Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a u Ciebie odrazu włączyła się jakaś furia i zacząłeś pyskowac przez kabel do osoby, której nie znasz. Z tym kiblem i domestosem nie było ani troche śmieszne. To było wręcz żenujące tudzież głupie i nikt się tutaj nie żali, a napewno nie ja. Spytałem tylko grzecznie, ale twoje ego i wychowanie wzięło góre. 

jebłem ;__; chyba śmiałem się z 5 min xD

No już Twój stary kolega Ci pomoże :) Pobierz jakąś starą wersje. Ta ma coś zbudowane że nie odpala Pobierz to z pierwszego posta w tym temacie i później zamień skrypty, (pliki exe) oraz ich foldery z pliku system > common Daj te pliki z nowej paczki do starej. Ja tak robię z all bo żadna nowa mi nie działa. Pisz jak coś na pw to pomogę Edit = był patch. Trzeba czekać na update :) pozdrawiam serdecznie

Jak będzie update to napisze Tobie czy działa a teraz łap lajka.

@down nie czujesz beki po prostu ;p

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile "na oko" trzeba czekać na update?

Zależy, ostatnio było o godzinie 17/18, coś takiego. Mniej takich pytań bo zaraz zostaniesz zlinczowany i powiedzą, że jesteś nieogarniętym zjebem ;)

Opublikowano

Ta paczuszka ma all zbugowane Drawingi?

Marksman tylko, przez nowe common ;__;

Mam El Sharp cassio ale jak ono dziala bo nic w grze nie robi dobrze wczytalo co mam klikac wogóle

I co na Vayne wziasc jaki skrypt ew. karme albo jungle yi

PIsałem, że ona jest stara. Widocznie na niej nie pogracie :p

Vayne to marksman+evade, Karma to tylko od SKO, a Yi? Naprawdę? Do Yi potrzebujesz combo?

Saaweranes cały czas wypisuje alistar porting with 134131hp  etc pomimo ze wszystkie opcje wylaczone ....

Active: OFF, tak powinno być przy CallDetector czy coś takiego ^^ Zresztą to pisze na local chacie, więc to raczej pomocne, bo jeżeli ktoś spierdolił z 10hp, to wiesz na jakiej linii był, no i możesz domyślać się gdzie jest ^^

Mam problem bo jak mam Marksmana i klikam spacje to on podchodzi tak ze miniony zabijają Vayne -,- Poprostu leci na pałe

Brain.exe not found - error 404.

Nie działa mi coś to "LeagueSharp" przy włączaniu gry wyskakuje okno "program leaguesharp przestał działać" mam wgraną wersje x32 i tą najnowszą wersje. Ktoś wie o co biega?

Czekaj na aktualizację.

Gdy uruchamiam grę crashuje się i pokazuje Bug Splat. Co robić?

Czekaj na update.

Kappa, League of Legends przestał działac potem bugsplat, wczoraj jeszcze chodziło wszystko bez problemów  :unsure:

Outdated. Czekaj na update.

Ile "na oko" trzeba czekać na update?

"Jesteś nieogarniętym zjebem" xDD - Tak serio, hmm tutaj szybko wydają update'y, więc możemy się spodziewać w ciągu kilku godzin :P

Take it easy my friend

Opublikowano

"Jesteś nieogarniętym zjebem" xDD - Tak serio, hmm tutaj szybko wydają update'y, więc możemy się spodziewać w ciągu kilku godzin :P

szybko ;d w ciagu kilku godzin;DDD

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co to był za update w lolu bo przez 6 dni nie miałem dostępu do neta i przy okazji czy do l sharp są dodawane lub aktualizowane skrypty jeśli tak to gdzie mogę je pobrać? 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co to był za update w lolu bo przez 6 dni nie miałem dostępu do neta i przy okazji czy do l sharp są dodawane lub aktualizowane skrypty jeśli tak to gdzie mogę je pobrać? 

GitHuby ^^

Fix na bugsplaty - tymczasowy do czasu kiedy joduskame nie wyda aktualizacji:

https://github.com/joduskame/LeagueSharp/issues/34

Po polsku:

Ściągamy pliczek, z linku

https://anonfiles.com/file/a7c5c96dcb91b4b07b47fa1aa5f042aa

Przerzucamy go do folderów:

• C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases*największy numerekr*\deploy
  • Oraz C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases*największy numerek*\deploy (Zróbcie kopię nowego League of Legends.exe w przypadku gdyby coś nie hulało :))

// Wam tez nie loguje na EUNE? Bo mi wbić nie chcę, a jak próbowałem na EUW to zalogował szybciutko :P

Take it easy my friend

Opublikowano

"Brain.lua" - BOL...

Jeżeli nie umiałeś wbić platyny bez tego, to teraz złapiesz skilla z platyny jak będziesz grać bez tego :P Staraj się jak najbardziej ^^

Ty klikasz R, a on sam celuje i zabija :D

Paczka za 5min, już uploaduję.

Skill z platyny? Prosze Cię! Nie łap go, gorzej niż w silverze. Wczoraj poszedłem na topa, zamiast na mida, bo widziałem lepsza okazje, a mid był bepieczny, top sucecs gank, mid flame i leave...

Opublikowano

Testowałem teraz tego Velkoza jedno słowo - kozak.

Pudłuje tylko E bo wypuszcza czasem za szybko ale to nie problem bo np Q perfekt. Już widzę jak go odpalam na supporta :D

Edit : jeden minus zjebanej struktury plików to taki, że nie mogę ustawić sobie farmy na "A". Bo ja nie mam "iksa" bo mi się zniszczył klawisz "A" od środka i musiałem zamienić je za pomocą "sharp key" więc teraz jak kliknę "iks" to wyskakuje mi "A" więc  mam problem z last hitami bo ustawienia się pozmieniały w Orbwalkingu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Testowałem teraz tego Velkoza jedno słowo - kozak.

Pudłuje tylko E bo wypuszcza czasem za szybko ale to nie problem bo np Q perfekt. Już widzę jak go odpalam na supporta :D

Edit : jeden minus zjebanej struktury plików to taki, że nie mogę ustawić sobie farmy na "A". Bo ja nie mam "iksa" bo mi się zniszczył klawisz "A" od środka i musiałem zamienić je za pomocą "sharp key" więc teraz jak kliknę "iks" to wyskakuje mi "A" więc  mam problem z last hitami bo ustawienia się pozmieniały w Orbwalkingu.

Usuń sobie folder z konfiguracją, a jak włączysz grę z danym skryptem to zrobi Ci się nowy, standardowy :P

jak bedzie update i bedzie smigac daj ktos linka/znac ;d

Jest działająca wersja ^^ Był fix :P

Jak będzie update,to będzie trzeba wrzucić go do folderu z tym botem? czy to po prostu bedzie nowy #L?

Nowy L#

Po co jest ten msvcr120.dll ?

Bo jakoś cały czas gram bez niego ^^

Niektórzy są hmm, jak by to lekko powiedzieć, za bardzo ułomni i nie umieją wgrać pełnej wersji Frameworka, więc potrzebują samej DLL'ki :P

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...