Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia działa na modzie jeśli nic sie nie odpala po lurowaniu mobow lub wh wywala z serwera ...

Chodzi mod wszystko smiga ale gdy odpali sie wh + Mobbera z kamer moda wywala po chwil do chaneli .... Like Wypowiedz sie cos na to czy ktos ma taki problem jeśli tak prosze ++

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy ustawię sobie atak speed powiedzmy na 180 to bije bije nic nie zabieram potworką po czym mnie wywala z gry ;/
Pomoże ktoś ;p?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zróbcie to do rana jakos do 10-11 Błagam dam limit+ ! :D

w 13h to byś mógł sam zrobić... nikomu się po prostu nie chce. Like jedynie jak mu sie zachce to zrobi ale są ciekawsze rzeczy do roboty ;p

Opublikowano

^^ haha znam rozwiązanie problemu z modem i kropkami ...... to serverinfo działa tylko trzeba pomyśleć trochę xD a wiec skasowałem całkowicie moda z partycji o nazwie D i wgrałem na nowo moda znaczy wypakowałem na partycje E podmieniłem serverinfo od L.ike no i efekt działa:)

Opublikowano

znowu ravia off ?

P,s L.ike jak tam idą prace ?  z tym starym modem jest tak jak by on DNS nie łapał bo normalny znowu działa a mod nie  próbowałem jak wcześniej na inna partycje i dalej nic wiec bez nowego klienta się nie obejdzie chętny ktoś do zrobienia ?

Opublikowano

Stary mod działa po podmianie serwerINFO lecz po załączeniu wh+Mobbera wywala moda do logowania (Bynajmniej ja tak mam) Czekam na tego nowego moda + ch5 na modzi i nowy clijent 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Ja również czekam na nowego. Niestety nie znam sie na takich rzeczach, tak to bym sam próbował , dam wszystkie lajki dla Like jak to zrobi :P Oby bylo jeszcze dzisiaj ;x

Opublikowano

Ja tam gram na cliencie wh + mobberek + pickup :) mod niestety Mi nie działa więc dusze clienta :s.

Moglbys podeslac jakos WH i mobberka? :) i troche opowiedziec jak zainstalowac :P

Opublikowano

Like długo ci to zajmie jeszcze jak byś miał problemy z pythonem to Smiało pw

Opublikowano

Siemka. Nie żebym się narzucał, ale co się stało z modem. Widziałem tam, że dodali nowe ch i update był. Jest może już nowy modpack czy trzeba coś podmienić w tym serwer info, czy trzeba poczekać trochę. Proszę o odpowiedz jak można.

Opublikowano

Ogólnie nie polecam bocić na ravi :) bany lecą po ip - 30 róznych kont - 30 innych loginów , ale i tak na wszystko dostałem bana :  > .

Edit : 100% po ip bo 15 kont było nie aktywnych od + - 10 godzin , wiec czekam na moda bo na wh nie ma co bic  bo zaraz ban

Edit 2 : Pytanie odemnie - jezeli zmieniam IP np hot-spotem to Moje ip w bazie Ravi też zmienia sie co okreslony czas? Bo nw czy jest wgl. sens uzywania programu do zmiany ip?

sygna2.png

Opublikowano

Zabieram się do roboty chłopaki i dziewczęta :3 Mod będzie wieczorem a tymczasem szukam uploaderów. ;)

http://forum.metin2-hack.cf/showthread.php?tid=6

Zapraszam ;)

Ogólnie nie polecam bocić na ravi :) bany lecą po ip - 30 róznych kont - 30 innych loginów , ale i tak na wszystko dostałem bana :  > .

Edit : 100% po ip bo 15 kont było nie aktywnych od + - 10 godzin , wiec czekam na moda bo na wh nie ma co bic  bo zaraz ban

Edit 2 : Pytanie odemnie - jezeli zmieniam IP np hot-spotem to Moje ip w bazie Ravi też zmienia sie co okreslony czas? Bo nw czy jest wgl. sens uzywania programu do zmiany ip?

Nie. dadzą bana na tamto ip i tyle. Nic sie nie zmieni ;)

Opublikowano

Poczekaj bo slabo mi to wytlumaczyles ;x powiedzmy mam 10 kont odpalonych na Swoim normalnym IP tak i na 2 kompie o innym ip neta nastepne 10 kont tylko ,ze uzywam Hot Spota - ip zmienia się regularnie np. co minute tak , wiec ip w bazie danych bedzie sie zmienialo wraz ze zmiana w programie? Czy bedzie widoczne tylko stare IP bez  zadnej zmiany i program nie da oczekiwanych efektow? Chodzi Mi głównie o to ,ze ban czy tak czy tak bedzie , ale jezeli zbanuje Mi 3 konta i akurat ip w programie by sie zmienilo to na nastepnych 7 kontach ip powinno sie zaaktualizowac na nowe i nie bd mógł Mnie juz zbanowac po IP poniewaz bedzie juz inne - dobrze mysle?

sygna2.png

Opublikowano

wróciłem po rozpączęciu szkoły i jestem gotów do pracy ;p Uploadować mogę chętnie ale na własne hostingi jeśli pozwolisz (około 5 hostingów) ok?

Opublikowano

Poczekaj bo slabo mi to wytlumaczyles ;x powiedzmy mam 10 kont odpalonych na Swoim normalnym IP tak i na 2 kompie o innym ip neta nastepne 10 kont tylko ,ze uzywam Hot Spota - ip zmienia się regularnie np. co minute tak , wiec ip w bazie danych bedzie sie zmienialo wraz ze zmiana w programie? Czy bedzie widoczne tylko stare IP bez  zadnej zmiany i program nie da oczekiwanych efektow? Chodzi Mi głównie o to ,ze ban czy tak czy tak bedzie , ale jezeli zbanuje Mi 3 konta i akurat ip w programie by sie zmienilo to na nastepnych 7 kontach ip powinno sie zaaktualizowac na nowe i nie bd mógł Mnie juz zbanowac po IP poniewaz bedzie juz inne - dobrze mysle?

Raczej będzie widać stare :p

Opublikowano

@L.ike Hm, a przypuścmy reset routera? Po zalogowaniu na konto ip juz musi sie zmienic :) - więc na logike , dlaczego nie bd tak w przypadku programu do zmiany/ukrycia ip? Nie rozumiem tej kwestii

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...