Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTEA.EU [Dedyk] [Easy]

Prokurator44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Je pikole serwer jeszcze nie wystartował, Team pewnie pracuje nad nim do końca jak zapewne i nad stronką a przyjdą takie nie ogary i hejtują że serwer off ....

Brak słów na taką dziecinadę ....

Jak komuś coś nie pasuje że administracja coś robi i pracuje nad serwerem to niech spindala z tego tematu w podskokach i zakłada swój serwer wtedy się okaże jaki każdy jest pierwszy do hejtowania.

Jak ktoś nie potrafi ogarnąć serwera to nie powinien się za niego brać, proste !

A prace na serwerze powinny być przed startem, wszystko powinno być na tip top dokończone przed a nie po starcie !

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer super :)

Gra nawet dużo osób, zero lagów i zero bugów :)

Serdecznie polecam :)

Opublikowano

Serwer super :)

Gra nawet dużo osób, zero lagów i zero bugów :)

Serdecznie polecam :)

Rzeczywiście musi dużo osób grać, skoro w rankingu niecałe 500 osób jest

@av

Pliki deilii, pewnie pobugowane, nie polecam

Opublikowano

w cliencie jest virus na virusie ;] nie za bardzo przekonuje mnie to zeby zagrac ;)

Edit. naprawcie clienta zeby nie mial wirow to moze sie skusze

:)

67661842402668260423.png

Opublikowano

Wbiłem 125 i jak narazie jest fajnie.

Niestety ciężko o bronie na 75 poziom, ubiłem może z 6x generał i wyleciały mi bambusy i lwie, a truty niestety są w cenie.

Co do samego boss generała który występuje w atla, to nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że ten boss spawnuje się w innych miejscach. I co do samej mapki w atle, to straszny bałagan.

Nie podoba mi się to jeszcze, że dungi są na kilka osób.

Ogólnie serwer fajny i polecam, dużo się dzieje i na prawdę i co robić. Fajnie gdyby serwer pochodził trochę więcej niż miech :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie polecam, czemu ?: Pliki Deli ! czuć i widać, dlaczego ? oto 1 z kilku SS potwierdzających to :

bho5zqB.jpg

graphic.png

Opublikowano

Serwer działa cały czas tylko strona jest off Btw Co wy macie z tego płaczu, że to pliki Deili? Nie podoba się to wyjdż, proste ;o

Opublikowano

Strona tylko nie dzialala ;p serwer gry dzialal. Teraz dziala i strona i serwer.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...