Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywala podczas teleportacji do pulpitu Pomoże ktoś ?

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Wywala podczas teleportacji do pulpitu Pomoże ktoś ?

no chyba problemem na nowo włączyć nie jest się ciesz ze coś w ogóle dało się ogarnąć

Opublikowano

Dasz rade wrzucić na inny hosting żeby to pobierało sie troche szybciej? Bo tak trzeba czekać 1h... jak możesz wrzuć to na mega.co.nz

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

jak włączyć tutaj wait hacka?

musisz pobrać jakiegoś osobnego działającego.

Ten działa znakomicie z kamermodem: http://catshare.net/xYGLii0mqDTSrp2C    <----- skan na poprzednich stronach.

Nie płaczcie o hostingu. Nie chcecie czekać to grajcie bez... co mnie to obchodzi. Ja pobierałem 4h kamermoda żeby wam go wrzucić. Pozdr -,-

Opublikowano

No ok, a flip co zrobić żeby nie wywalało jak przechodze na inną mapke?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

WH nie działa. Gdy go wgrałem pasek ładowania dochodzi do końca i widzę tylko czat i przy kursorze jakieś doświadczenie. Nie ogarniam.

Deadboy

Opublikowano

No ok, a flip co zrobić żeby nie wywalało jak przechodze na inną mapke?

Nie wiem. Chyba nic na to nie poradzisz ;P Ale 100 razy na godzinę przechodzisz na inną mape? Ja jakoś na kamerze jestem tylko w m1 xD Expie tylko na mobberze+wh bez kamermoda ;)

WH nie działa. Gdy go wgrałem pasek ładowania dochodzi do końca i widzę tylko czat i przy kursorze jakieś doświadczenie. Nie ogarniam.

Wgraj moje wh, bo ono działa. Te poprzednie nie działają niestety.

Najpierw usuń z indeksu te linijki co dopisałeś chyba ze podmieniałeś plik index to nic nie rób ;p Pobierz moje z http://catshare.net/xYGLii0mqDTSrp2C (skan na poprzednich stronach)

Wypakuj to do folderu pack :)

Opublikowano

Ma ktoś dobry exp bot? Taki za darmo najlepiej.

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

W 2012 nie ma lol, albo nie ogarnalem

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

Opublikowano

@filip xD

Pokaz mi gdzie to jest :D

Opublikowano

@2up

Jestem ślepy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...