Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzy odsłony serwera z czego na pierwszej ponad 2500 graczy online,  na drugiej malutko, a teraz też z 1000 graczy napewno jest ;)

Serwer boski i polecam. Może ma swoją historię złą ale czas goi rany ;) Liczy się zabawa.

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzy odsłony serwera z czego na pierwszej ponad 2500 graczy online,  na drugiej malutko, a teraz też z 1000 graczy napewno jest ;)

Serwer boski i polecam. Może ma swoją historię złą ale czas goi rany ;) Liczy się zabawa.

1000 graczy online ??? ;o

patrząc na forum jakos tego nie widze było tak dużo osob , no chyba ze mało kto tam zaglada na forum :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

1000 graczy online ??? ;o

patrząc na forum jakos tego nie widze było tak dużo osob , no chyba ze mało kto tam zaglada na forum :P

Nie każdy zagląda na forum, jakby zrobili rekrutacje na GM/Mod to nagle by podskoczyło o 500 userów :D

Całkiem fajnie się gra, szkoda tylko że nie są organizowane eventy i administracja praktycznie wgl nie zagląda.

Opublikowano

Bug na bugu i tyle w temacie. Daje 2tyg. max temu serverowi.

gram tu juz 3dni i nie znalazlem zadnego buga ;) oczywiscie serwer polecam!

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wymień chociaż jeden na jaki trafiłeś, wtedy możesz sobie oczerniać serwer, a pewnie nawet nie zaczołeś na nim grać... :angry:

Opublikowano

Szukam dobrego Easy ludzie grający tu polecają ten serwer ??

Mogę dostać ostrzeżenie , ale chce znać opinie ludzi grający tu czy opłaca się grać :) I jak z ulepkami ciężko zdobyć ?? Konieczna jest inwestycja w IS?

Opublikowano

Szukam dobrego Easy ludzie grający tu polecają ten serwer ??

Mogę dostać ostrzeżenie , ale chce znać opinie ludzi grający tu czy opłaca się grać :) I jak z ulepkami ciężko zdobyć ?? Konieczna jest inwestycja w IS?

Nie trzeba inwestowac. Ale moim zdaniem ten server nie ma administracji.. banuja tutaj wgl ludzi na wh itd?;D

Dzien temu napisalem PW do adm na konto MPC i forum serverowe w sprawie odzyskania skradzionego konta gdyz nie moge odzyskac ,to nawet nie raczyl odpisac.. a wiadomosc pewnie przeczytal bo byl na obu kontach online.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ty je bany buraku, tylko bys serwer oczernial, grales? Nie wiec zamknij jape :) Gram tu prawie od poczatku i nie znalazlem zadnego buga.

@Co do serwera polecam, jest mnostwo rzeczy do roboty, na pewno nie bedziecie sie nudzic.

Opublikowano

Oplaca sie wgl wbic ?
W ile wbije 150 lvl ? tak orientacyjnie

Klasy zbalansowane ? jesli nie, to jaka profa jest najlepsza
Trudno o eq/ulepy ? 

00381637475378013724.png
Opublikowano

Identyczne systemy futrzaków i drinków oraz tych sztabek i nowości widziałem już na innej prezentacji na mpc forum. serwer nie wypalił nie wiem jak wy. poczekamy zobaczymy prezentuje się całkiem fajnie. Znajdę czas zagram.

//

Opublikowano

Oplaca sie wgl wbic ?

W ile wbije 150 lvl ? tak orientacyjnie

Klasy zbalansowane ? jesli nie, to jaka profa jest najlepsza

Trudno o eq/ulepy ?

150 Wbijesz w średnio w 10h, jeżeli chodzi o ulepy to jest to dobrze powiązane z lv, sporo dung na których dropimy ulepy, jeden problem jest taki że musisz mieć 2 osobowe pt do dung, chociaż sam dasz radę na praktycznie każdego bossa. Ulepów nie jest miliony na serwie, co sprawia że są wartościowe.

Serwer gorąco polecam.

Info ze stronki: 

Witajcie.
Chciałbym Was graczy poinformować o tym że jutro o godzinie 19:30 zaraz po zakończeniu KONKURSUarrow-10x10.png z SM na naszym fanpage`u, odbędzie się Konkurs OX.Na którym będzie można WYGRAĆarrow-10x10.png ulepszacze.
Nagrody będą przyznawane co 1 pytanie. Co pytanie będzie również rozdawany lepszy ulepszacz (na większy poziom ulepszenia).

Dodatkowo chciałbym ogłosić, że od dzisiaj w nocy podejmujemy walke z cziterami. Każde ZGŁOSZENIEarrow-10x10.png które zobaczymy na forum rozpatrzymy. Delikwent który złamie regulamin zostanie ukarany zgodnie z tabelą kar.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.
Opublikowano

Czy wszystkie kostiumy dropią z smoka w v4/5 ?

