Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierałem go dwa razy, z dwóch różnych źródeł. Po prostu nie da się wypakować patchera, dlaczego ?

Dobra, działa.

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? Mam tam jakieś eq i nie wiem czy oplaca sie wymieniac na inny serwer haha

Mało, moim zdaniem nie warto zaczynać.

Możesz śmiało wymieniać EQ.

­

Opublikowano

szkoda że serwer sie wypalił.

Grało kupa ludu lecz teraz same sklepy a graczy prawie nie widać.

Może pomyśleć o jakimś s2 czy czymś takim bo tu juz prawie nie ma nikogo.

mojasygnan.png

Opublikowano

Jest juz temat na forum dreikona o s2 jak mozesz pisac ze server nie wypalil jak stal jakies 2 lata .. 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Nie wypalił? Swego czasu grało to bardzo dużo osób - 7 channeli to było za mało. Aktualizacja do 220 zniszczyła ten serwer a do 240 dobiła.

Opublikowano

Server był dobry tylko wiesz teraz wiecznie graczy nie zatrzymasz ludzie osiągnęli wszystko co chcieli to poprzenosili się na inne servery tak to obecnie wygląda i tego nie zmienisz swego czasu był to jeden z lepszych serverow.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie wypalił? Swego czasu grało to bardzo dużo osób - 7 channeli to było za mało. Aktualizacja do 220 zniszczyła ten serwer a do 240 dobiła.

Troszkę prawda, jednak jej brak dobiłby serwer jeszcze bardziej.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

zyje wgl jeszcze ten serwer ? 

Raczej nie za bardzo, czasy tego serwera już minęły teraz tu już nikt nie gra ;d w tej chwili są 2 osoby w jinno na ch1 xD a w shinso nic jedynie 3 sklepy offline ; D 

xD 

Opublikowano

Co z s2? Były wszędzie takie zapowiedzi, serwer miał juz dawno powstać (s2) a nagle wszystko ucichło. Jest jakaś planowana data s2 czy daliście sobie spokój z projektem?

Btw jakie macie wymagania co do STP?

Z czego zbroje 42 LvL/54 LvL?

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Co z s2? Były wszędzie takie zapowiedzi, serwer miał juz dawno powstać (s2) a nagle wszystko ucichło. Jest jakaś planowana data s2 czy daliście sobie spokój z projektem?

Btw jakie macie wymagania co do STP?

Z czego zbroje 42 LvL/54 LvL?

Forum serwera odwiedź jest tam temat i wszystkiego się dowiesz. :) 

Opublikowano

W sumie trochę szkoda, ale każdy serwer tak skończy :D Czekamy na s2.

Nie zgodzę się. VirtualMT2 ma 5 lat i bez żadnej reklamy utrzymuje wysoką liczbe online. Przepis na sukces? Wystarczy nieustannie zajmować się serwerem a te wszystkie reworki i s2-jki nie będą konieczne.

Jeśli chodzi o dreikona powątpieniam czy działa tutaj chociażby support, o eventach nie wspominając.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ty i te twoje virtuale nie mozna porownywac dreikona do virtuala tam sie utrzymuje liczba graczy sa to starzy ktorzy grali od poczatku.Virtual wyszedl na rynek jak bylo moze 3 servery do wyboru teraz z nowymi serverami tak sprawa nie wyglada nikt sie nie zadamawia skaczemy po serverach co tydzien inny Eventy tu byly do momentu az na forum nie ogloszono ze pracuja na s2 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Oj jakby wystartował s2 myślę, że liczba graczy by była znacznie większa, nawet bez nowości, ogladałem sobie 3 raz serie Wallandera i aż zachciało mi się pograć, ale patrze, że chyba już upadacie, trudno.

Startujcie z s2 bo teraz nic innego się nie pojawia na tej "scenie metina"

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1k chyba licznik podkrecony...

Licznik na tym serwie jest zatrzymany od około 9 miesięcy, teraz nadchodzi Dreikon s2, bo s1 no niestety poszedł do RIPera.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...