Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

linki nie działają mi do pobierania, i nwm dlaczego mam LOG na win7 :D prosze o rozwiązanie limit like bedzie !

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

linki nie działają mi do pobierania, i nwm dlaczego mam LOG na win7 :D prosze o rozwiązanie limit like bedzie !

usuń taki plik o nazwie logininfo.py  i nie zapisuj auto logowania

Czy tylko mi logowanie nie działa?

chyba nie tylko tobie bo ja od wczoraj się zalogować nie mogę chyba serwer jest off

Opublikowano

Czy tylko mi logowanie nie działa?

Zapraszam na forum Ravii...

RAVIA JEST WYŁĄCZONA - PRZERWA TECHNICZNA OGRANICZAJĄCA LAGI + ZMIANA PETÓW (BRAK GŁODU/EXPA- stałe bonusy)

Opublikowano

Zapraszam na forum Ravii...

RAVIA JEST WYŁĄCZONA - PRZERWA TECHNICZNA OGRANICZAJĄCA LAGI + ZMIANA PETÓW (BRAK GŁODU/EXPA- stałe bonusy)

+ maszynkę prawdopodobnie będą zmieniali bo mieli s1 i s2 na jednym dedyku ^^ a dla nie ogarniających forum proszę wypowiedz isamu

Siemanko

Dziś planujemy krótką ale przydatną konserwacje aka aktualizacje (godzina nie znana / jak będzie wiadomo o której to wykonam edycję tematu)

będzie ona miała na celu zmniejszenie lag do minimum (chwilę temu wpadliśmy na świetny pomysł lecz potrzeba nam teraz snu i kilku godzin pracy aby tego dokonać)

tyczy się to s1 które na 100% zostanie bez najdrobniejszego laga (ddosy również mniej powinny tykać ten serwer)

s2 podobnie dostanie tak jakby nowe serducho ;P

Bardzo psioczycie na Pet System więc:

Pety:

- Pet już nie będzie głodny

- Peta już nie będzie trzeba expić

- Pet będzie dawał stałe bonusy

czyli będzie lepszy od tego którego macie aktualnie

przykładowo

Krowa - 1000hp + 5% na potwory (im lepszy pet tym lepsze bonusy w sumie zobaczycie)

osoby które już posiadają zwierzaka po prostu będą miały go nadal lecz z innymi / lepszymi bonusami

Pozdrawiam mam nadzieję ze będziecie teraz zadowoleni ;)

Opublikowano

+ maszynkę prawdopodobnie będą zmieniali bo mieli s1 i s2 na jednym dedyku ^^

gówno prawda ;p Nie zmienią żadnej maszyny, bo musieliby płacić, a oni już wolą żeby im o te 1k graczy mniej grało ale żeby kasy nie wydawać :) 

Isamu mówił, że żadnej maszyny nowej nie będzie, bo wtedy musieliby nowe biblioteki do petów itd kupować pod nowe ip. Bądź w temacie ziioooommm

Opublikowano

gówno prawda ;p Nie zmienią żadnej maszyny, bo musieliby płacić, a oni już wolą żeby im o te 1k graczy mniej grało ale żeby kasy nie wydawać :)

Isamu mówił, że żadnej maszyny nowej nie będzie, bo wtedy musieliby nowe biblioteki do petów itd kupować pod nowe ip. Bądź w temacie ziioooommm

a co rozumiesz z tej wypowiedzi ?  cytuje " s2 podobnie dostanie tak jakby nowe serducho ;P " + jak by to miała być zwykła przerwa na poprawę petów to zajęło by to max 1 h a serw wyłączony od wczoraj

Opublikowano

a co rozumiesz z tej wypowiedzi ?  cytuje " s2 podobnie dostanie tak jakby nowe serducho ;P " + jak by to miała być zwykła przerwa na poprawę petów to zajęło by to max 1 h a serw wyłączony od wczoraj

Serwer wyłączony od wczoraj? Grałem do 3 w nocy, a ta przerwa teraz zaczęła się około 9 więc naprawdę skończ. Chcesz się założyć? Jak będzienowy serwer to daje ci limit like. Jak nie będzie to ty mi dajesz ok?

Opublikowano

Serwer wyłączony od wczoraj? Grałem do 3 w nocy, a ta przerwa teraz zaczęła się około 9 więc naprawdę skończ. Chcesz się założyć? Jak będzienowy serwer to daje ci limit like. Jak nie będzie to ty mi dajesz ok?

to dziwne bo ja od około 22 30. wczoraj z serwerem i z moda i z normalnego klienta nie mogę połączyć

Opublikowano

to dziwne bo ja od około 22 30. wczoraj z serwerem i z moda i z normalnego klienta nie mogę połączyć

Była jedna przerwa około 22:30 ale potem dalej się grało ;) Potwierdzi to WeOx z którym graliśmy do 3 ;)

filip xD mozesz mi powiedziec  czy  była  cosfka bo cos ludzie pisali na forum.

Cofka była po wczorajszej przerwie więc teraz też może być. Narazie nie wiem, bo nie byłem w grze.

Opublikowano

Ja prld a ja dropilem riba  1,5h .....

to ci powiem, że nawet jak będziesz miał tego riba to nie ulepszaj go u kowala :) Mimo 98% jest jakiś bug chyba, bo spalił mi już koziki i fms'a na +2 ;) Pozdro xD

Opublikowano

szybko sie dostaje bana...

aktualnie musisz mieć zajeb... pecha jak dostaniesz bana za dużo ludzi już na modach lata na wh by mieli banować xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...