Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [Dedyk] [Easy]

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej robić 5 minutowe serwery, niż co chwilkę nie zmieniony Gotowiec.

Na dodatek co każdy twój serwer = się Włamik na serwer.

Jeszcze raz nie polecam bo SurMistrz.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej robić 5 minutowe serwery, niż co chwilkę nie zmieniony Gotowiec.

Na dodatek co każdy twój serwer = się Włamik na serwer.

Jeszcze raz nie polecam bo SurMistrz.

Mówi to Asfen, Ty KAŻDY serwer zrobiłeś 5minutowy. Zajmij się swoim serwerem a nie napierdalasz po każdej prezentacji i szukasz dziury w całym. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

No kurde skoro to jest w wiekszoci medium/easy + hard to napiszcie medium/hard anie ....

Nie zagram.. Myslalem ze easy to kurde...

To jest Easy :O

isaricbaner.png

Opublikowano

No kurde skoro to jest w wiekszoci medium/easy + hard to napiszcie medium/hard anie ....

Nie zagram.. Myslalem ze easy to kurde...

Hmm? to jest serwer easy/medium max lv wbijesz w jeden dzień i ekwipunek tez mniej więcej w tym samym czasie zrobisz. 

Może jednak wbijesz :) 

Opublikowano

" Dawno dawno temu wczoraj ... " , " wszystko się zmieniło w życie ... " , " Nagle byliśmy w jakimś miejście " - kto to w ogóle pisał ? dziecko lat 12-14 ?

" Serwer został stworzony z myślą o graczach którzy lubią się zabawić na serwerach Medium, serwer ma w sobie lekką nutkę Hard'a oraz Easy ... " - to jak to w końcu jest ? Easy z nutką easy ? :D zanaczam że w tytule jest [ Easy ] !

ilość błędów w tej prezentacji jest na poziomie bagienka gimnazjalnego, o składni nawet nie wspominam przez litość . Wiecznie żywe pliki Aline2 i wspaniały " runime error " umilą wam przygodę na tym serwerze, podobnie jak wspomniane w prezentacji " widoki " :D

Tragikomedia - tak można podsumować to coś o nazwie " Corelis " .

Opublikowano

ja również nie polecam, serwer głównie nastawiony na hajs, w dodatku iZumi główny administrator, a on nic nie umie czyli od początku jesteście skazani na padnięcie, bkbk :D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ja również nie polecam, serwer głównie nastawiony na hajs, w dodatku iZumi główny administrator, a on nic nie umie czyli od początku jesteście skazani na padnięcie, bkbk :D

Okej super ,że nic nie potrafię cieszę się bardzo :) fajnie ,że ty tyle zrobiłeś randomie jak będziesz na tym forum więcej niż 30 dni to daj znać bo póki co to mogę zapisać sobie twój post na kartce i ją wywalić tak bardzo mnie obchodzi twoje zdanie :). Na tym serwerze nie trzeba złotówki wydać i można mieć all to co jest w is ale to Cię pewnie nie obchodzi. Najlepiej uzasadnij swoją wypowiedź czemu lecę na hajs i niby czemu serwer padnie na starcie jak to wyżej napisałeś ?  A jeśli nie masz argumentów to prawy górny róg i klik :) 

Opublikowano

Okej super ,że nic nie potrafię cieszę się bardzo :) fajnie ,że ty tyle zrobiłeś randomie jak będziesz na tym forum więcej niż 30 dni to daj znać bo póki co to mogę zapisać sobie twój post na kartce i ją wywalić tak bardzo mnie obchodzi twoje zdanie :). Na tym serwerze nie trzeba złotówki wydać i można mieć all to co jest w is ale to Cię pewnie nie obchodzi. Najlepiej uzasadnij swoją wypowiedź czemu lecę na hajs i niby czemu serwer padnie na starcie jak to wyżej napisałeś ?  A jeśli nie masz argumentów to prawy górny róg i klik :)

a wiesz że istnieje coś takiego jak zbanowanie/usunięcie konta? co do is, hm, kto spamił na /n aby wysyłać smsy do lola SurMistrzowi, albo kto wyśle teraz smsa ma 50% więcej smów? Dziwne że to było tydzień przed upadkiem Lanerisa, beng, dwa, exp zmniejszyliście widze, a na lanerisie musieliście usuwać pd bo bez tego serwer nadal miałby byg expa bkbkbk, nie polecam i odradzam

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Weźcie ten zjechany serwer zamknijcie, wam tutaj 200+ osób na pewno nie zagra.

