Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Like. Wez mi wyslij nazwe twojego skype na pw .. Gadalismy razem na ts. Tlumaczyłeś mi jak go odpalić  A teraz mam druga sprawe.. NApisz mi na pw name skype . lub kiedy bd na tym   Team speaku 69.pl. 

Chyba że wiesz jak to zrobić ...             Jechałem na tym modzie z 2 dni i dzisiaj patrze a tu http://iv.pl/images/04769474600260571380.png         .    Jakieś Logi zaczeły wyskakiwać

Może wypakuj jeszcze raz clienta albo coś..

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Like. Wez mi wyslij nazwe twojego skype na pw .. Gadalismy razem na ts. Tlumaczyłeś mi jak go odpalić  A teraz mam druga sprawe.. NApisz mi na pw name skype . lub kiedy bd na tym   Team speaku 69.pl. 

Chyba że wiesz jak to zrobić ...             Jechałem na tym modzie z 2 dni i dzisiaj patrze a tu http://iv.pl/images/04769474600260571380.png         .    Jakieś Logi zaczeły wyskakiwać

czlowieku... podobno niedlugo bedzie nowy mod i nie bedziesz mial problemow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narazie mamy małe problemy z Like ale staram sie to ogar jeśli coś bedzie to tutaj bądź na moim profilu Licze na +

Czy mieliście na starym modzie tez taki problem że wywalało was po odpaleniu Peleryny z moda ?

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Like teraz Aktualnie nie ma ale ja próbuje dopracować tez to jeśli sie Lik pojawi napewno da wam znać myśle że niedługo chyba że nam coś wiecej wypadnie bo narazie chcemy NOK zrobic wraz z WH Ale straszny problem jest z Pelerynka na modzie co do tego mamy jeszcze zastrzeżenia czy dodac innego mobbera czy zostawić to

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Narazie mamy małe problemy z Like ale staram sie to ogar jeśli coś bedzie to tutaj bądź na moim profilu Licze na +

Czy mieliście na starym modzie tez taki problem że wywalało was po odpaleniu Peleryny z moda ?

tak przy ok 10 sec wywalalo chyba ze sie ją off/ on  to szło troche wiecej pobic

Opublikowano

Like teraz Aktualnie nie ma ale ja próbuje dopracować tez to jeśli sie Lik pojawi napewno da wam znać myśle że niedługo chyba że nam coś wiecej wypadnie bo narazie chcemy NOK zrobic wraz z WH Ale straszny problem jest z Pelerynka na modzie co do tego mamy jeszcze zastrzeżenia czy dodac innego mobbera czy zostawić to

Nie ma innego mobber hacka to po 1.

2. Co do portalu to w modzie jest coś popierdolone chyba bo na cliencie nic nie wyskakuje, wszystko jest ok.

3. W dalszym ciągu szukam uploaderów. Nie dam wam linku do mega.co.nz bo znowu będzie spam że pobiera 30kb/s...

tak przy ok 10 sec wywalalo chyba ze sie ją off/ on  to szło troche wiecej pobic

Auto przywoływanie co 1s. ?

Opublikowano

tak z tym ptaszkiem zielonym jak było aktywne ;F Jak moge jakoś pomóc w wysyłaniu lub coś to pisz z góry mówie że zielony jestem w tym więc byś musiał wyjaśnić

Opublikowano

tak z tym ptaszkiem zielonym jak było aktywne ;F Jak moge jakoś pomóc w wysyłaniu lub coś to pisz z góry mówie że zielony jestem w tym więc byś musiał wyjaśnić

Ja rónież mogę jakoś pomóc ;)

Opublikowano

Nie ma innego mobber hacka to po 1.

2. Co do portalu to w modzie jest coś popierdolone chyba bo na cliencie nic nie wyskakuje, wszystko jest ok.

3. W dalszym ciągu szukam uploaderów. Nie dam wam linku do mega.co.nz bo znowu będzie spam że pobiera 30kb/s...

Auto przywoływanie co 1s. ?

Może speedy.sh/speedyshare.com/UpHere.com?

Opublikowano

Zaraz wstawię linki do hostingów :) Aktualnie się pobiera i zaraz wrzucę. Hostingi nie będą z prędkością światła i ja nie wstawię na speedyshare. Jestem uploaderem na kilku zasadach więc jak chcecie prosić o inny hosting to piszcie do Like albo innego uplaodera. Pozdrawiam :)

Ps: Like nie sprawdziłem jeszcze twojego mobbera w tym kliencie nowym ale ten by misiekantos działa więc można go wrzucić pod pelerynke w modzie żeby odpalał maksymalną wartość i automatycznie co te kilka sekund. Tylko, że on powoduje laga małego ;( Zaraz ogarne i będzie gitara xD

Opublikowano

Czyli kiedy wrzucisz linki do pobrania?

od 30 minut do 2h. Sam dawno nie uploadowałem ale dzisiaj jeszcze będziecie mieć :) Pierwszy link będzie za te 30minut raczej na 100% z catshare. Drugi chwile później. Tak pewnie z 3 linki wstawię dzisiaj,a  jak nie będzie starczać to kilka dorzuce.

Opublikowano

Równo 35 minut wgrywa się na pierwszy link. leci szybko ale i tak zwykle uploaduje w nocy gdy jest dwa razy lepsze łącza, bo rodzinka śpi więc przykro mi, że musicie czekać :) DOdatkowo szkoła się zaczęła - 1 dzień szkoły i już mam kartkówkę w czwartek i za dwa tygodnie sprawdzian zapowiedziany więc nie jest kolorowo :)

Opublikowano

Mi coś ten nowy mod nie działą wywala przy ładowaniu postaci do m1

Jeszcze nie ma nowego przecież. Znaczy był kilka dni temu wstawiany ale był wadliwy wlasnie tak jak mówisz. Poczekaj 10 minut i wstawię tutaj na końcu tematu pierwszy link do pobrania nowego gotowego clienta z hackami :) Sam jeszcze nie wypróbowałem, bo wam chce wstawić jak najszybciej xD

Opublikowano

Mi coś ten nowy mod nie działą wywala przy ładowaniu postaci do m1

Mam to samo.

Jeszcze nie ma nowego przecież. Znaczy był kilka dni temu wstawiany ale był wadliwy wlasnie tak jak mówisz. Poczekaj 10 minut i wstawię tutaj na końcu tematu pierwszy link do pobrania nowego gotowego clienta z hackami :) Sam jeszcze nie wypróbowałem, bo wam chce wstawić jak najszybciej xD

Kochany jesteś :D

Opublikowano

NOWY CLIENT BY LIKE UPLOADED BY FILIP xD !

LINK: http://catshare.net/ajl1857333uFiTBV                    PIERWSZY LINK - może być słaba prędkośc pobierania jak się wszyscy na raz rzucą
LINK: http://new.turbobit.net/xd9km4b8k6wd.html     <---- może pokazuje ponad 3h pobierania ale pobiera się wiele krócej.

SKAN: Dodam w ciągu 6h max

ZAPRASZAM DO POBIERANIA :)

Opublikowano

Nie wstawiaj go bo nie chodzi gdy zaczna lurowac wywala .... i jest jeden błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...