Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
http://metin2-hack.cf/

Polecam kliknąć "Forum" albo dopisać forum. przed metin2 i zarejestrować się na forum. Nad stroną prace jeszcze potrwają ;)

balmore sam sobie mogę zrobić, bo to nie problem ;p Już sobie latrisa dzisiaj zrobiłem ale kilka funkcji nie działa, bo zabezpieczenia mają-,-

Ogólnie ravia ma nowy hosting/silnik podobno za 8 patyków. Lagów niby nie ma ale to pewnie dlatego, że połowy osób nie ma teraz w grze ;)

Opublikowano

balmore sam sobie mogę zrobić, bo to nie problem ;p Już sobie latrisa dzisiaj zrobiłem ale kilka funkcji nie działa, bo zabezpieczenia mają-,-

Ogólnie ravia ma nowy hosting/silnik podobno za 8 patyków. Lagów niby nie ma ale to pewnie dlatego, że połowy osób nie ma teraz w grze ;)

no ja na razie to mam same kropki ........ i czekam i czekam i nic

http://metin2-hack.cf/

Polecam kliknąć "Forum" albo dopisać forum. przed metin2 i zarejestrować się na forum. Nad stroną prace jeszcze potrwają ;)

ja już się zarejestrowałem :**

Opublikowano

Normalny client Ravi już działa wystarczy zaktualizować bo przenieśli na nową maszynę :) nie wiem co zrobić z tym klientem by się zaktualizował cały mod ;/

Opublikowano

Normalny client Ravi już działa wystarczy zaktualizować bo przenieśli na nową maszynę :) nie wiem co zrobić z tym klientem by się zaktualizował cały mod ;/

tylko nie patchuj metina z modem hahah xD

Trzeba wrzucić noweserwerinfo... Ja który nie śpie już od 23h o tym wiem, a wy nie ? xD tylko ja tego teraz nie zrobie bo jestem najebany mimo, że nic nie piłem ;p 

Opublikowano

Wylacza mi metka pod koniec ladowania sie do gry : / - dodałem nowe serverinfo i odpalam bez wh tylko na modzie.

sygna2.png

Opublikowano

Gdy mam nowe serwer info musze je jakos zainstalowac lub wywalic to stare? bo po norm. wrzuceniu mam 3 kropki

Prosze o odpowiedz kogokolwiek kto ma nowe serwer info i mu dziala , zeby nie czekac na filipa/lika ;)

Opublikowano

proszę na życzenie inny hosting  http://uploaduj.net/D669c2/download/

P.s a ja mam pewien problem iż  normalny klient mi śmiga wszystko lecz mod nie po wgraniu nowego serverinfo.py nadal mam wszędzie kropeczki przy chanelach i nie możesz nawiązać połączenia z serwerem jakieś pomysły ? reinstalowałem klienta z modem dodałem nowe serverinfo.py nic nie pomogło

Opublikowano

proszę na życzenie inny hosting  http://uploaduj.net/D669c2/download/

P.s a ja mam pewien problem iż  normalny klient mi śmiga wszystko lecz mod nie po wgraniu nowego serverinfo.py nadal mam wszędzie kropeczki przy chanelach i nie możesz nawiązać połączenia z serwerem jakieś pomysły ? reinstalowałem klienta z modem dodałem nowe serverinfo.py nic nie pomogło

dzięki :)

Opublikowano

Ja rozwniez mam ten sam prooblem co Darasziom . TO nowe serwer info trzeba poprostu wrzucic do kilenta z modem?

POmoze ktos... 

Opublikowano

Ja rozwniez mam ten sam prooblem co Darasziom . TO nowe serwer info trzeba poprostu wrzucic do kilenta z modem?

POmoze ktos... 

tak normalnie zastępujesz obecne ale mi nadal nie działa kropki mam i nie wiem dlaczego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...