponad 2 lata. Gdzie tak jeszcze jest? Na palcach jednej ręki można zliczyć takie privy ;>

S2 bedzie trzymać klasę i spokojnie postoi dużo dłużej niż 3 miesiące ;*

Opublikowano

Szczerze mówiąc S2, to tylko nazwa nic więcej. Z tego co czytam na forum będzie to w ogóle inny server, jak dla mnie lepszy. ^^ 

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Przypominam że od wczoraj do Soboty godz.22:00 każde konto które zarejestruje się otrzyma automatycznie za darmo Pierścień Doświadczenia oraz Rękawice Złodzieja na 48godzin :)

Dodatkowo z uśmiechem na twarzy mogę poinformować że dziś na chwilę obecną mamy 139 online co jest sukcesem według mnie, że liczba graczy rośnie a nie maleje dlatego pracując dalej dla ciekawskich w ten weekend/poniedzialek startuje seria u Pewnego Youtubera...:)

U kogo? 

Niespodzianka :)

Zachęcam do zadawania pytań, jak widzicie mimo tworzenia S2, S1 nie zostaje bez opieki :)

Pozdrawiam

True ;)

Opublikowano

Przypominam że od wczoraj do Soboty godz.22:00 każde konto które zarejestruje się otrzyma automatycznie za darmo Pierścień Doświadczenia oraz Rękawice Złodzieja na 48godzin :)

Dodatkowo z uśmiechem na twarzy mogę poinformować że dziś na chwilę obecną mamy 139 online co jest sukcesem według mnie, że liczba graczy rośnie a nie maleje dlatego pracując dalej dla ciekawskich w ten weekend/poniedzialek startuje seria u Pewnego Youtubera... :)

U kogo? 

Niespodzianka :)

Zachęcam do zadawania pytań, jak widzicie mimo tworzenia S2, S1 nie zostaje bez opieki :)

Pozdrawiam

True ;)

propsy dla ciebie mimo ze s1 dano juz przestalo na siebie zarabiac a ty dalej to trzymasz

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Będą dodawane na s2 itemy tematyczne do IS typu kostiumy halloween tak jak było to na s1? 
Dzięki temu wyczekiwało się tych eventów :D

Opublikowano

Będą dodawane na s2 itemy tematyczne do IS typu kostiumy halloween tak jak było to na s1? 

Oczywiście że tak :))

Opublikowano

Przecież z czegoś serwer musi się utrzymywać, więc proste, że będzie, bo True jak i inni sponsorzy przecież kasy na ziemi nie znajdują^^

Na s1 najlepszymi nowościami były pety i oby tak na s2 było :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Poproszę o dokładną lub zbliżoną datę startu s2 ;)

/Polecam s1.

Czy tak ciężko zrozumieć, że jeszcze nie ma takich konkurentów? Planowane w tym roku, ale czy się uda? To czas pokaże. Sprawdzaj wcześniejsze posty następnym razem, a jeśli chcesz być na bieżąco to zapraszam na forum serwera.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pograsz 2-3 miesiące a później napiszesz, że czekasz na s3? To do niczego nie prowadzi.

No chyba cie coś boli  xD  po 1 na serwerze zakończyłem gre z bardzo dobrym wynikiem. Po 2 dalej udzielam się na forum serwera a po 3 nigdy nie gadałem że serwer słaby albo że czekam na s3 / rework. 

Opublikowano

S2 będzie w listopadzie, czy może później?­

@True990

Raczej później, zostało jeszcze sporo do roboty a trzeba wziąć pod uwagę bete i te sprawy. Myślę że w listopadzie będzie może juz jakieś info na temat startu :>

Opublikowano

Już kolejna reklama promocyjna poszła i znów utrzymujemy się powyżej 120 graczy online :D

A do tego nadchodzi na dniach seria u pewnego YouTubera :>

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Ile osob online?  :)

120+.  >.< 

2e6ftab.png

Opublikowano

Czekam na s2 już się nie mogę doczekać ile kasy przerąbie na skiny dla broni.  :((

Edit: Ogólnie szkoda, że taka mała liczba już została na serwerze pamiętam jak tam grało po 1k ludzi to w sumie też były dobre czasy.

rivenpng_srhphnn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...