Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na s2 już się nie mogę doczekać ile kasy przerąbie na skiny dla broni.  :((

Edit: Ogólnie szkoda, że taka mała liczba już została na serwerze pamiętam jak tam grało po 1k ludzi to w sumie też były dobre czasy.

1k to był tam standard, gdy nie było kryzysu :p nie wiem, czy nawet ponad 2 klocki nie byly, gdy doszło do Reworka.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie polecam strata czasu serwer do zamkniecia team wgl się nie interesuje graczami totalna olewka + nikt prawie nie gra . Gra single player

ZZZ

Opublikowano

na serwerze strasznie mało osób licznik na stronie nie działa co chwile pokazuję tą samą ilość osób nie polecam tam grać team nie interesuje sie serwerem.

Nie polecam strata czasu serwer do zamkniecia team wgl się nie interesuje graczami totalna olewka + nikt prawie nie gra . Gra single player

Licznik nie działa od ponad roku, nawet gdy grało 1k osób :v

Team nie interesuje się serwerem...

Hm...Temat mocno dyskusyjny, skoro siedzę aktywnie w temacie to znaczy jednak że ktoś tu żyje ;)

Dodatkowo w ostatnim czasie była akcja reklamowa dzięki której z 40 online serwer lekko się ożywił i żył na poziomie 150 graczy online :)

Na chwilę obecną jest 119 graczy online więc tragedii niema ;)

Dodatkowo możliwe że jeszcze dziś zostanie opublikowany 1 odcinek z serii u pewnego youtubera :)

Więc lekko nakłamane są te posty :>

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Nie ma się co oszukiwać, serwer po mału wygasa, a szkoda, swojego czasu był to jeden z lepszych serwerów easy gdzie na poziomie grało ponad 1.500 graczy online.

Miejmy nadzieje, że rework czy też s2 będzie tak samo grywalny w postaci liczby graczy jak kiedyś s1.

Opublikowano

Licznik nie działa od ponad roku, nawet gdy grało 1k osób :v

Team nie interesuje się serwerem...

Hm...Temat mocno dyskusyjny, skoro siedzę aktywnie w temacie to znaczy jednak że ktoś tu żyje ;)

Dodatkowo w ostatnim czasie była akcja reklamowa dzięki której z 40 online serwer lekko się ożywił i żył na poziomie 150 graczy online :)

Na chwilę obecną jest 119 graczy online więc tragedii niema ;)

Dodatkowo możliwe że jeszcze dziś zostanie opublikowany 1 odcinek z serii u pewnego youtubera :)

Więc lekko nakłamane są te posty :>

Pozdrawiam

True!

I co z ta reklama?:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy S2 będzie w tym roku/miesiącu? 

Dajcie jakieś lepsze info, bo nie wiem na co czekać. xD­

Na forum w dziale "Dyskusje" możesz śledzić wszystko, co związane z s2. Nie wiadomo kiedy będzie start, wydaje mi się, że będzie w tym roku. Administracja sama nie wie. Chcą dopracować wszystko, by zrobić szał na rynku!

­

Opublikowano

ile jest osob online teraz ?

W aktualnej chwili 55 bo serwer dosłownie chwilę temu został włączony bo miał przerwę techniczną od 10.

Natomiast przeciętnie w ciągu dnia jest ok.100-150 w zależności od dnia i pory :>

Opublikowano

W aktualnej chwili 55 bo serwer dosłownie chwilę temu został włączony bo miał przerwę techniczną od 10.

Natomiast przeciętnie w ciągu dnia jest ok.100-150 w zależności od dnia i pory :>

Czyli w chuy i jeszcze więcej xDD 

Btw jeżeli jakiś nowy chce pograć na dreikonie to radzę poczekać na s2 ;) bo na s1 już szkoda czasu. 

xD 

Opublikowano

TS Serwerowy jest znowu online :)

Zapraszamy ;)

IP znajdziecie na stronie serwera :)

W końcu Patryku, może znów się zacznie coś dziać na tych ts`ach :D

Polecam, czekam na s2 będzie ogień.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W końcu Patryku, może znów się zacznie coś dziać na tych ts`ach :D

Polecam, czekam na s2 będzie ogień.

Ty to rob server a nie pieprzysz :v

TS Serwerowy jest znowu online :)

Zapraszamy ;)

IP znajdziecie na stronie serwera :)

A co z ta reklama o ktorej juz dawno mowiles? Az ciekaw jestem kto mialby tu nagrywac jak wiekszosc znanych ytberow juz przez Dreikona daawno przeszla :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ty to rob server a nie pieprzysz :v

A co z ta reklama o ktorej juz dawno mowiles? Az ciekaw jestem kto mialby tu nagrywac jak wiekszosc znanych ytberow juz przez Dreikona daawno przeszla :D

Yt-ber z poza sceny Metinowej co podajże pisałem już na forum dreikona....:)

Szczerze-Sam nie wiem, na chwile obecną nie dostałem "RAPORTU Z ZDROWIA" tego Youtubera :>

Ciągle prowadzę kampanie reklamową Dreikona dzięki której w sumie utrzymuje się ciągle chociaż te 100-150online, natomiast staram się jak najwięcej w tym temacie zdziałać :)

Pozdrawiam

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...