Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie ściągajcie od niego tylko kase zarabia a ch*ja się ściąga, poczekajcie jak ktoś inny da 

Na miejscu filipa bym czul sie urazony po twojej wypowiedzi. On k***a sie stara a ty mu wjezdzasz bo zjego hosta dal.. Ja jakos w godzine sciagnalem dalo sie wytrzymac. Zrob ty Moda i wtedy napisz. Troche szacunku, elo

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tandi , idz mu jeszcze dupsko wyliż . To że sobie zarabia to mnie nie interesuje , dostanie marne złotówki i tyle . Jak nie chcą niech nie robią przecież nikt ich nie zmusza . 100kb/s to jakieś 2 godz... hmm , normalnie klient sciaga mi sie w 7 minut  . Więc coś tu jest nie tak .. 

Opublikowano

Co do nowego moda filip . Pelka dziala tylko trzeba wrzucic mod_config_2012sf cos takiego i pelka dzala. A co do WH jak uruchomic? 

Nie bylo pytanie WH dziala juz poprawnie

WH dziala ale na pustyni strasznie wolno wybija ;/

Opublikowano

Co do zarobku to pozamykac pyski. Poprzez uzywanie moda wszyscy zarabiacie (c**j mnie obchodza jakies bany). Ja trace tutaj najwiecej, dlaczego? Wpierdalam tutaj swoj czas i zaangazowanie. No coz skutek jest jaki jest, nic nie poradze. Dziennie na pw pisze do mnie +/- 30 osob ktorym trzeba pomoc.. w sumie z dnia na dzien coraz wiecej. Nie mam czasu na nic, wchodze na temat a tu co? Oczywiscie klotnie o kilka jebanych groszy. Ludzie ogarnijcie sie i zadnych klotni. -_-

Opublikowano

Like da sie jakos zrobic zeby na wh postac bila jakos szybciej bo w takim tempie bicia nie ma szans expic na wiekszym spocie ;/

Opublikowano

Jprdl ludzie czego sie czepiacie . Piszecie że c*****o bo sie sciąga dwie godziny i co z tego? Już byście to dawno mieli jakbyście poczekali tą godzinę a nie pisali że c*****y hosting xD Ja ściągnąłem  w około godzinę i wszystko pięknie śmiga :)

Opublikowano

Zarabiam na tych linkach.

Łącznie zarobiłem na poprzednim kliencie i na tym może z 8zł.

Jeśli wam się nie zwraca ta godzina poprzez używanie moda to naprawdę jesteście ignorantami i małolatami.

Oczywiście zaraz lecę was wszystkich pozgłaszać za te obelgi, bo po mnie po prostu zleciały ale regulamin to regulamin.

Pobiera się wolno, bo jest was 30 osób w temacie i pewnie każdy chce pobrać. Pobrało już tego moda 10 osób równo - skończone pobierania.

Myślę, że już dawno byście mieli pobrane i mogli bocić ale cebulaczkowatośc jak widać jest nadal na poziomie...

Zagrajcie sobie w lola na bolu gdzie gówno się ma grając na free, a vip kosztuje 10$. Pozdrawiam :)

Ps: Tak się umówiłem z Like'm więc jeśli ktoś ma problem niech wyjdzie z tematu. Ja sam na nic innego wrzucać nie będę niż darmowe dla was hostingi lecz za które dostaję ja pieniądze (3gr - 1 pobranie około)...

Opublikowano

SajonaraLola gosciu filipa to nie rusza. a wedlug mnei powinniscie go obdarzac szacunkiem bo odpierdala kawal dobrej roboty z Likiem . Moda sciagalem godzine i jakos k***a zyje..

Opublikowano

Tandi tak wiem, pisałeś to 15 razy ( ściągałem to godzinę ) dobrze, Like spoko ziomek, zawsze można liczyć na pomoc z jego strony a ten Filip to jakiś nieogarnięty dzieciak, który umie odpisać " idź spać " pisząc do niego w sprawie pomocy no ludzie :)

Opublikowano

Jesli chcecie to i ja zrobie moda za hajs. 10zl za dl i zobaczymy czy bedziecie tacy wyszczekani.

Zrób, ale ma nie być żadnego błędu, wszystko ma działać perfekcyjnie, zapewnione aktualizacje itp :) 

Opublikowano

Czyli normalnie moge pobrac i pozamieniac te pliki i bd smigac? Z gory robicie kawal dobrej roboty i wkoncu cos wam sie nalezy 

Ze starego moda przeżuć mod_config_2012sf cos takiego do tego nowego moda V2 i bedzie dzialać ;)

Opublikowano

I gratulacje dzieciaki spina , o to że wam sie godzinke bedize pobieralo ojejku kurw. Teraz nic nie będziecie mieli i róbcie sobie sami. Taka logika np. SajnoraraLola nic nie umiesz i spinasz a sam nic nie zrobisz

Opublikowano

Zrób, ale ma nie być żadnego błędu, wszystko ma działać perfekcyjnie, zapewnione aktualizacje itp :)

tobie chyba jedynemu odpisałem coś nie miłego :) Bo nie ogarniałeś zapewne. Zaraz sprawdzę, bo aż mi się śmiać chce, że jakiś dzieciak się obraził za wiadomośc na pw ;)

Wiele osób mi dziękowało i to te osoby są dla mnie ważne, a nie jakiś flamer ;) Myślę, że jak już full ruszy strona Like'a to sprzedamy ci chętnie czita za 10zł jak nalegasz ;)

Opublikowano

I gratulacje dzieciaki spina , o to że wam sie godzinke bedize pobieralo ojejku kurw. Teraz nic nie będziecie mieli i róbcie sobie sami. Taka logika np. SajnoraraLola nic nie umiesz i spinasz a sam nic nie zrobisz

Tak, nie znam się akurat na tym, ale znam sie na czymś innym. Po twojej wypowiedzi widzę, że jesteś jeszcze w gimnazjum, albo niżej kolego ;) 

Opublikowano

Tak, nie znam się akurat na tym, ale znam sie na czymś innym. Po twojej wypowiedzi widzę, że jesteś jeszcze w gimnazjum, albo niżej kolego ;)

Pochwal sie gdzie sie uczysz/pracujesz. Tak jestem w 3 gimbie. nie wstydze sie tego. przynajmniej potrafie docenic czyjes starania i nie spinac o to ze sciaga mi sie modzik godzinke 

Opublikowano

,,ZROBIE DOWNLOAD ZA 10 ZŁ ZOBACZYMY CZY BEDZIECIE WYSZCZEKANI,, .ŁOHOHOHO HAJS JAK CIE MOGE .Gosciu 10 zł to szczyt twoich ambicji ? Dałbym nawet 30 i więcej żebyś zrobił porządny projekt a nie.  Aktualizacje itp itd . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...