Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Evadee jak dla mnie chodzi swietnie jesli chodzi o uzytecznosc ale slabo jesli chodzi o bezpieczenstwo.

to omijanie skilshotow na pierwszy rzut oka jest nieludzkie, a szczegolnie jesli ktos wie ze taki cheat istnieje, odrazu sie pokapuje.

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodziło mi o Reborna i jeszcze jedno target selector jak to jest 1 numerek np żeby focusował adc to numerek 1 czy numerek 5?

5.

ups sorry, nie odswiezylem strony zanim odp. zostala dodana.

Evadee jak dla mnie chodzi swietnie jesli chodzi o uzytecznosc ale slabo jesli chodzi o bezpieczenstwo.

to omijanie skilshotow na pierwszy rzut oka jest nieludzkie, a szczegolnie jesli ktos wie ze taki cheat istnieje, odrazu sie pokapuje.

co z tego ze nieludzkie? bana za to niedostaniesz bo choć  nie da sie tak zrobić to nie da sie rownież udowodnić, że to skrypt.

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Może grasz na 5 fpsach i tylko tak idzie omijać?

Opublikowano

Dzięki wielkie bo nie było tam nigdzie to napisane jak ostatnio grałem.

Czyli Vayne na tym sharpie tak samo ora jak na Rebornie?

Nawet lepiej. Nie ma porównania.

Opublikowano

Co z tymi banami posypały się jakieś to potwierdzone czy tylko takie pierd**** yyu
Rzuc ss czy co a nie tak to i ja moge pisac ze mam bana.

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

5.

ups sorry, nie odswiezylem strony zanim odp. zostala dodana.

co z tego ze nieludzkie? bana za to niedostaniesz bo choć  nie da sie tak zrobić to nie da sie rownież udowodnić, że to skrypt.

Wlasnie bana nie dostaniesz poniewaz da sie tak zrobic.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Chodziło mi o Reborna i jeszcze jedno target selector jak to jest 1 numerek np żeby focusował adc to numerek 1 czy numerek 5?

Po co Ci reborn i vma? O ile vma to Vayne Mighty Assistant.

Opublikowano

Nie ma porównania pod względem jakim co tam lepiej robi?

vayne jest po prostu mistrzowska na tym skrypcie nie da sie tego opisac sprobuj zagrac

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

w moim mniemaniu L jest szybsze, mniej sie "zastanawia" czy walic miniona czy gracza

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

joduskarne : fixed l#

joduskarne : it should working

Teraz trzeba to gdzieś pobrać czy coś? Mógłby ktoś dać link? Sorry że tak pytam ale nie znam się tak bardzo jak na bolu.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

I w tej paczce bedą wszystkie skrypty dostępne tak?

Nie musisz samemu ściągnąć za pomocą svncompilera ( jest poradnik na forum ) albo ściągnąć paczkę " polskiego supporta l# " ale nie polecam ;)

Opublikowano

Napiszcie jak bedzie sie dalo grac ;)

P.S.

Na bolu vpred , sac i evadeee nie dziala ezvade tez ;(

Wiem że nie działa dlatego k***a przenosze się tutaj.

Pewnie jutro też nie będzie działać jak zwykle.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...