Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie pracuje nad tym.. Może uda mi się zrobić to troszeczkę inaczej ale nie wiem czy mi się uda. Dam wam znać w sumie. ;)

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie pracuje nad tym.. Może uda mi się zrobić to troszeczkę inaczej ale nie wiem czy mi się uda. Dam wam znać w sumie. ;)

like to twoje czasy dzieciństwa, a prace będziesz miał dopiero za 5 lat. Idź na dwór i się pobaw z kolegami, pograj w piłke :)

Opublikowano

like to twoje czasy dzieciństwa, a prace będziesz miał dopiero za 5 lat. Idź na dwór i się pobaw z kolegami, pograj w piłke :)

18 lat to nie jest tak mało :c dobrze że jeszcze mam szkołe xD

Wy też nie możecie się połączyć z raviom ?

Opublikowano

filip to jak wrzucisz mi szybko wh na jakis inny hosting ? bo zostalo  mi czekac 1,5h na pobranie 500kb ;p a tak bym mial odrazu / odwdzięcze sie ;d

Opublikowano

18 lat to nie jest tak mało :c dobrze że jeszcze mam szkołe xD

Wy też nie możecie się połączyć z raviom ?

Ravia - logowanie wyłączone. Ja siedze na serwie bo sie nie logłem :P 18 lat na 99% nie masz, bo głos + ortografia ;)

filip to jak wrzucisz mi szybko wh na jakis inny hosting ? bo zostalo  mi czekac 1,5h na pobranie 500kb ;p a tak bym mial odrazu / odwdzięcze sie ;d

ale na tym hostingu zarabiam 1gr za pobranie ;p Na inny ci chwilowo nie wrzucę. Jak już to około 23.

Opublikowano

Ravia - logowanie wyłączone. Ja siedze na serwie bo sie nie logłem :P 18 lat na 99% nie masz, bo głos + ortografia ;)

ale na tym hostingu zarabiam 1gr za pobranie ;p Na inny ci chwilowo nie wrzucę. Jak już to około 23.

Jak chcesz to mogę ci wysłać zdjęcie mojej legitymki. Dowodziku jeszcze nie mam bo 18 skończyłem 5 dni temu.

2 mam z polskiego :D Wbij ts.

Czyli prace nad modem zawieszone :c

Opublikowano

coś im zaczyna logowanie padać 2 gi raz już dzisiaj a najbardziej irytują mnie te lagi serwerowe i cofki :( za dużo ludzi i słaba maszyna albo ludzi w sam raz a słaba maszyna

Opublikowano

coś im zaczyna logowanie padać 2 gi raz już dzisiaj a najbardziej irytują mnie te lagi serwerowe i cofki :( za dużo ludzi i słaba maszyna albo ludzi w sam raz a słaba maszyna

To jest boskie. mam pełne spoty puste od ludzi @ Już chyba przez to z 15 hematów dropło xD

Opublikowano

Tez macie tak ze jak  probujecie sie teraz zalogowac  to pisze caly  czas  Login...   Bo ja tak  teraz mam   ;/

na forum wyczytałem że jest jakaś konserwacja..

Logowanie padło i jakoś nikomu nie chce się tego naprawić.. albo nie wiedzą

Opublikowano

Tez macie tak ze jak  probujecie sie teraz zalogowac  to pisze caly  czas  Login...   Bo ja tak  teraz mam   ;/

już pół godziny logowanie wyłączone :)

Opublikowano

Acha dzieki wielkie. A  Bot działa  mi dobrze  tylko czasami  przy portalach mi wywala i musze od nowa sie zalogowac ale mi to nie przeszkadza  i własnie jakies 10 min temu  dropnełem  riba  ;)

Opublikowano

to teraz wrzuc mi wh na inny hosting ;p

tam ja gdzieś dałem na speedyshare czy jakoś tak to poszukaj sobie w temacie 9 10 11 strona szukaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...