Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radzę ustawić baardzo trudne hasła bo zmiana emaila to tylko kwestia podania hasła do konta ;d

Więc hacked=brak konta 4evaa ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniam zdanie co do serwera :) 

Kd +7 w strzalach (Administracja jest tak nieporadna ze nie potrafia tego usunac od 2dni, chociaz mowia ze caly czas usuwaja) -gówno

Ninja chmura Bm-owi przy full eq 160 i wyzej wjezdza 400k chmura :) (ninja 150lv+ ze strzala)

Pierdolic ten serwer, nikomu nie polecam, 3/4 serwera na WH.

Zaluje ze stracilem tutaj czas, administratorzy nic nie potrafia totalne zera. 

TYL!

Opublikowano

Powiem tak, jesli na serwie nie zajda gruntowne zmiany/poprawki to dni tego serwera sa policzone  :D.Bo to co sie dzieje na serwie to jest istny cyrk ... 

00381637475378013724.png
Opublikowano

logowanie pada, forum nie działa ;/

Masz rację, od dłuższej chwili stoi mi napis "Logowanie...". Raczej o tej porze, tego nie zrobią, a szkoda.

Opublikowano

Bardzo ciężko się zalogować, na obecną chwile, strona nie działa, forum nie działa. Czekać, aby team wejdzie i ogarnie to.

Opublikowano

Nie k***a, że pograne ale technik w pracy siedzi więc uspokójcie dupy i czekajcie spokojnie bo jutro mam nadzieję, że technik nie pracuję w niedzielę, więc pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Nic wam ludzie nie po cofało ?

Mi zniknęły kostiumy które wczoraj wieczorem dropiłem z smoka V5, dziś chciałem je sprzedać a tutaj zonk, nie ma 10 kostiumów, zostały 3.

Druga sprawa, nie wiem czemu ale teraz, gdy zakłada się sklep i np. chce sprzedać kilka takich samych przedmiotów za tą samą cene, to musze za każdym razem wpisywać cene, przed wyłączeniem serwera tak było, teraz trzeba za każdym razem wpisywać cene. Poprawcie to !

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...