Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WH nie działa. Podzczas ładowania wywala mi metka. Tak samo metek z modem. Wywala gdy będę bić moby.

serwer jest wyłączony i logowanie padło więc ogarnij.

Wh źle wgrałeś, bo działa. pozdro

Opublikowano

""filip xd""

Do pack wgrałem i nie działa.

to pewnie koliduje z innym wh które wgrywałeś.

Pobranego moda - cały winrar wypakuj na pulpit. Wgraj do niego moje wh i odpal przez plik start.bat jako administrator.

Opublikowano

Filip sorry ze gitare zawracam ale sie an tym nei znam. WH nei dziala ;/ WYpakowalem do pack, moze byc to spowodowane tym ze wypakowywalem w modzie inne Wh? 

Opublikowano

Filip sorry ze gitare zawracam ale sie an tym nei znam. WH nei dziala ;/ WYpakowalem do pack, moze byc to spowodowane tym ze wypakowywalem w modzie inne Wh? 

już mówiłem. wh kolidują ze sobą. Wgraj jeszcze raz wszystko na czysto i odpal przez plik start.bat ;)

@ChEeFo2000 ja mogę mieć na 300 spookojnie i nie wywala. Najwyraźniej albo ci komp nie nadąża (może masz 5fpsów?) albo jakiś błąd. Dziwne żadnego lognięcia nie miałem jeszcze przez to, a gram cały czas na attackspeedzie ;)

Opublikowano

Filip nie mam niczego ''start.bat'' jest tylko start ( w packu tam gdize wypackowalem WH, lecz gdy to nacisne wyskalkuje blad  ''system windows nie moze odnalezc pliku metin2client.bin... itd itd.. Sorry spam

Opublikowano

Filip nie mam niczego ''start.bat'' jest tylko start ( w packu tam gdize wypackowalem WH, lecz gdy to nacisne wyskalkuje blad  ''system windows nie moze odnalezc pliku metin2client.bin... itd itd.. Sorry spam

Wrzuć ten start do folderu głównego ;)

Opublikowano

Like/filip co z tym WH? nie da sie uruchomic jakos inaczej? 

wrzuć go do folderu głównego. tylko nazwa twojego game.exe ma być tak jak było metin2mod_2012sf bo inaczej wh nie zadziała chyba przez ten start.bat. Potem sobie będziesz mógł zmienić nazwe. A jak nie to nie wiem... ja już chce odpocząć od tego forum xD

Opublikowano

Ja również mam problem. Po pobraniu moda, wypakowaniu go, włączeniu i zalogowaniu postaci, wystarczy, że dotknę mobów i mnie wywala ... Jakieś rady?

TErqQ.png

Opublikowano

wrzuć go do folderu głównego. tylko nazwa twojego game.exe ma być tak jak było metin2mod_2012sf bo inaczej wh nie zadziała chyba przez ten start.bat. Potem sobie będziesz mógł zmienić nazwe. A jak nie to nie wiem... ja już chce odpocząć od tego forum xD

Aaa bo ja sobie zmienilem nazwe , juz patrze zaraz sie odezwe cyz git

Wszedlem do gry poprzez ''start'' juz myslalem ze bedize git , no ale niestety nie bije mobow ;/ Nie dziala

Chyba sobie odpuszcze WH bo ja dostaje kurwicy to co dopiero Ty filip , albo ty like. 

Opublikowano

Aaa bo ja sobie zmienilem nazwe , juz patrze zaraz sie odezwe cyz git

Wszedlem do gry poprzez ''start'' juz myslalem ze bedize git , no ale niestety nie bije mobow ;/ Nie dziala

Chyba sobie odpuszcze WH bo ja dostaje kurwicy to co dopiero Ty filip , albo ty like. 

wejdź w index (odpal go notatnikiem) i dopisz linijke

*

czycos

*

czycos - masz filip_xD albo cos tam wpisać. TO CO MASZ WPISAC ZNAJDUJE SIĘ W INDEXIE KTÓRY POBRAŁEŚ Z WAITHACKIEM.

Opublikowano

wejdź w index (odpal go notatnikiem) i dopisz linijke

*

czycos

*

czycos - masz filip_ xD albo cos tam wpisać. TO CO MASZ WPISAC ZNAJDUJE SIĘ W INDEXIE KTÓRY POBRAŁEŚ Z WAITHACKIEM.

O k***a ale namieszales... Przeczytalem to 15 razy co napisales i nwm xD

Zamiast filipxd mam wpisac czycos?

Opublikowano

O k***a ale namieszales... Przeczytalem to 15 razy co napisales i nwm xD

Zamiast filipxd mam wpisac czycos?

dobra tam jest filipxd tak? To właśnei tak ma być xD

Index ma mieć filipxd, a w packu mają być dwa pliki o nazwie filipxd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...