Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udowodnij,że w 15 minut można wbić od 155 do 165 !

Tylko wiesz, te 15 minut pewnie chodziło Ci o czas w którym otwierasz butelki z pd -.- hahahha

I co z tego,że są butelki z PD ?

Dobra, już ciul z tym expem ! Bo wiesz, wbicie na 135 tych czterech kulek to kwestia kilku minut. Tylko zamienienie tego doświadczenia do doś. w butelkach to całkiem inna sprawa.

Weź, se zrób 500 + butelek... Wszystko by było fajnie, jakby tworzenie butelek było ułatwione, a nie potwierdzanie kilka razy, że chce się stworzyć pd.

Pewnie powiesz, " zawsze można kupić butelki " - tak, człowiek ledwo łączy koniec z końcem by eq zrobić...

Jak masz nabite butelki np na 130 to lajtowo.

Ale niech już będzie dziś zwiększe exp, ilość mobów oraz do handalki po 20 butelek.

@ EDIT

Ale serwer wyłącze dopiero w nocy więc w nocy będzie.

sygna.jpeg

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i nawet coś z  tego bd ale nie podobają mi się bronie ;x Powodzenia ;)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Hmmm, Nowe info z forum serwera!!! 

Ogłoszenia Parafialne

UWAGA!
Aktualnie serwer cieszy się popularnością i utrzymuje stałe 400-500 graczy,
jeśli uda nam się osiągnąc stałe 600+ graczy zapowiadamy MEGA UPDATE!
Co w planach?
1) Zmieniamy wszystkie hwangi na nowe zbroje
2) Dodajemy mapy i sety 200+
3) Dodajemy bonusy do kostiumów + nowe kostiumy
4) Dodajemy nowe dungeony 0-250 Lvl
5) Dodajemy nowe pety/wierzchowce

6) Z*******E FORUM + TEAMSPEAK3!!
+ wasze propozycje smile.png
ZAPRASZAJCIE ZNAJMOMYCH!!

Także brać się do roboty chłopcy i dziewczęta, szykujcie reklamę serwera jak Magda Gessler... jakaś promocja, czy cuś :D

Opublikowano

Hmmm, Nowe info z forum serwera!!! 

Ogłoszenia Parafialne

UWAGA!

Aktualnie serwer cieszy się popularnością i utrzymuje stałe 400-500 graczy,

jeśli uda nam się osiągnąc stałe 600+ graczy zapowiadamy MEGA UPDATE!

Co w planach?

1) Zmieniamy wszystkie hwangi na nowe zbroje

2) Dodajemy mapy i sety 200+

3) Dodajemy bonusy do kostiumów + nowe kostiumy

4) Dodajemy nowe dungeony 0-250 Lvl

5) Dodajemy nowe pety/wierzchowce

6) Z*******E FORUM + TEAMSPEAK3!!

+ wasze propozycje smile.png

ZAPRASZAJCIE ZNAJMOMYCH!!

Także brać się do roboty chłopcy i dziewczęta, szykujcie reklamę serwera jak Magda Gessler... jakaś promocja, czy cuś :D

Zamiast czekać aż gracze sami przyjdą, to zachęć ich tym update... Złe podejście do serwera.

@nie wbiję ze względu, na te brzydkie bronie i hwangi :<

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zamiast czekać aż gracze sami przyjdą, to zachęć ich tym update... Złe podejście do serwera.

@nie wbiję ze względu, na te brzydkie bronie i hwangi :<

Masz napisane że zbroje zostaną zmienione, bronie prawdopodobnie też, a piszesz że nie wejdziesz bo brzydkie bronie i zbroje...

Nie rozumiem niektórych ludzi.

Warto zasysać :D ?

Jak najbardziej Tak :D

Siemka. Mam pytanko :D  Czy można te Prze zaje*iste sztabki dropnąć? 

Można je tylko kupić u handlary, ale jak na razie nie jest tak dużo yang na serwerze aby je kupować i nimi handlować.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak mało ludzi podajecie, że gra... Na serwerach gdzie na liczniku widać 1400 graczy nie ma tylu osób w m1 na wszystkich kanałach łącznie co tutaj...

Jak dla mnie macie zaniżony licznik czyli odwrotnie niż na innych serwerach ;p

Dla mnie pliki deili mogą być używane na każdym serwie, bo po prostu uwielbiam ten system expa itd ;)

Mam nadzieję, że Bourne i prokurator weźmiecie się za robotę i ogarniecie bugi/exp ;)

PS: Straciłem wczoraj zbroję na 140lvl z kd+7 próbując ulepszyć u Alchemika zamiast magicznym kamieniem i mi spaliło. Dzisiaj już odzyskałem zbrojkę tylko o kd ciężko ;) Warto grać, bo wciąga !

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale do czasu.

UP, jak można lubić ten system expa ?

Od 170 poziomu jest dostępna mała mapka do expa, od 192 do 250 i tak trzeba expić butelkami z pd.

Trzeba robić drugą postać by expić i zbierać doświadczenie do butelek. Jak dla mnie taki system jest chory, nigdzie nie spotkany i bardzo dziwny.

Druga sprawa, do 155 expi się zajebiści*, od 155 do 165 to masakra ( od 162 trzeba butelkami ) i od 165 do 191 expi się fajnie a później butelki do końca. Niezrównoważany exp.

Gracze z dużymi poziomami są zmuszeni robić dropki np. na ogniste kamienie. Tego trzeba od cholery a mało kto sprzedaje...

