Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Like powiesz mi czemu nei dziala mod? Dodalem serwer info do glownego folderu z modem ( to nowe serwer ifno) ja mam je jakos zaistalowac czy poprostu zostawc? bo zostawilem i mam 3 kropki przy chanelach. ;/

Opublikowano

Like powiesz mi czemu nei dziala mod? Dodalem serwer info do glownego folderu z modem ( to nowe serwer ifno) ja mam je jakos zaistalowac czy poprostu zostawc? bo zostawilem i mam 3 kropki przy chanelach. ;/

Mod może działać , to serwer jest wyłączony.

Opublikowano

Witam już jestem w domu, bo spałem w parku. Jakieś nowości ? widzę,że ravia padła i jest dupa ;p

Ogólnie like daj info jakieś od kamera, bo nudy xD

Opublikowano

Witam już jestem w domu, bo spałem w parku. Jakieś nowości ? widzę,że ravia padła i jest dupa ;p

Ogólnie like daj info jakieś od kamera, bo nudy xD

dzień dobry ^^ nowości brak aktualnie nic nie działa jak serwer był on :(

Opublikowano

DO MODA DAŁEM ŁATKE Z IP. na 1 stronie jest :p

Co do clienta. to będzie tylko dla tych którym nie działa..

Opublikowano

DO MODA DAŁEM ŁATKE Z IP. na 1 stronie jest :P

Co do clienta. to będzie tylko dla tych którym nie działa..

no mi ta łatka nic nie pomogła dalej same kropki przy chanelach

Opublikowano

dziwne bo ja wgrałem nowe serverinfo i dalej mam ...

Ja również wrzucilem do folderu glownego nowe serwer info i mam to samo... Nwm czym jest to spowodowane. moze to serwer info trzeba zainstalowac? nwm

Opublikowano

Jak oni w c***a leca cos mi sie wydaje...

tez zaczynam powoli myśleć tak jak ty ale niedługo podobno balmora s2 startuje tam może będzie lepiej

Opublikowano

Like Mam prośbe bo gdy ustawie sobie bota na hematy odpale pele wh wszystko w kamer modzie po chwili wywala mnie z serwera do chaneli Prosze o szybką odpowiedz +_+_+_+

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Like Mam prośbe bo gdy ustawie sobie bota na hematy odpale pele wh wszystko w kamer modzie po chwili wywala mnie z serwera do chaneli Prosze o szybką odpowiedz +_+_+_+

tego się nie da raczej zniwelować no chyba ze nowy klient z modem nad gtorym L.ike właśnie pracuje to ograniczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...