Na gotowcu to lepiej iść na Shivę czy też Pangeya czy też inne stabilne serwery.

Nie polecam bo iZumi random gówno potrafi na dodatek na starcie serwera pewno Nixo wam wjebię na serwer i będzie The End.

Opublikowano

a wiesz że istnieje coś takiego jak zbanowanie/usunięcie konta? co do is, hm, kto spamił na /n aby wysyłać smsy do lola SurMistrzowi, albo kto wyśle teraz smsa ma 50% więcej smów? Dziwne że to było tydzień przed upadkiem Lanerisa, beng, dwa, exp zmniejszyliście widze, a na lanerisie musieliście usuwać pd bo bez tego serwer nadal miałby byg expa bkbkbk, nie polecam i odradzam

To Cię zaskoczę bo ja 1 mc przed zamknięciem odszedłem z Lanerisa mniej więcej chcesz znać powód proszę bardzo miałem spine z SurMistrzem ale to już dawno się wyjaśniło coś ci nie pykło :) 

Opublikowano

Weźcie ten zjechany serwer zamknijcie, wam tutaj 200+ osób na pewno nie zagra.

Na gotowcu to lepiej iść na Shivę czy też Pangeya czy też inne stabilne serwery.

Nie polecam bo iZumi random gówno potrafi na dodatek na starcie serwera pewno Nixo wam wjebię na serwer i będzie The End.

Dobrze, który raz już piszesz...?

Zrozumieliśmy już ze zazdrościsz nam że nie musimy się nikogo prosić o sponsoring...

Zazdrość ;_:

isaricbaner.png

Opublikowano

Dobrze, który raz już piszesz...?

Zrozumieliśmy już ze zazdrościsz nam że nie musimy się nikogo prosić o sponsoring...

Zazdrość ;_:

Proszę cię co ma sponsoring do tego hah?

Większość serwerów ma sponsora i co z tego? Robisz na własną ręką potem konsekwencję dlaczego włamy są Hah.  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Nie polecam administracja to dzieci i to na dodatek nie ogarnięte ten serw był kiedyś pod nazwą laneris i padł admini za sms'a na szybko doładowywali większą ilość sm'ów niestety osoba która to widziała nie ma już ss'a ale tu taki tam ss z eq NaVi

http://zapodaj.net/a5ab3da5c01fe.bmp.html

Pozdro

Pokazal ci go na handlu? Byc moze jest to cheat engine.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie polecam administracja to dzieci i to na dodatek nie ogarnięte ten serw był kiedyś pod nazwą laneris i padł admini za sms'a na szybko doładowywali większą ilość sm'ów niestety osoba która to widziała nie ma już ss'a ale tu taki tam ss z eq  NaVi

http://zapodaj.net/a5ab3da5c01fe.bmp.html

Pozdro

To jest i był serwer corelis sprawdź sobie...  a nie pokazujesz jakiś ss który nic nie ma wspólnego z tym serwerem... 

Opublikowano

To jest i był serwer corelis sprawdź sobie...  a nie pokazujesz jakiś ss który nic nie ma wspólnego z tym serwerem... 

Hahahahaha iZumi weź się nie ośmieszaj okej ? Laneris to był tak samo twój serw jak i SurMistrza i nie mów że nie bo to ma bardzo dużo wspólnego ten sam serwer pod inną nazwą na tych samych plikach i pewnie z tymi samymi bugami których nie potrafiliście naprawić ...

Opublikowano

Hahahahaha iZumi weź się nie ośmieszaj okej ? Laneris to był tak samo twój serw jak i SurMistrza i nie mów że nie bo to ma bardzo dużo wspólnego ten sam serwer pod inną nazwą na tych samych plikach i pewnie z tymi samymi bugami których nie potrafiliście naprawić ...

Był serwer Laneris i Corelis w tym samym czasie więc nie wiem w czym teraz masz problem. 

Zapraszam hejtujcie dalej mam to w dupi* :) 

Opublikowano

Był serwer Laneris i Corelis w tym samym czasie więc nie wiem w czym teraz masz problem. 

Zapraszam hejtujcie dalej mam to w dupi* :) 

Corelis też był na tych plikach co Laneris :) Chodzi mi o administracje tzn o was Kill dał ss'a z NaVi na handlu i co może teraz jeszcze napiszesz że to edytowany ss hahaha nie ośmieszajcie się i skończcie ten cyrk 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...