Ja wiem, że przez taką opinie pogarszam szansę, na ten rzekomo wielki update, ale nowi gracze muszą być świadomi tego.

A i kto nie lubi serwerów którzy prowadzą ludzie, którzy słuchają opinii typu " NIE, bo jeśli ja się MĘCZYŁEM to nowi gracze też muszą " to nie jest serwer dla Ciebie.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer sam w sobie 99% deili, aczkolwiek jako że uwielbiam te pliki polecam serwer, jak na razie nie zauważone bugi, na deili też się expiło butelkami, jak na razie max eq 200 więc nie ma co wyższego wbijać a kto chce topkę to nie powinien mieć nic do powiedzenia w wadach.

od 195 się butelkami expi oraz od 164/wcale

Więc jednym zdaniem - polecam

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale do czasu.

UP, jak można lubić ten system expa ?

Od 170 poziomu jest dostępna mała mapka do expa, od 192 do 250 i tak trzeba expić butelkami z pd.

Trzeba robić drugą postać by expić i zbierać doświadczenie do butelek. Jak dla mnie taki system jest chory, nigdzie nie spotkany i bardzo dziwny.

Druga sprawa, do 155 expi się zajebiści*, od 155 do 165 to masakra ( od 162 trzeba butelkami ) i od 165 do 191 expi się fajnie a później butelki do końca. Niezrównoważany exp.

Gracze z dużymi poziomami są zmuszeni robić dropki np. na ogniste kamienie. Tego trzeba od cholery a mało kto sprzedaje...

Ja wiem, że przez taką opinie pogarszam szansę, na ten rzekomo wielki update, ale nowi gracze muszą być świadomi tego.

A i kto nie lubi serwerów którzy prowadzą ludzie, którzy słuchają opinii typu " NIE, bo jeśli ja się MĘCZYŁEM to nowi gracze też muszą " to nie jest serwer dla Ciebie.

Miałeś napisane 4/5 posty wstecz że dzisiaj w nosy exp i spoty zostaną powiększone, zbędne gadanie...

Opublikowano

Miałeś napisane 4/5 posty wstecz że dzisiaj w nosy exp i spoty zostaną powiększone, zbędne gadanie...

Czy spoty zostaną powiększone to będziesz mógł napisać jak stanie się to faktem, teraz jest tylko napisane, że zostaną powiększone.

Wiele rzeczy miało być zmienionych, miały być usunięte te zbugowane kd w strzałach ( dzięki, za to prawie jestem ustawiony do końca gry ) i dungi miały być jedno osobowe, a dalej jest wymagane pt.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czy spoty zostaną powiększone to będziesz mógł napisać jak stanie się to faktem, teraz jest tylko napisane, że zostaną powiększone.

Wiele rzeczy miało być zmienionych, miały być usunięte te zbugowane kd w strzałach ( dzięki, za to prawie jestem ustawiony do końca gry ) i dungi miały być jedno osobowe, a dalej jest wymagane pt.

Pisali że dziś w nocy wszystko będzie zmienione między 2/3 będzie 30 min przerwa i wszystko wróci do normy, strzały zostaną usunięte. Także teraz tylko czekamy te 3/4h i paczymy co się zmienia :D

Opublikowano

Mam pytanko:

Można iśc na smoka w atlantydzie samemu czy trzeba być w pt?

Tylko do av1 komnata możesz solo, reszta trzeba pt, aczkolwiek niedługo ma się to zmienić :D

Opublikowano

A opłaca się zrobić to av1 czy marny drop i szkoda czasu?

za 1 masz brązowy cert potrzebny do lepienia eq itp za 2 masz srebrny cert, możesz je otworzyć ale słabe rzeczy dropią, za komnatę 4 dostajesz puchar potrzebny do lepienia kd +7 za komnatę 5 dostajesz jakąś esencje, nie wiem jeszcze do czego, otwierając drop 4/5 komnaty masz szansę na latający dywan/kostium.

Nie wiem co jest w av3 bo nie mogłem tam wejść. Odpowiadając na pytanie: Tak czy siak będziesz musiał tam wejść po ulepki :D

Opublikowano

A opłaca się zrobić to av1 czy marny drop i szkoda czasu?

W av1 dropi brązowy cert który jest ulepem na broń v2 do +9.

Av2 dropi srebrny cert który jest potrzebny by ulepszyć broń na broń v2.

Av3 nie działa, więc drop jest nie znany.

Av4 dropi puchar, z pucharu lecą kostiumy ( te brzydsze i tańsze ), latający dywan i pierścień Hotha lub służy jako ulep na kd +7

Av5 leci esencja, z esencji lecą kostiumy ( te ładniejsze i droższe ) np, koszula, nurek, sukienka lub 2x latający dywan lub 2x pierścień Hotha.

Do tego lecą perły.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

na cholere wam ten 250, jak sety broni do 200lv sa wiec na 200lv mozna miec full eq, exp jest dobry, fajny pomysl z butelkami, bo ich nie trzeba na np 10lv tylko np od 163-165. Serwer polecam bo jest super, jedynie wejscie na smoka v2-v5 tez moglo by byc solo 

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak

Czemu wprowadzasz graczy w błąd?

Nie wprowadza ludzi w błąd.

To jest istna kopia Deili ( pierwszej wersji )

A bugów jest pełno.

Na przykład dam bug z bronią na 115lvl do expa :)

Zróbcie w niej średnie 50+ i włóżcie kd +7 (klasowe) < miazga hitami po 80k :)

37215277764282770396.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...