Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro twierdzicie że jest rzekomo eq z navi to proszę dajcie jakieś dowody bo gadać każdy może i oczerniać serwer :)

Ja wbiję i sam zobaczę się przekonam jaki serwer i czy godny mojego cennego czasu :)

Edit : Ile ludzi gra w godzinach szczytu?

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro twierdzicie że jest rzekomo eq z navi to proszę dajcie jakieś dowody bo gadać każdy może i oczerniać serwer :)

Ja wbiję i sam zobaczę się przekonam jaki serwer i czy godny mojego cennego czasu :)

Edit : Ile ludzi gra w godzinach szczytu?

100

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer padł ???

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Ch*j wam w d*pe nachapałem sie w ch*j hajsu i ru*ham wasze matki

A tak serio Ventea.eu to był serwer @DonMamutos

Nie polecam współpracy

Kolejny planowany serwer pod hajs to: Armentis.pl

Nie polacam Gry.

Przykro mi że serwer z Twoją cizią nie wypalił, dalej możesz się gnieść grubasie z tym wieszakiem w jednej szafie. Ch*ujowo też się zachowałeś bo hajs za ten serwer również dostałeś a nic się nie tknąłeś przy tym. Nawet nie potrafisz podstawowych czynności w sprawie tworzenia plików wykonać wielki technik informatyk. Tak było takie założenie że serwer ventea.eu na początku był perfidnie pod hajs, lecz po jakimś czasie spodobało mi się to, postawiłem serwer na gotowych plikach, kilka edycji i w sumie dużo się nie narobiłem, oczywiście nie wliczając stabilności i kontaktu z graczami. Zdziwił mnie fakt że serwer miał tlyko reklamę na mpcforum a grało na nim 600 graczy bez podkręcania bo ten licznik był widoczny tylko dla mnie. Gdy zaczęła się szkoła serwer już troche stracił graczy ale do dziś gra na nim prawie 200 graczy. Dlatego Cie to boli bo Cie odsunąłem od niego ponieważ nic kompletnie nie robiłeś. Tak jak mówiłem, serwer ventea.eu pod hajs był do czasu. Teraz to tylko czysta pasja, ledwo co sam na siebie zarabia ale po co mam zamykać serwer przy 200 graczach? Wchodziłem codziennie eventy robiłem i pisałem do graczy. Ale nie ... musiał mi się wpie*olić pajac... To tyle słowem wyjaśnienia. Serwer Armentis.pl nie jest mój, ja tylko jestem jego technikiem. Serwer będzie startował pod szyldem entergames i jego właścicielem będzie Rabbitx96. I tu Cię też zabolało że się wkreciłem w jakiś poważniejszy projekt niż z tą Twoją lalą która krzyczy na widok ogórka przy czym leży na podłodze i trzyma się za pufę. Pozdrawam. Serwer dalej stoi, niedługo strona zostanie podpięta pod inną domenę, tak samo forum. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dla zainteresowanych serwerem Ventea - nowa strona serwera to VENTEA.PL

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

widzę że te same pliki co laneris posiada zróbcie coś swojego a nie stawiacie takiego samego serva 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...