Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez próbowałem już  reinstalować lola podmieniałem te pliki i za każdym razem jak konta się ładowały do gry bugsplaty  raczej nie ma co mi  blokować bota bo antywira nie mam i zaporę wyłączona ok tygodnia temu miałem formata. Jeśli ktoś też tak miał i rozwiązał to to piszcie  :)

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że więcej osób ma problem z tym botem niż tych co  udzielają pomocy :P

Ponieważ 90% problemów mają ludzie z crackowaną wersją która bóg wie czy jest stabilna. Z czego 50% z tych 90% nie umie nawet poprawnie ustawić Bot amount wstawiając tam takie liczby jak 1,4,7... Albo zadaje pytanie o to czemu ma bug z URI albo czemu bot się zaciął na loading screen.

Człowiek chce pomóc ale niestety niektórzy nie posiadają anielskiej cierpliwości do co niektórych dzieciaków na tym forum.

Opublikowano

Moze ktos chce sie wymienic refami 6 za  6 albo wiecej ? (nie chce bana za robienie refow samemu :D)

Nie dostaniesz bana nawet jak zrobisz 100 refów w jeden dzień. Spokojnie.

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Bugsplaty mi wyjebuje ciagle, I robienie refow spowolilo 4 krotnie, da sie to jakos naprawic? Mam wszystko spatchowane, najnowszy 'kraken' pobrany :P Chociaz z tego co czytalem to stabilna wersja wyjdzie 22 dla free user'ow, ale jednak jakos dziala aktualna.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pomocy. Gdy włączam bota wszystko działa dobrze, brak błędów jest informacja, że udało się zalogować na konto i, że gra staruje.

Jednak pokazuje się tylko logo lola, które co chwilę pojawia się i znika, a w oknie bota ciągle wyskakuje informacja, że łączy i nic więcej się nie dzieje. Jakby co to używam cracka.

Opublikowano

Mi działa normalnie na 1 pc, a na 2 ciągle bug splaty i przez to robi reffy strasznie wolno.

Mam tak samo, jakies rozwiazanie? :/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jakim programem robicie refy? Ja próbowałem robić tym Disgusting Account Creator i nic, odpalam wrzucam refa i nic sie nie dzieje - jakieś porady?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDarQScreaM

Tobie też ciągle się włączają i wyłączają lole na ładowaniu?

@Edit 

Rito coś pewnie wczoraj zwaliło, bo teraz już wszystko działa nawet na cracku.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...