Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@L.ike Hm, a przypuścmy reset routera? Po zalogowaniu na konto ip juz musi sie zmienic :) - więc na logike , dlaczego nie bd tak w przypadku programu do zmiany/ukrycia ip? Nie rozumiem tej kwestii

Wtedy to pokaże nowe. ale po zalogowaniu się na konto masz np. ip 198.188.178.168. Po minucie będziesz miał 198.188.178.167 ale w bazie się raczej nie zmieni bo client chyba nie wyśle nowego tylko będzie na starym.. :p

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2xUP Czyli jedynym sposobem na unikniecie bana na ip jest resanie routera co np 1h i odpalanie cyklicznie co godzine 15 nowych kont :)? Juz wole stracic 15 kont , ale zeby 15 uniknelo bana : /. Tez k***a nie pomyslalem i zalogowalem sie przed banem na sklep i polecialo na wszystko = .= . W pizdu 60kk wyjebało bursztyny

sygna2.png

Opublikowano

Like wrzucisz nowego klienta odrazu z WH? jesli nie to bardzo bym prosil o jakeis dzialajace WH 

Będzie wh nok. Wszystko ; )

No. Client już się spakował. Teraz Uploadowanie ;)

Opublikowano

Spokojnie Wszystko Like ogarnie może dziś nie bd moda bo ma słaby internet i wiecie jak to sie wrzuca ale spokojnie zdążycie na bocić :) Like bądź ja jesteśmy dostępni na gg ;)Ja zawsze na niewidoku

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Spokojnie Wszystko Like ogarnie może dziś nie bd moda bo ma słaby internet i wiecie jak to sie wrzuca ale spokojnie zdążycie na bocić :) Like bądź ja jesteśmy dostępni na gg ;)Ja zawsze na niewidoku

Pytanko: Mod od kamera po przeróbkach czy normalny klient z dodatkami czitów? Bo jak dodatkami to mogliście mówić xD

Ps: Forum like'a padło. ///już działa.

Opublikowano

Inny całkiem klient nie ten od ravi

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Poczekaj spokojnie to się dowiesz . Doceń, że ktoś poświęca swój czas dla siebie .

dla ciebie chyba miało być ;P

Jeśli Like nie wstawi to ja może wstawię fajnego klienta z czitami ale jeszcze nie wiem czy wszystko zadziała więc jeden dzień ;) Może Like mnie ubiegnie ;P

Opublikowano

Gratuluje chlopaki! Clienta bede upal gdzies po 6 rano bo internety mi ukradli ;))

Filip filip filip... ja zapierdalam jak dziki osiol dzisiaj z tym clientem... xD

Opublikowano

Gratuluje chlopaki! Clienta bede upal gdzies po 6 rano bo internety mi ukradli ;))

Filip filip filip... ja zapierdalam jak dziki osiol dzisiaj z tym clientem... xD

Kamer Modzik + Exp Bot? :D

Opublikowano

Wciąż czekam na tego moda , mam nadzieje że sie doczekam bo bez niego nawet nie zaczynam gry ;p myśle że do 20 wrzucisz :P

Opublikowano

Wciąż czekam na tego moda , mam nadzieje że sie doczekam bo bez niego nawet nie zaczynam gry ;p myśle że do 20 wrzucisz :P

Client już jest, Uploader też ale szukam uploaderów !! :)

Opublikowano

Like. Wez mi wyslij nazwe twojego skype na pw .. Gadalismy razem na ts. Tlumaczyłeś mi jak go odpalić  A teraz mam druga sprawe.. NApisz mi na pw name skype . lub kiedy bd na tym   Team speaku 69.pl. 

Chyba że wiesz jak to zrobić ...             Jechałem na tym modzie z 2 dni i dzisiaj patrze a tu http://iv.pl/images/04769474600260571380.png         .    Jakieś Logi zaczeły wyskakiwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...