Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komunikat do wszystkich graczy, nowych jak i starych!

Odradzam grać na obecną chwilę daggerem, chmura wcześniej bardzo dużo waliła, teraz wali po 12k, gdzie duch BM'a po 60k sam!

Dużo ludzi już pouciekało, żal mi jedynie tych daggerów z 200lvl+...

I tu sie myliś bo z chmurą był bug.

A graczy od wczoraj przybyło :)

sygna.jpeg

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tu sie myliś bo z chmurą był bug.

A graczy od wczoraj przybyło :)

To teraz mi, uczciwie powiedz, jaki jest sens gry daggerem, gdzie jego najmocniejszy skill wali 12k, a innych po 40k+. Dodaj zmianę profy do handlarki, bądź is za rozsądną cene bo 3/4 daggerów planuje już odchodzić z serwa.

Opublikowano

Teraz to zje3baliście totalnie serwer wtedy było mozna ugrać coś daggerem z chmurki bił spor a z inny skili jak c**a. BM ? Ma ochrone i mocne skile ze nic mu zrobic ziomnek nie można a dagger teraz totalnie zje3bany gdzie 9k z chmurki bije . Naprawić to albo duzo ludzi odejdzie ;x ja wlaśnie koncze :* 

Opublikowano

Teraz to zje3baliście totalnie serwer wtedy było mozna ugrać coś daggerem z chmurki bił spor a z inny skili jak c**a. BM ? Ma ochrone i mocne skile ze nic mu zrobic ziomnek nie można a dagger teraz totalnie zje3bany gdzie 9k z chmurki bije . Naprawić to albo duzo ludzi odejdzie ;x ja wlaśnie koncze :* 

Jestem z Tobą, wraz z chłopakami, którzy grali ze mną odchodzimy, bez sensu jest teraz tam granie daggerem, gdzie jego najmocniejszy skill wali po 12k... BM'a to nie raczą osłabić, gdzie on nakurwia po 40k z ducha. Nie polecam serwera, z racji braku wyrównania klas.

Opublikowano

Trzymam Cie za słowo =) Chmurka biła duzo ale reszta skili po 10k wiec ja bym wrocil do tamtego rozwiązania albo ulepsz jeszcze troszkę chmurkę i reszte skili tez bo one po 10k biją.. a ninja dagger zawsze w vp jest mocna ;] 

Opublikowano

Ile ludzi online ? 

W dzień przekracza 500, na obecną chwilę myślę ze 200+

Opublikowano

200? kolego to że ci dagger nie bije teraz 1kkk z chmury na full abs nie oznacza że jest mało graczy, aktualnie jest 400+ co widać po m1

Lepiej abyście zostawili tak chmurke bo wcześniej 50% serwera było daggerami ;)) a dagger dalej idzie ugrać dziś byłam świadkiem bm vs dagger 200lvl+ pvp i dagger wygrał hitami :)

Opublikowano

No nie, lepiej zeby dagger chmura rozkur wial wszystko co sie rusza. Zobaczcie teraz jeba ne ninje, jak my sie czulismy :)

@Osobiscie nie gram juz tu, ale ciesze sie z tej zmiany.

Opublikowano

CO to ma byc? :) teraz w full eq na 160 bije 3k z chmurki hahhahahah... Popraw to normalnie a nie lecisz w uja z nami:)

w czym ty masz problem ? 3 dni temu 50% serwera było daggerami i bardzo dobrze oby tak zostało - dwa na pewno nie bijesz 3k z chmurki aktualnie z chmurki sie bije tyle samo co innym skillami

Opublikowano

Serwer , polecam gram na nim i warty polecenia dla nowych graczy  ;) już się trochę dorabiam eq :)

Opublikowano

Serwer Zajeb*sty Polecam nie ma bugów itp ! ;) Polecam. a jak tamci nie chcą grać to kur*a nie znajdzecie lepszego ;)

bez bugów? proszę cię.. tam bug na bugu...bugiem pogania ;d

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...