Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra tam jest filipxd tak? To właśnei tak ma być xD

Index ma mieć filipxd, a w packu mają być dwa pliki o nazwie filipxd ;)

No i tak jest

FIlip nie wrzucilbys mi calego moda z dzialajacym wh;/

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i tak jest

FIlip nie wrzucilbys mi calego moda z dzialajacym wh;/

nie chce mi sie ;( zainstaluj na czysto moda i wgraj wh to będzie działać na 100...

Opublikowano

Like i ogarnąłeś coś z tym, że wywala do pulpitu kiedy wybiore postac i zaladuje sie ten pasek? probowalem juz na nowym metku pl i instalowalem kamer moda i to samo sie dzieje. Więc ja pomysłów nie mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak kogoś wyrzuca "szybko wylogowuje" to ja sam też mam ten problem. Dzieje się tak wtedy gdy użyjemy peleryny. Jak ravia już będzie normalnie działać to jakoś postaram się to naprawić, a narazie szkoda mi czasu.

Opublikowano

A ja mam taki problem, że wchodzę i niby widzę jak piszą na czacie, ale cały czas wyświetla to tło wczytywania.. OMG ... Normalnie działa, a na kamermodzie nie działa ;/

Opublikowano

Mam problem - po zalogowaniu wybieram postac i kicka mnie do okna logowania - jakies rady? Wczesniej wszystko dzialalo

sygna2.png

Opublikowano

Mam problem - po zalogowaniu wybieram postac i kicka mnie do okna logowania - jakies rady? Wczesniej wszystko dzialalo

Wydaje mi się że prawie wszyscy mają ten problem musimy czekać aż filip albo Like coś ogarnie. ( Obyście zdążyli do 3 w nocy ) :D

Opublikowano

Wydaje mi się że prawie wszyscy mają ten problem musimy czekać aż filip albo Like coś ogarnie. ( Obyście zdążyli do 3 w nocy ) :D

ja tam do 3 w nocy będe siedział ale nic nie ogarne, bo nie mam sił na to dzisiaj ;p Ja specjalnie dla was dzisiaj na 2 minuty wszedłem na tego metina i wywala mnie dopiero jak używam pelerynki. Po prostu pewnie wgrali jakieś zabezpieczenie na to i tyle. Każdy ma różne problemy. Przeczekajcie aż ravia będzie stabilna to pogadamy, a nie śpieszy wam się lvl bić, bo zaraz szkoła się zaczyna -,-

Opublikowano

Wiec czekamy :) mam nadzieje ,ze do 00 00 rozwiazanei bedzie juz dostepne :>.

polecam poszukać samemu rozwiązania, bo ja się ravią nie zajmę, a Like robi sobie stronę internetową co zajmuje trochę czasu. Jak już mówiłem. Ravia będzie stabilna to się nią zajmę. Skończcie już spamować xD

Opublikowano

Ja na modzie wchodzę normalnie ... :) Tylko, że waithack jak wgram to nie mogę wbić, bo tło logowania zostaje, a widzę co piszą na czacie..

Opublikowano

Myślę, że mają zabezpieczenia teraz na wh i mobberhacka = koniec z boceniem ;p

Mobber mi chodzi normalnie .. :D Wh tylko nie działa, bo nie chce wejść w ogóle .. Znaczy wchodzi, ale tło logowania zostaje i widać jak na czacie piszą :)

Opublikowano

mi działa all ale kicka i nie wiem dlaczego takie dziwne lagi jak by nie wiem czy to od serwera

ten serwer laguje... to jest porażka ;p zobacz sobie na kliencie ;)

Opublikowano

ten serwer laguje... to jest porażka ;p zobacz sobie na kliencie ;)

tak się grać kurw.. nie da ja p******e pazerny isamu schodzi na psy zal 2 tysi na maszynę jak juz z 30 zarobił jeba... rudy kuta.....

Opublikowano

tak się grać kurw.. nie da ja p******e pazerny isamu schodzi na psy zal 2 tysi na maszynę jak juz z 30 zarobił jeba... rudy kuta.....

ja czekam tylko na balmore s2 ;) Isamu okrada ludzi bardziej niż fubu okradł 1/2 osoby... wczorajsza sprawa z isem była boska albo z petami... szkoda gadać ;p

Opublikowano

ja czekam tylko na balmore s2 ;) Isamu okrada ludzi bardziej niż fubu okradł 1/2 osoby... wczorajsza sprawa z isem była boska albo z petami... szkoda gadać ;p

może tez zagram tam bo tutaj to zaczyna mnie to wszystko wkur.. 1/2 serwer off i jak tu wykorzystać czas z pakietów jak samo leci

Opublikowano

może tez zagram tam bo tutaj to zaczyna mnie to wszystko wkur.. 1/2 serwer off i jak tu wykorzystać czas z pakietów jak samo leci

pisz do "Arela

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...