Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chory wymien chociaz 5 :) (KD NAPRAWIONE, STRZALY TEZ, I CHMURA)

np.bug z KD, nie trzeba pereł dawać, bug z petami, możesz dwa na raz :)

Opublikowano

To działa jeszcze ten bug ten z kd ? nie trzeba pereł dawać ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czekam aż administracja zacznie działać, wtedy bez zastanowienia wrócę na serwer... Administracja niestety jak na razie tylko obiecuje...

Opublikowano

wy chcecie zeby ten serwer postał i w systemie ulepszania stawiacie takie gówna?

hwangi był dobre na xenoxie 5 latem temu

to jest gotowiec 0 zmian w grze oprócz zmniejszenia dmg ninji administracja nawet nie wchodzi ten tzw "mega update" na początku września tak na prawde jest wyłączeniem serwera :)

Opublikowano

Polecam gramy z gildia i gra sie zajebiscie, kocham te pliki serwerowe <3  Wszyscy tylko narzekaja, bo mysla ze solo cos osiagna, znajdzie sobie kogos do gry na bossy lub dungi i a nie zamulacie bez kolegow ;) Przez 2 dni od startu nawet go nie wywalilo, jak i zadnego channelu, dungi sie nie buguja, jak to bylo na De*ili. Niby pliki kradzione a gra sie zajebiscie. PS. To medium nie easy łachy

Nie wiesz co pier*dolisz ;) To po prostu kopiuj wklej z Deila.eu i te same bugi... to jeden wielki chłam

Opublikowano

Nie wiesz co pier*dolisz ;) To po prostu kopiuj wklej z Deila.eu i te same bugi... to jeden wielki chłam

mylisz sie :) dlaczego dei*a.eu upadla? bo nie bylo graczy, a dlaczego nie bylo graczy? bo ten serwer byl podobny w 80% ale jest duzo zmienione i sie naprawde dobrze gra, jedynie te niebiosa sa irytujace bo malo ulepkow jak sie z kims idzie ;/

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Serwer robiony pod IS typowo . Administracja się wgl nie interesuje bywa raz na ruski rok.. jak i na forum. Serwer nie ma nawet  Tsa własnego nie ma kontaktu wgl z administracją.. Nie ma wgl eventów. Serwer postawiony byle na miesiąc by się dorobić i uciec. Pozdrawiam nie polecam! ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Serwer robiony pod IS typowo . Administracja się wgl nie interesuje bywa raz na ruski rok.. jak i na forum. Serwer nie ma nawet  Tsa własnego nie ma kontaktu wgl z administracją.. Nie ma wgl eventów. Serwer postawiony byle na miesiąc by się dorobić i uciec. Pozdrawiam nie polecam! ;)

Serwer nie jest zrobiony pod is, każdą rzec z is idzie nabyć w grze i nawet nie trzeba się bardzo starać...

Ale z tym że administracja trochę zaniedbuje serwer to się zgodzę bez żadnych wątpliwości... :|

Opublikowano

mylisz sie :) dlaczego dei*a.eu upadla? bo nie bylo graczy, a dlaczego nie bylo graczy? bo ten serwer byl podobny w 80% ale jest duzo zmienione i sie naprawde dobrze gra, jedynie te niebiosa sa irytujace bo malo ulepkow jak sie z kims idzie ;/

@heheszky1998

Deila upadła bo Harnasiek przeją server jeśli chcesz wiedzieć łosiu...

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj...

Server Nie dośc, że to kopia to całe w bugach i Navi... bo to jest dosłownie

kopiuj / wklej z Deila.pl

Opublikowano

Jak dla mnie 6k hp duzo w chu.....j zbrojki lipa albo padaka czyli standard hw ehh ogarnijcie sie :P czy zassam to tak dla testu czy zostane wątpie bo kiche macie z tym co wymieniłem ale życze powodenia

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh 3kopia?

Pierw była:

Deila.pl (GM ukradl pliki i sobie zostawil)

Deila.eu(Z nowym GM'em było dobrze, ale trudno i pozniej nie gralem wiec nie wiem ale off serwer)

Baliar czy tam beliar (Z starym GM'em do ukradł pliki)

ventea.eu nie wiem...

Serwera mowiac krotko nie polecam ze wzgledu na historie i GM'ow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze gra już mniej osób niż wcześniej.. Kwestia czasu, że ten serwer padnie, serwera nie polecam ze względu na GM'ów i eq NAVI które na tym serwerze jest -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...