Bo w IS np. jest niebieska koszula wakacyjna, w grze są jeszcze zielone i czarne a w is nie ma zielonych i czarnych.

Otworzyłem 52x puchary z v4 i ani jednej koszuli ani nurka, same garniaki, boksera, salsy...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czy wszystkie kostiumy dropią z smoka w v4/5 ?

Bo w IS np. jest niebieska koszula wakacyjna, w grze są jeszcze zielone i czarne a w is nie ma zielonych i czarnych.

Otworzyłem 52x puchary z v4 i ani jednej koszuli ani nurka, same garniaki, boksera, salsy...

Koszule itp, te lepsze kostiumy z komnaty v5 ze smoka dropi esencja, to z tego lecą.

A tu mam ss z godz 1;10  tylko na ch1

http://scr.hu/25c5/u9tv6

http://scr.hu/25c5/la80c

Opublikowano

Koszule itp, te lepsze kostiumy z komnaty v5 ze smoka dropi esencja, to z tego lecą.

A tu mam ss z godz 1;10  tylko na ch1

http://scr.hu/25c5/u9tv6

http://scr.hu/25c5/la80c

o ty ty piracie jeden nie dobry, do prokuratury z nim ;d, a tak na serio, serwer spoko, gra się fajnie, bugów nie spotkałem, jedyne co administracja mogła by zrobić to zainwestować w reklame na yt, aby przyciągnąć jeszcze więcej graczy.

Opublikowano

I co powiększyliście tego expa? Wgl admin tutaj wchodzi i czyta co ludzie piszą?

nie czyta hajs wpadl za pare dni zamkna i kolejna odslona na tych samych plikach ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

nie czyta hajs wpadl za pare dni zamkna i kolejna odslona na tych samych plikach ^^

Oczywiście szykuj juz hajs na IS :)

I co powiększyliście tego expa? Wgl admin tutaj wchodzi i czyta co ludzie piszą?

Nie będzie zwiękaszny ponieważ są buteki z expem i można wbić ten LVL w 15 minut

ZAPRASZAMY NA OX o 19.30!

sygna.jpeg

Opublikowano

Po 1 kłamałeś bo pisałeś, że będzie większy po 2 co to k***a za pomysł z tymi butelkami? Po 3 prawie przy każdym respie ktoś stoi...Po 4 po co mapa na 155? Przewidzieliście, że taki exp będzie i nie usuneliście jej? #SeemsLegit Po 5 Od 155 do 165 w 15 min? Udowodnij to

Opublikowano

Oczywiście szykuj juz hajs na IS :)

Nie będzie zwiękaszny ponieważ są buteki z expem i można wbić ten LVL w 15 minut

ZAPRASZAMY NA OX o 19.30!

Udowodnij,że w 15 minut można wbić od 155 do 165 !

Tylko wiesz, te 15 minut pewnie chodziło Ci o czas w którym otwierasz butelki z pd -.- hahahha

I co z tego,że są butelki z PD ?

Dobra, już ciul z tym expem ! Bo wiesz, wbicie na 135 tych czterech kulek to kwestia kilku minut. Tylko zamienienie tego doświadczenia do doś. w butelkach to całkiem inna sprawa.

Weź, se zrób 500 + butelek... Wszystko by było fajnie, jakby tworzenie butelek było ułatwione, a nie potwierdzanie kilka razy, że chce się stworzyć pd.

Pewnie powiesz, " zawsze można kupić butelki " - tak, człowiek ledwo łączy koniec z końcem by eq zrobić...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Prosiłbym jakąś ogarniętą osobę, o wypisanie wszystkich zalet i wad serwera, coś co miałoby przekonać do grania lub bardziej odradzenie gry. Mam nadzieję, ze poczytam długie odpowiedzi.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Udowodnij,że w 15 minut można wbić od 155 do 165 !

Tylko wiesz, te 15 minut pewnie chodziło Ci o czas w którym otwierasz butelki z pd -.- hahahha

I co z tego,że są butelki z PD ?

Dobra, już ciul z tym expem ! Bo wiesz, wbicie na 135 tych czterech kulek to kwestia kilku minut. Tylko zamienienie tego doświadczenia do doś. w butelkach to całkiem inna sprawa.

Weź, se zrób 500 + butelek... Wszystko by było fajnie, jakby tworzenie butelek było ułatwione, a nie potwierdzanie kilka razy, że chce się stworzyć pd.

Pewnie powiesz, " zawsze można kupić butelki " - tak, człowiek ledwo łączy koniec z końcem by eq zrobić...

Chodziło o to że 1lv idzie wbić w +/- 15 min na poziomie 160+

Racja, przydałaby się możliwość kupienia 200 butelek u handlary, a potem jednym klikiem nabić tego expa do butelki. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...