Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik na tym serwie jest zatrzymany od około 9 miesięcy, teraz nadchodzi Dreikon s2, bo s1 no niestety poszedł do RIPera.

Dzięki do bym się webau w serwer singiel player

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a niby kiedy s2 ma ruszyć ?

Twierdzą, że przed świętami Bożego Narodzenia się wyrobią. Na serwerowym forum jest specjalny temat odnośnie reworka i tam wszystko opisują administratorzy i odpowiadają na pytania graczy.

nlUSIa9.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś koło 150 :v

Z czego 148 to shopy, a jeden z tych dwóch pozostałych to GM xD

ile osob gra na obecna chwile?

Ten serwer umarł śmiercią naturalną, ale każdy serwer to czeka, a teraz możesz wyczekiwać s2, bo podobno szykują lepsze pier...nięcie niż Putin na Europę.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie polecam serwera :). Swego czasu miałem dosyć wiele itemków z różnych postaci, praktycznie full po pare rodzai, co sie okazało kiedy wystawiłem wszystko na forum w dziale SPRZEDAŻ po 2 dniach nieobecności konto zostało wyczyszczone ze wszystkiego. Co najciekawsze próbując skontaktować sie z GM'em musiałem czekać 2 tygodnie na HA który gdzieś pojechał i miał sprawdzić mi logi. Suma sumarum, eq nie odzyskałem, generalnie mój temat poszedł w niepamięć. Nigdy nie podaje swojego loginu nie wspominając o haśle więc o kradzieży z mojego otoczenia nie było nawet mowy. Pis

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Z czego 148 to shopy, a jeden z tych dwóch pozostałych to GM xD

Ten serwer umarł śmiercią naturalną, ale każdy serwer to czeka, a teraz możesz wyczekiwać s2, bo podobno szykują lepsze pier...nięcie niż Putin na Europę.

Tak jak Freevo napisał, jest około 150 graczy tylko warto dodać, że nie każdy jest online non stop. 

Nie polecam serwera :). Swego czasu miałem dosyć wiele itemków z różnych postaci, praktycznie full po pare rodzai, co sie okazało kiedy wystawiłem wszystko na forum w dziale SPRZEDAŻ po 2 dniach nieobecności konto zostało wyczyszczone ze wszystkiego. Co najciekawsze próbując skontaktować sie z GM'em musiałem czekać 2 tygodnie na HA który gdzieś pojechał i miał sprawdzić mi logi. Suma sumarum, eq nie odzyskałem, generalnie mój temat poszedł w niepamięć. Nigdy nie podaje swojego loginu nie wspominając o haśle więc o kradzieży z mojego otoczenia nie było nawet mowy. Pis

Tak GM Cię okradł XDDDDD

Jakoś inni sellają i nic nie ginie.  ^^  ^^  ^^ 

ps. Jeb*ć Satum

Opublikowano

Wystarczy mieć takie same przecież passy na innym serwie którego baza wyciekła, wcale nie znaczy ze jeśli nikomu passów nie podałeś to nie ma innych opcji kradzieży.

Kiedy to było i z kim się kontaktowałeś?

Opublikowano

Tak jak Freevo napisał, jest około 150 graczy tylko warto dodać, że nie każdy jest online non stop. 

Tak GM Cię okradł XDDDDD

Jakoś inni sellają i nic nie ginie.  ^^  ^^  ^^ 

ps. Jeb*ć Satum

to co oni aż tak kręcą licznik ?

5899114452616431403620.jpeg

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

to co oni aż tak kręcą licznik ?

5899114452616431403620.jpeg

Ten licznik od ponad roku stoi. :D 

Polecam, dobrze się grało swojego czasu.  :yay: 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Bardzo fajna promocja - SMSem przychodzą smy.

Czy s1 będzie dalej stała jak s2 będzie?

S1 będzie nadal utrzymywane po starcie s2 :D Dlatego można spokojnie rozpoczynać grę :>
Opublikowano

S1 będzie nadal utrzymywane po starcie s2 :D Dlatego można spokojnie rozpoczynać grę :>

Ok ziomek, a ten miałem pytać czy jakieś update będzie na s1?

Opublikowano

Miesiąc / dwa. Myślę że zrobiliśmy juz ponad połowę :>

A teraz jest jakaś zamknięta beta, czy coś? Można się dostać na bete jakoś? 

Opublikowano

A teraz jest jakaś zamknięta beta, czy coś? Można się dostać na bete jakoś?

Aktualnie jest zamknięta i nie można się na nią dostać, lecz będzie też otwarta przed samym startem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...