Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale po co ci najnowsza wersja ? Skoro w niej nic nie jest zmienione ?

A to co jest do sciagniecia to działa cały czas ?

Cały czas w tym temacie piszecie o nowej wersji a i tak stara działa i w dodatku wtorek/sroda/czwartek bedzie nowy patch i znowu bedziecie czekac tydzien

Co drugiej osobie nie działa wystarczy że popatrzysz w tym temacie albo wpiszesz fulcrum mpc . Więc komu działa temu działa 

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam wam pomóc jak wy używacie zcrackowanego 2.3, a ja kompletnie innej wersji.

Większość to boby, które nie umieją sobie ustawić bota. Crack działa poprawnie, przynajmniej u mnie. 

Ale po co ci najnowsza wersja ? Skoro w niej nic nie jest zmienione ?

A to co jest do sciagniecia to działa cały czas ?

Cały czas w tym temacie piszecie o nowej wersji a i tak stara działa i w dodatku wtorek/sroda/czwartek bedzie nowy patch i znowu bedziecie czekac tydzien

Ale patch 4.17, czy jakiś mniejszy? Jak 4.17, to trzeba szybko narobić kont. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Większość to boby, które nie umieją sobie ustawić bota. Crack działa poprawnie, przynajmniej u mnie. 

Ale patch 4.17, czy jakiś mniejszy? Jak 4.17, to trzeba szybko narobić kont. :D

4.17 powinien byc ale pozyjemy zobaczymy moze bedzie za tydzien =d

x

Opublikowano

Spoko można dosyć łatwo znaleźć w internecie. Tak czy siak 60 zł miesięcznie za bota, który zarabia ci o wiele więcej. Pozdro ;]

no nie takie 60 zł,

około 400 zł Dedyk + Licencja na bota daje 460 zł, no chyba że jesteś na utrzymaniu rodziców i masz wyjebke w to że zapłacą za prąd 2x tyle ile zapłacił byś za dedyka ;)

Opublikowano

no nie takie 60 zł,

około 400 zł Dedyk + Licencja na bota daje 460 zł, no chyba że jesteś na utrzymaniu rodziców i masz wyjebke w to że zapłacą za prąd 2x tyle ile zapłacił byś za dedyka ;)

No nie wiem jak ty masz komputer w postaci 2000 lamp na technologii z przed 30 lat no to może i prąd ciągnie ci 800 zł xD.

I sory ale nie wszyscy na tym forum mają po 15 lat. Odkąd w MOIM mieszkaniu stoją 2 kompy do refów rachunek za 2 miesiące skoczył o jakieś 80-100 zł. Nie wiem może u ciebie w jaskini prąd jest za 800-900 zł.

@Edit

Prąd w nocy oraz weekendy mam 50% tańszy. Z dupy wyjąłeś to 2x więcej niż za dedyka.

@Double-Edit

Btw. ładnym cebulowym tokiem myślenia się kierujesz skoro myślisz, że ktoś zarabiając na tym tyle hajsu nie dołożył by rodzicom do prądu. O k***a ale cebula.

Opublikowano

Wiadomo o której będzie update na stronie? Bo mi teoretycznie działa dobrze, lecz w praktyce bardzo słabo leveluje.

Jestes taki głupi czy udajesz ?

Przeciez pisze u niego na str jak byk 

x

Opublikowano

No wg. strony powinien być bot wczoraj, nie ma go do dzisiaj  <_<

Wczoraj ?

To wczoraj byl 22 ? no niezle

"1997" zobowiązuje :)

x

Opublikowano

mam problem, usunalem już bota, zreperowalem lola, jak włączam gierke na swoim koncie odpala sie w takim malym oknie jak na bocie. Zmieniam wszystko w grze i nastepna gierke znow odpala taki maly ekranik. HELP

Opublikowano

mam problem, usunalem już bota, zreperowalem lola, jak włączam gierke na swoim koncie odpala sie w takim malym oknie jak na bocie. Zmieniam wszystko w grze i nastepna gierke znow odpala taki maly ekranik. HELP

tez tak miałem, poprostu wgraj nowy config
Opublikowano

jak?

szukaj folderu, w którym masz zainstalowanego lola, potem folder "Config" i usuń plik "game.cfg" wtedy poprostu odpal lola a launcher wgra nowy, brakujący plik
Opublikowano

Wczoraj ?

To wczoraj byl 22 ? no niezle

"1997" zobowiązuje :)

To nie moje konto nawet. Dzisiaj jest 22? W takim razie muszę mieć źle na kompie ustawioną date, bo na kompie mam 23 wrzesień.

<3

Opublikowano

szukaj folderu, w którym masz zainstalowanego lola, potem folder "Config" i usuń plik "game.cfg" wtedy poprostu odpal lola a launcher wgra nowy, brakujący plik

Dzięki! like poleciał

Opublikowano

Finn juz nie bedzie  robił aktualizacji do Fullcruma takze pozostaje wam użyć jego nowego bota albo kupic Fullcruma :)

x

Opublikowano

ej ja mam taki problem, że wszystko niby działa, leveluje mi te konta i wgl, ale jak wchodzę tam żeby odebrać nagrody to wgl nie ma tych kont tam w udanych zaproszeniach i nie ma zebym mogl jakies nagrody odebrac . help? ;( 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

ej ja mam taki problem, że wszystko niby działa, leveluje mi te konta i wgl, ale jak wchodzę tam żeby odebrać nagrody to wgl nie ma tych kont tam w udanych zaproszeniach i nie ma zebym mogl jakies nagrody odebrac . help? ;( 

Sygnatura "Najlepszy skrypt do bola? brain.lua "

To zacznij go używać i naucz sie czytać co pisze na stronie z reffami 

x

Opublikowano

Mam problem z tym nowym botem refboo.st - odpalam i jest tylko to:

09:32:44 | INFO | Welcome to RefBoo.st!
09:32:44 | INFO |  - RefBoo.st is currently in beta stage!
09:32:44 | INFO |  - Developed by Finn and Hellsing
09:32:44 | INFO | 

Dobra po sprawie, firewall blokował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...