Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S2 to będzie całkiem inny serwer? 

Dobrze by było by system ulepszeń pod względem ilości i dropu ulepek był jak na s1, dla mnie był całkiem dobry. Bo jak widzę na nowych serwerach tony ulepszaczy po milionowych ilościach to mnie do odpycha. c;

---

ile osob jeszcze gra na s1?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze by było by system ulepszeń pod względem ilości i dropu ulepek był jak na s1, dla mnie był całkiem dobry. Bo jak widzę na nowych serwerach tony ulepszaczy po milionowych ilościach to mnie do odpycha. c;

---

W aktualne chwili ponad 100 i ciągle rośnie :D

Spowodowane reklamą która została zrobiona godzinę temu, więc zobaczymy do ilu dobije :)

Opublikowano

---

S2 to będzie medium. Ilość Ulepszaczy na set będzie pewnie około 4/5. Więc w miarę niedużo ;>

Opublikowano

S2 to będzie medium. Ilość Ulepszaczy na set będzie pewnie około 4/5. Więc w miarę niedużo ;>

Itemy z is będą też na stałe jak na s1?

Opublikowano

a kiedy startuje ten s2?

Data startu jeszcze nie znana :)

Itemy z is będą też na stałe jak na s1?

Będą czasowe oraz na stałe.

Za jakieś kilkadziesiąt minut na FanPage Dreikona możecie zobaczyć relację z PGA pod naszą perspektywą ;)

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

Wystarczy mieć takie same przecież passy na innym serwie którego baza wyciekła, wcale nie znaczy ze jeśli nikomu passów nie podałeś to nie ma innych opcji kradzieży.

Kiedy to było i z kim się kontaktowałeś?

Ludzie którzy uważaja że ma sie takie same passy na wszystkich serwerach, nie nie było takich samych, zawsze je zmieniam. To były początki Dreikona, nie pamietam z kim wtedy rozmawiałem. To jest moje doświadczenie. Nie polecam i tyle: )

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Ludzie którzy uważaja że ma sie takie same passy na wszystkich serwerach, nie nie było takich samych, zawsze je zmieniam. To były początki Dreikona, nie pamietam z kim wtedy rozmawiałem. To jest moje doświadczenie. Nie polecam i tyle: )

Rozumiem, jednak początek serwera a 2 lata po starcie to duża różnica. Tak czy siak, zapraszam na serwer ;)

Opublikowano

Wszystkie pety, mounty, kostiumy itp. bez względu czy stałe, czy czasowe będą miały te same bony? Czy czasowe będą lepsze?

Opublikowano

Wszystkie pety, mounty, kostiumy itp. bez względu czy stałe, czy czasowe będą miały te same bony? Czy czasowe będą lepsze?

Niezależnie od czasu będą miały takie same bonusy i wartości ;)

Opublikowano

Polecam, na serwerze można śmiało pograć :)

Można sobie to uznać za mały deserek przed s2 :D

S1 było idealnym deserem, ale zniszczyły serwer apdejty 2 dniowe, a potem znowu miesiąc nudy. Czy na s2 będzie powtorka? To wie tylko administracja, ale twierdzą, że maja ambitne plany... A moje pytanie brzmi, Czyli na s1 ambitnych planów nie mieli, tak? :)

The legend is ......

nlUSIa9.png

Opublikowano

­

Pograsz 2-3 miesiące a później napiszesz, że czekasz na s3? To do niczego nie prowadzi.

Lepiej robić ten sam dungeon 24/7 przez 2 miesiące, żeby mieć ulepszacze na kilka prób ulepszenia itemu, którego się ulepsza do +20? xD

Kiedy mniej więcej będzie jakaś prezentacja, czy coś, żeby obczaić serwer?

tenor.gif

Opublikowano

­

Lepiej robić ten sam dungeon 24/7 przez 2 miesiące, żeby mieć ulepszacze na kilka prób ulepszenia itemu, którego się ulepsza do +20? xD

Kiedy mniej więcej będzie jakaś prezentacja, czy coś, żeby obczaić serwer?

Na forum serwera masz temat Dreikon s2 - Informacje i tam w miarę możliwości udostępniają info z tego co jest już ustalone.

nlUSIa9.png

Opublikowano

W najbliższych dniach pojawi się seria z Dreikon.pl :)

Od kogo? :v

Niespodzianka :D

Przy okazji przypominam że wszelkie informacje na temat serwera S1 oraz S2 znajdziecie u nas na FanPage :)

https://www.facebook.com/dreikonpl

Dodatkowo informacja:

-Każda osoba która zarejestruje się od dziś do 24.10 (sobota) godz.22 otrzyma na 48h pierścień doświadczenia oraz rękawice złodzieja :)

Pozdrawiam

True :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...