Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tygrys Metin2

Twoj nick daje mi do wniskowania ze jestes dzieckiem metina :P i masz z 12 lat i nie potrafisz ogarnac prostych rzeczy :P

Działa na rankedach ;)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

@Laku ultimate to nie gnar to auto ks aszkom ezem  itp

@1361622928-U485574.pngPolishSupportL# Weź ty stąd spierda*laj jak sie nie znasz...

@Tygrys Metin2 Musisz wyłączać i włączać na nowo L# podczas gry i zaznaczać i odznaczać skrypty powinno działać.

<3

Koza Gold

Opublikowano

@Tygrys Metin2

Twoj nick daje mi do wniskowania ze jestes dzieckiem metina :P i masz z 12 lat i nie potrafisz ogarnac prostych rzeczy :P

Działa na rankedach ;)

. Tak ruda mendo spod smietnika ktora zebra o 1 zl name chleb mass racje. A try zapewne jestes polskim zydem ktory sprzeda mame za internet.
Opublikowano

. Tak ruda mendo spod smietnika ktora zebra o 1 zl name chleb mass racje. A try zapewne jestes polskim zydem ktory sprzeda mame za internet.

Gimba sie bawi? zalosne xD

@PolishSupportL#

Na pewno Ci pomoze ;)

Opublikowano

Mozesz isc wyzywac się na tsa albo na pw? przeszkadza to nie interesuje mnie co robisz pod smietnikiem..

­345mulx.jpg

Opublikowano

Zed sam harasuje typa.. Beznadzieja.. + ma takie kulki w zasiegu.. xD Tez to macie?

Pomoże mi ktoś ustawić w marksman to, żeby uzywało itemów? :D Bo nie zawsze używa :P + nie ma takiego focusowania jak w BOL'u? Od najmniejszej ilości HP + konkretny focus na jakaś postać?

Najtańsze skiny do CS:GO za SMS !

Opublikowano

Zed sam harasuje typa.. Beznadzieja.. + ma takie kulki w zasiegu.. xD Tez to macie?

Pomoże mi ktoś ustawić w marksman to, żeby uzywało itemów? :D Bo nie zawsze używa :P + nie ma takiego focusowania jak w BOL'u? Od najmniejszej ilości HP + konkretny focus na jakaś postać?

W zakładce harras odznacz harras toggle.W tym skrypcie na adc jest chyba zakładka items i tam zaznacz te które chcesz na ON a focus jest chyba w zakładce orbwalking

Opublikowano

Czy jest to w jakimś % wykrywalne ?

Jak Cię podjebią to tak, ale RITO ma wyjebane B)

Siema czym może być spowodowane spadek z 300 na normalnej linii do 40-50 w timfajcie? Używam evede, skrypt do postaci, maphack, quickwardwatcher, jungletimer, towerrange.

Sprawdzę to u siebie.

Jakie supporty obsługuje ten skrypt Support ? :D

Było już pisane tyle razy... Blitz, Morgana, Sona, Thresh.

Ma ktoś Bugsplaty po włączeniu byle jakiego skryptu czy tylko ja?

Tylko Ty :x

Wie ktoś co zrobić, żeby tak fpsy w teamfightach nie spadały? Z 100-120 na lini w teamfightach sie robi 30-40fps i nic nie widać.

Sprawdzę to u siebie

Dobra to ja @"VikiPL"

Na tam to konto dostałem bana za "refflink"

@PolishSupportL# beka xDDD Proś o UB na Viki

Lecimy :3 641241408279156214332.jpg

Nc one

Zbuduj botrk, infinity, bereskery, statik, bt, guardian i zobaczysz co to vayne na skrypcie ;)

1365914082820841223376.png

Kolejny WP

a czemu przy Marksmanie (Trista) pomimo włączonej opcji używania automatycznie R podczas combo, mi sie nie używa? enemy na low, do zabicia nawet na AA, a R nie leci. o co chodzi? :(

Update zaraz wrzucam, bo dziś odsypiałem po nocce.

tak tez przenosi :D czyli BOL daje nac ze jeszcze nie umarl smiercia naturalna :D cos czuje ze to sie moze ciekawie skonczyc :D stawiam na ustawke za kaplica xD

Kappa

@PolishSupportL#

Od ciebie nie chce nic ;) podszywasz sie pod @ZiomalZfirmyHG ;)

Czekam tylko na jego paczki i od niego mam 100% a od Ciebie o nic nie chce wielki suport pff

Ps. jak zwie sie skrypt na tego gnara? o.O

Nikt się pode mnie nie podszywa.

W zakładce harras odznacz harras toggle.W tym skrypcie na adc jest chyba zakładka items i tam zaznacz te które chcesz na ON a focus jest chyba w zakładce orbwalking

Focus w zakładce Target Selector ^^

@Laku to ja @"VikiPL" xDD

Zazdroszczę mu po prostu znaczy Ziomalowi ;)

Nie ma co zazdrościć, jesteśmy razem polskim supportem ;) Sam nie chcę ogarniać 10 stron co 2h...

@Tygrys Metin2

Działa na rankedach ;)

Haha :P

Badziewie, dziala tylko na reach customowych. Na normalach nie chce dzialac.ten ich irc Mbit to jakies badziewie tez bo dostajesz bany za prosenie o pomoc.

Polecam 397831408288603185033.png

Mozesz isc wyzywac się na tsa albo na pw? przeszkadza to nie interesuje mnie co robisz pod smietnikiem..

:)

Update zaraz będzie wydany :) Kwestia 15-20min :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Mam problem gdy trzymam spacje nie używają się wszystkie skille u katariny nie wchodzi mi ult u ryze dziala tylko q 

Opublikowano

Mam problem , w grze spamuje mi na chacie TRISTANA LOADED , u góry jest napis League of Sharp , ale nic nie dziala , pod Shiftem nic nie ma.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Mam problem , w grze spamuje mi na chacie TRISTANA LOADED , u góry jest napis League of Sharp , ale nic nie dziala , pod Shiftem nic nie ma.

odznacz i zaznacz ponownie skrypt...

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

jak ustawic tego scrypta na ADC by sam uzywal itemow ??

jest opcja use items combo mode czy cos takiego wystarczy poszukac ._.

ps. działa stronka l# czy dalej kieruje na Bola?

ps2.@ZiomalZfirmyHG czekam na pake ;D

Opublikowano

Paczka się opóźni, nie mogę jednego skrypty (baseult2) skomilować, error sypie :x Jak go zrobię, dopiero wtedy wrzucam pakę.

@SyberianHusky jak wrzucę pakę to wtedy pobierzesz i napiszesz czy śmiga, pewnie masz niezaktualizowane.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...