Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kakashi i Mijoshi :P hmm czyżby Deila :D?

Skądś to znam tylko nie mogę sobie przypomnieć skąd :P

Pobieram i gram ^^

@Edit!

Nie Polecam Servera!

Kopia (Dosłownie kopiuj wklej) servera Deila.pl i Deila.eu...

Identyczne Bugi...

Postacie nie są wybalansowane...

Mental jest zaniżony (Zresztą jak na Deili kto grał ten wie)

i wgl...

jeden śmieć...

Opublikowano

Gram wbilem 130lv szaman smok ale exp na mapce 130 jest wolny ciezko wbic 135!!!!!!! ulepszacze za duzo, powinno wiecej ich dropic tyle ode mnie

x

Opublikowano

Polecam gramy z gildia i gra sie zajebiscie, kocham te pliki serwerowe <3  Wszyscy tylko narzekaja, bo mysla ze solo cos osiagna, znajdzie sobie kogos do gry na bossy lub dungi i a nie zamulacie bez kolegow ;) Przez 2 dni od startu nawet go nie wywalilo, jak i zadnego channelu, dungi sie nie buguja, jak to bylo na De*ili. Niby pliki kradzione a gra sie zajebiscie. PS. To medium nie easy łachy

2lj00au.jpg

Opublikowano

jezeli liczba graczy wzrosnie wroce z kolegami :) Serwer dobryt ale nie ma z kim sie bic

Jakbyście wrócili to by liczba graczy wzrosła... :D

@topic

Serwer spoko, pliki odbugowane i elegancko się gra :)

Polecam i zapraszam do Kakashi

Opublikowano

warto wgl grac 

ile ludzi online 

w ile wbije z 120lvl 

latwo z bronia na 75

jak z ulepkami 

1)Tak

2)Ponad 400 i rośnie

3) 3-4H

4) Łatwo

5) Dropią w dungeonów

Ile osob online w godzinach szczytu?

Administracja interesuje sie serwem?

Sa eventy?

Klasy wyrownane?

1) up

2) Oczywiście

3) Będą

4) Tak

sygna.jpeg

Opublikowano

Polecam gramy z gildia i gra sie zajebiscie, kocham te pliki serwerowe <3  Wszyscy tylko narzekaja, bo mysla ze solo cos osiagna, znajdzie sobie kogos do gry na bossy lub dungi i a nie zamulacie bez kolegow ;) Przez 2 dni od startu nawet go nie wywalilo, jak i zadnego channelu, dungi sie nie buguja, jak to bylo na De*ili. Niby pliki kradzione a gra sie zajebiscie. PS. To medium nie easy łachy

Ty wiesz wgl. człowieku co piszesz ?

Nie każdy jest typem gracza który gra z grupą lub nawet z jednym kolegą.

A Ty będziesz narzucał komuś, by znalazł drugą osobę do grania jakby to był jedyny serwer w Polsce -.-

Nic nie blokuję by umożliwić wykonywanie dungów przez jedną osobę, dungi są proste i da się wykonać je solo z palcem w d*pie, więc na co blokować graczom możliwość wykonywania dungów solo ?

Same tylko problemy z tego, trzeba znaleźć jakąś osobę, później jest problem z dropem bo uczciwych osób na serwie jest może kilka, reszta myśli tylko jak by tu wyruchać z dropu drugą osobe ( typowe polaczki )

I z kilku dungów, może jest 1-2 ulepszacz o który nam chodzi. Bo typowe polaczki stosują stary sposób, gdy ktoś bije bossa i ma już połowę hp to wtedy gość się wtrąca i bije i główny drop jest dla drugiej osoby.

Dungeony zawsze można ustawić, by można było je robić z drugą osobą, to dla tych co kochają kumpli i muszą z nim cokolwiek osiągnąć.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer jest jaknajbardziej okej...Macie Dałna z tym że to kopia delii...Co z tego? Aż tak was to boli? Jedyne co to exp na mapie 155 i chyba właśnie przez to przestane tutaj grać bo jeśli ma mi lecieć 0.1 za moba to ja dziękuję...

Opublikowano

Mam pytanie ile jeszcze bedzie kopii tego serwera? Moze wkoncu globala zrobia to nie padnie.

PS . Macie luke na stronie ^^

Ty jestes smiezsny, luke to masz między zebami taka przerwa na 2 szlugi

Stronke znma i sprawdzona

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer jest jaknajbardziej okej...Macie Dałna z tym że to kopia delii...Co z tego? Aż tak was to boli? Jedyne co to exp na mapie 155 i chyba właśnie przez to przestane tutaj grać bo jeśli ma mi lecieć 0.1 za moba to ja dziękuję...

Po to masz butelki z expem :)

Na serwer powrocilem, jest dobry. Nie mozna sie nudzic :)

Opublikowano

gralem na 1 wersji tego serwera, nie wiem jak sie nazywal, od 160 lv exp nie lecial , jedynie poprzez te "butelki z expem" , padł, potem wyszla druga wesja, nie gralem, teraz trzecia ? Gratulacje.

chyba beliar.pl, który był taki sam, tego serwera nie polecam! :) 

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Kiedy zwiększycie tego expa?

A po co mają zwiększać i na jakich mapach?

Serwer bardzo fajny, wszystko elegancko i łatwe do zdobycia :D

Opublikowano

Mapa 155 za moba na 156 leci 00.06 na 164 lecieć będzie około 00.02 jak nie 1...I nie mówcie mi że mam te śmieszne butelki dropić...Mapy są do expienia nie jakieś inne gówna

Opublikowano

Mapa 155 za moba na 156 leci 00.06 na 164 lecieć będzie około 00.02 jak nie 1...I nie mówcie mi że mam te śmieszne butelki dropić...Mapy są do expienia nie jakieś inne gówna

Pomęczysz się trochę z metkami o butelki to i ulepków nie będziesz potem żebrał. 

Serwer bardzo fajny, widać że wszystko robione z głową. 

Zapraszam do Wspólnej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...