Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAinstaluj C++ /2005/2008/2010/2012/2013/2014 a jak nie to sciagnij ten plik z google i wrzuc go do system/system32

Pobrałem C++ i msvcr90.dll wkleiłem do system/system32 i dalej to samo niestety prosze o pomoc 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Pobrałem C++ i msvcr90.dll wkleiłem do system/system32 i dalej to samo niestety prosze o pomoc 

Pobrales wszystkie " roczniki " ?  To odinstaluj wszystkie C++ i zainstaluj na nowo po kolei kazdy. A najlepiej to zainstalowac wszystkie jakie istnieja

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pobrales wszystkie " roczniki " ?  To odinstaluj wszystkie C++ i zainstaluj na nowo po kolei kazdy. A najlepiej to zainstalowac wszystkie jakie istnieja

jezu człowieku daj mu cały internet w .zip żeby pobrał ;p

Dałem mu 2 programy które powinny pomóc. Jak nie to źle wgrał msvrc ...

Mi działa mod:61o45p.jpg

DOWNLOAD: http://catshare.net/kvwnsGRo6bvCJNS3

Skan: Wyżej dawał Like :)

Opublikowano

mi działa wszystko ładnie pięknie oto ss  lecz brakuje mi wh 248231409171736679598.jpg

Da rade ktoś ogarnąć działające wh tak by nie kłóciło się z modem ??

Opublikowano

mi działa wszystko ładnie pięknie oto ss  lecz brakuje mi wh 248231409171736679598.jpg

Da rade ktoś ogarnąć działające wh tak by nie kłóciło się z modem ??

Każde wh działa z tych nowych ;) Próbowałem 3 i działają wszystkie :) Polecam to co podał like ;)

Opublikowano

Każde wh działa z tych nowych ;) Próbowałem 3 i działają wszystkie :) Polecam to co podał like ;)

możesz zapodać linka do tematu jego związanym z wh  będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

nie działa mi to obraz się crashuje i widać tło od logowania

hmm to trochę dziwne ;p Jeśli podmieniasz jakieś pliki to jest możliwość, że się coś zwali ale bez podmiany nie powinno tak byc... Jedynie plik Index trzeba podmienić ale ręcznie możesz dopisać wiersz żeby się plik odpalał.

Opublikowano

ja wiem o co chodzi

*season1
*

bez tego wiersza jest index lecz gdy go się doda wszystko jest ok lecz wh nie działa a jak go nie ma to ekran jest tak jak wpisałem wyżej od logowania wcześniej pokazywali już ss

chodzi mi o ten index od wh nie ma tego wiersza co w.w a z nim wh nie działa

Opublikowano

Dodaj to:

*
WaitHack
*

Jak masz normalnego moda bez wh wrzuć 2 pliki wh do packa, a indexu nie podmieniaj. Jedyne co to wejdź w index notatnikiem i dopisz gdzieś tą linijke. Jak nie działa to jutro około 6 rano się tym zajmę, bo dzisiaj już padam na ryj naprawde;p

Opublikowano

ja wiem o co chodzi

*season1

*

bez tego wiersza jest index lecz gdy go się doda wszystko jest ok lecz wh nie działa a jak go nie ma to ekran jest tak jak wpisałem wyżej od logowania wcześniej pokazywali już ss

chodzi mi o ten index od wh nie ma tego wiersza co w.w a z nim wh nie działa

Wklep to:

http://wklej.to/4Yybp

@filip xD dzięki że pomogłeś im to ogarnąć i za te linki :)

Opublikowano

Dodaj to:

*

WaitHack

*

Jak masz normalnego moda bez wh wrzuć 2 pliki wh do packa, a indexu nie podmieniaj. Jedyne co to wejdź w index notatnikiem i dopisz gdzieś tą linijke. Jak nie działa to jutro około 6 rano się tym zajmę, bo dzisiaj już padam na ryj naprawde;p

nic to nie dało dalej to samo nie działa

L.ike   nadal nic nie działa

Opublikowano

Spoko :) Czasem mam fazę na mpcforum i cały dzień siedzę na forum i pomagam ;P

Chociaż jeden.. ;)

nic to nie dało dalej to samo nie działa

Moja odpowiedź na tej stronie. pierwsza odpowiedź na tej stronie.. Zobacz sobie...

Opublikowano

Chociaż jeden.. ;)

Moja odpowiedź na tej stronie. pierwsza odpowiedź na tej stronie.. Zobacz sobie...

ja wszystko robię dobrze no ale nie działa index w paczce z wh nie działa bo obrazu nie ma po dopisaniu season1 wh nie działa i po tym co podesłałeś ty tez nie działa

Opublikowano

catshare jest najszybszy z tych podanych chyba i leci po 250 minimum ;)

Musze czekać 2h na tym catshare...

wrzuci ktoś na inny hosting? daje full lajków

73685633822473628956.png

Opublikowano

Musze czekać 2h na tym catshare...

to pobierz jutro rano jak się obudzisz ;)

ja wszystko robię dobrze no ale nie działa index w paczce z wh nie działa bo obrazu nie ma po dopisaniu season1 wh nie działa i po tym co podesłałeś ty tez nie działa

mi też nie działa teraz ;) Ale ja kombinowałem i coś popsółem xD rano to naprawie jak nikt na nic nie wpadnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...