Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Przeczytaj temat.

Przeczytałem, ściągłem, skonfigurowałem - w jaki sposób mam dodać konta?

@chyba sobie dałem rade sam...

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KarolekNew

Dobra rada jak odzyskać konta kappa:

1. Wchodzisz  wswoje refy na stronie lola

2. Wchodzisz w zrobione refy, szukasz nicku zgubionych botów

3. Nick jest taki sam jak login, a hasło powinienieś znać

@Lo0kEr

Daj config, może masz jakiś głupi błąd

Opublikowano

Nie powiem, fajnie działa - w nocy (chodź wyjebało błędy) wbiło po 6 lv na bota :D

A działa wam account creator czy sami robicie? Ja gdy go odpalam to nic sie nie dzieje

Pisaliście o autorestarterze łapcie:

Od czego jest ten PSKill?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtzqq

Nie wiem czy coś robię źle, ale odpaliłem program przez Start_boting i gdy się już wszystko zrobiło, i konta już się ładowały normalnie do gry, to zostawiłem na parę godzin i po moim przyjściu do domu widzę, że jakieś błędy i "program przestał działać" + wysyłanie raportu o błędach.  W miarę możliwości prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

1. Botów musi być minimum 6 czy mogę wpisać minimalną liczbę w confingu 6, a na przykład podać passy tylko do dwóch kont ? 

2.Czy można bota ustawić tak by expił do 30 poziomu ? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtzqq

Nie wiem czy coś robię źle, ale odpaliłem program przez Start_boting i gdy się już wszystko zrobiło, i konta już się ładowały normalnie do gry, to zostawiłem na parę godzin i po moim przyjściu do domu widzę, że jakieś błędy i "program przestał działać" + wysyłanie raportu o błędach.  W miarę możliwości prosiłbym o pomoc.

Ja wyłączyłem "Kontrola konta użytkownika" i wszystko działa. Wcześniej też wywalało "program przestał działać".

Auto_restart.bat edytuj notatnikiem i zmień:

TIMEOUT /T 600 /NOBREAK >NUL

Na 600 sekund i zaobserwuj czy wtedy resetuje dobrze fulcruma, po 10minutach czy nadal wywala "program przestał działać.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Ja wyłączyłem "Kontrola konta użytkownika" i wszystko działa. Wcześniej też wywalało "program przestał działać".

Auto_restart.bat edytuj notatnikiem i zmień:

Na 600 sekund i zaobserwuj czy wtedy resetuje dobrze fulcruma, po 10minutach czy nadal wywala "program przestał działać.

Za chwilę sprawdzę, to drugie wyjście.

@Edit

FACEPALM  BRAIN=OFF

Zapomniałem, że po resecie programu pytają się, czy zezwolić na włączenie. 

Jak w kontroli użytkownika dam na najniższe ustawienie, to nie będzie się o nic pytać?

Opublikowano

Czy ten bot wymaga jakiegoś dodatkowego programu typu BoL ? Bo boty nic nie robią :D

1.Po prostu ściągasz bota ze stronki (wpisz w goodle Fulcrum 2.8 cracked i pierwszy link).

2.Wypakowujesz do jakiegokolwiek folderu np. Fulcrum na pulpicie

3. W pliku CFG "Fulcrum.exe" zmieniasz ilość botów, max lvl'e do wbicia (max 10-15lvl), region na którym grasz i ścieżkę do folderu z LoL'em.

4.Dodajesz konta do Account.txt: LOGIN|HASŁO|LVL np. Superkonto|superhasło|1

5.Włączasz bota za pomocą Fulcrum.exe 

6. Cieszysz się z bota. :)

Opublikowano

Za chwilę sprawdzę, to drugie wyjście.

@Edit

FACEPALM  BRAIN=OFF

Zapomniałem, że po resecie programu pytają się, czy zezwolić na włączenie. 

Jak w kontroli użytkownika dam na najniższe ustawienie, to nie będzie się o nic pytać?

Działa już? ;)

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Jak nie można że strony autora, to musicie czekać aż aktualizuje download. Sam bot działa wyśmienicie.

@Edit 

Dla ludzi, którym nie udało się pobrać:

x

To jest crack, nie mozna wstawiac na forum takich rzeczy. Pobierajcie poki mozecie cebule :P

@Edit

Polecam bota, duzo Rp i Ip mozna wyrobic na nim, mozna tez troche sie dorobic sprzedajac nie ogarnietym kolegom :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Da ktoś download do tych programów co konta same tworzą bo mi pokazuje że nie jestem zarejestrowany a siedze na koncie f**k logic

Opublikowano

Da ktoś download do tych programów co konta same tworzą bo mi pokazuje że nie jestem zarejestrowany a siedze na koncie f**k logic

Masz w pierwszym poście -.-

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...