Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z malym pytankiem sie zwracam odnosnie bota, wszystko dzialalo dobrze az do dzisiaj :O!

Zostawilem bota jak zawsze na noc, budze sie rano, patrze a tu narobilo sie tyle tych okienek z okna rejestru ze az mi sie system zawiesil.

Zdziwilem sie troche bo wszystko dzialalo dobrze, rano probuje wlaczyc Fulcrum a on nie dziala!

991271411281358280118.png

Mam taki blad, robilem juz wszystko, konfigurowalem od nowa, patchowalem klienta, suzkalem na forum podobnego problemu i nie znalazlem odpowiedzi.

Konta sa zrobione, jeszcze nie wylvlowane, takze to nie jest problemem.

Pod spodem config:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
        <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>
    </startup>
    <appSettings>
        <!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->
        <add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>
        <!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->
        <add key="Launcher Directory" value="C:\Gry\Fulcrum\League of Legends"/>
        <!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="8"/>
        <!-- 5, 10, 15 -->
        <add key="Max Level" value="10"/>
        <!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->
        <add key="Region" value="EUN"/>
        <!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->
        <add key="Low Priority" value="true"/>
        <!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="false"/>
        <!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->
        <add key="Minimizer" value="false"/>
        <!-- Milliseconds between starting each League of Legends -->
        <add key="Wait Time" value="1000"/>
    </appSettings>
</configuration>

1292102632u115053.png

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś?

Włączam bota fajnie zero błędów i gdy ma wystartować mecz to tylko pokazuje sie logo lola i za chwilkę znika i po chwili to się powtarza, i tak w nieskończoność. Jakby co to mam cracka.

Opublikowano

Ymm, mam 2 lole na kompie.

Do Rulcruma jest na dysku C ( tam też dałem lokalizację ).

Dziś chciałem normalnie pograć, ale na dysku D gdy włączam lola i grę, jest ona malutka ( tak jak to się robi reffy, że jest malutkie okienko ).

Naprawiałem lola przed chwilą i nadal jest tak samo.

Co muszę zrobić, aby działało normalnie? 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Ymm, mam 2 lole na kompie.

Do Rulcruma jest na dysku C ( tam też dałem lokalizację ).

Dziś chciałem normalnie pograć, ale na dysku D gdy włączam lola i grę, jest ona malutka ( tak jak to się robi reffy, że jest malutkie okienko ).

Naprawiałem lola przed chwilą i nadal jest tak samo.

Co muszę zrobić, aby działało normalnie? 

Wgraj config stary albo go usuń to sie pobierze od nowa

x

Opublikowano

Strona z werbowaniem naprawde tak muli? Wczoraj zrobilem okolo 100 kont przez DisgustingAccCreator i do dzisiaj nie mam na stronie, że kogoś pomyślnie zaprosiłem. Link podalem napewno dobrze. Kilkanascie z tych kont juz ma 10 lvl. Pozostaje czekać.

Opublikowano

Strona z werbowaniem naprawde tak muli? Wczoraj zrobilem okolo 100 kont przez DisgustingAccCreator i do dzisiaj nie mam na stronie, że kogoś pomyślnie zaprosiłem. Link podalem napewno dobrze. Kilkanascie z tych kont juz ma 10 lvl. Pozostaje czekać.

Do 72h sie odswieża

x

Opublikowano

Pomoże ktoś? Włączam bota fajnie zero błędów i gdy ma wystartować mecz to tylko pokazuje sie logo lola i za chwilkę znika i po chwili to się powtarza, i tak w nieskończoność. Jakby co to mam cracka.

Jakiś program Ci blokuje LoL'a

Ja też tak miałem i blokował mi Memboost. Gdy wyłączyłem go, to wszystko wróciło do normy.

Spróbuj wyłączyć jakieś programy np. GG/Skype/Steam/Memboost/Game booster.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Boty zaczęły grę ale po chwili bug splat. Help. Gra ciągle jest aktywna ale wywala bugsplaty co pare minut/chwil i troche mnie to irytuje np jak przeglądam neta. Da się jakoś to naprawić? wszystko zapora i inne niepotrzebne programy wyłączone. Dałem odrazu 10 botów. 8gb ram

Deadboy

Opublikowano

Czy 10k rp do odbioru zatwierdza ktoś z riotu i dopiero można odebrać? Na stronie od 3dni jest 105 refów, a reedem nadal się nie wyświetla przy 10k.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Jakiś program Ci blokuje LoL'a

Ja też tak miałem i blokował mi Memboost. Gdy wyłączyłem go, to wszystko wróciło do normy.

Spróbuj wyłączyć jakieś programy np. GG/Skype/Steam/Memboost/Game booster.

nie mam żadnego z nich
Opublikowano

Czy 10k rp do odbioru zatwierdza ktoś z riotu i dopiero można odebrać? Na stronie od 3dni jest 105 refów, a reedem nadal się nie wyświetla przy 10k.

Jak by ktoś z riotu zatwierdzał 10K to każdy z nas by miał banowane RAF.

Sprawdź ręcznie na liście zaproszeń czy wszystkie mają 10 level. 105 refów to masz albo zarejestrowanych albo na level 5.

Opublikowano

Jak by ktoś z riotu zatwierdzał 10K to każdy z nas by miał banowane RAF.

Sprawdź ręcznie na liście zaproszeń czy wszystkie mają 10 level. 105 refów to masz albo zarejestrowanych albo na level 5.

Sprawdzałem inaczej bym nie pisał, na stronie od 3dni każdy ma 10lvl. Wczoraj rano dodatkowo wbiłem 30 na 5lvl i dzisiaj ip było normalnie do odbioru :(

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

nie mam żadnego z nich

Nic nie mówię, że tylko te. Wyłączaj po kolei różne niepotrzebne do pracy systemu programy.

Sprawdzałem inaczej bym nie pisał, na stronie od 3dni każdy ma 10lvl. Wczoraj rano dodatkowo wbiłem 30 na 5lvl i dzisiaj ip było normalnie do odbioru :(

Brałeś pod uwagę to, że w weekendy nagrody nie przychodzą? :D Zobacz jutro ok. Godz 15

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

https://www.finn.lu/download-fulcrum-2-8-cracked/  Jutro najnowsza wersja dla wszystkich I TYLE

Ale po co ci najnowsza wersja ? Skoro w niej nic nie jest zmienione ?

A to co jest do sciagniecia to działa cały czas ?

Cały czas w tym temacie piszecie o nowej wersji a i tak stara działa i w dodatku wtorek/sroda/czwartek bedzie nowy patch i znowu bedziecie czekac tydzien

x

Opublikowano

to chyba wmiarę normalne jest .  podam przykład     na  pulpicie czy przegladarce załóżmy  masz 5%  jak odpalisz lola masz 15% jak odpalisz 6 lolów(tak jak w fulcrum) to 65%. Jednak te gry są w pewnym stopniu takie same jak np. grasz soloq i na każda procek musi poświęcic uwagę . Tak przynajmiej ja myślę jeżeli się myle to mnie poprawcie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...