Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typowo easy albo typowo hard. Nie żadne medium.

Dodatkowe Info: 

*Im więcej osób online - tym lepiej (minimum 600 stałych graczy)

*Im nowszy - tym lepiej

*Najlepiej zagraniczny

*Raczej jestem skłonny iść bardziej pod typowo easy

*No i oczywiście, żeby serwer nie był oparty na IS'ie

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: Rubinum

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość online 700+? HARD/Medium
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV)
Nagroda za pomoc:  Zrobię przelew na 2 złote po wypłacie na czilku 

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Ustaw bota na expowisku z metinami i bossami i sprzedaj yangi na allegro
Dodatkowe Info: Serwer który w przeliczeniu na yangi, brłki, itemy ma dużą wartość na allegro 
Nagroda za pomoc: lajk
Wykluczam serwery: Chyba vesteris ponieważ tam dropienie zmianek nawet na bocie jest nie opłacalne, 2500zmianek za 2zł xDD 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na sporej ilosci graczy serwerze medium/easy
Dodatkowe Info: ostatnia zbroja jaka da sie zdobyc i moze ja zdobyc kazdy to klasyczny hwang chyba ze juz takiego serwera sie nie znajdzie :P
Nagroda za pomoc:Lajk
Wykluczam serwery: nic nie wykluczam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Ustaw bota na expowisku z metinami i bossami i sprzedaj yangi na allegro

Dodatkowe Info: Serwer który w przeliczeniu na yangi, brłki, itemy ma dużą wartość na allegro 

Wykluczam serwery: Chyba vesteris ponieważ tam dropienie zmianek nawet na bocie jest nie opłacalne, 2500zmianek za 2zł xDD 

Dodatkowe Info: ostatnia zbroja jaka da sie zdobyc i moze ja zdobyc kazdy to klasyczny hwang chyba ze juz takiego serwera sie nie znajdzie :P

Może ten? :) Start 14 kwietnia. ;)

Easy/Medium łatwy, sporo nowych rzeczy: http://www.mpcforum.pl/topic/1609436-zapowiedź-setoriapl/

Opublikowano

Może ten? :) Start 14 kwietnia. ;)

Easy/Medium łatwy, sporo nowych rzeczy: http://www.mpcforum.pl/topic/1609436-zapowiedź-setoriapl/

ciekawy zawitam na starcie a czy bede gral okaze sie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwera w starym stylu (bez miliarda nowych zbroi, petów, dup, szarf, karabinów plazmowych), trudność bez znaczenia, spora liczba graczy (800+) utrzymująca sie od jakiegoś czasu
Dodatkowe Info:  serwer w starym stylu (bez miliarda nowych zbroi, petów, dup, szarf, karabinów plazmowych), spora liczba graczy (800+) utrzymująca sie od jakiegoś czasu

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze Easy lub easy/medium, na którym przyjemnie się gra
Dodatkowe Info: Po prostu dobry stabilny easy, który możecie z czystym sercem polecić - Zastanawiam się nad Samią/Sayią/Longju2 ale może macie lepsze porpozycje
Nagroda za pomoc: nic xD
Wykluczam serwery: Vesteris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duża ilość graczy, serwer najlepiej hard, w ostateczności medium
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: -

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Kilka serwerów z największą ilością graczy 
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium

Dodatkowe Info: Serwer nowy, maksymalnie miesięczny z ludźmi coś koło 1k

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze - CamerionMT2, NextMT2 
Dodatkowe Info:  Serwer musi być nowy i nie mieć wszystkich zbędnych  nowosci (szarf,kostiumów,mnóstwa nie potrzebnych systemów)

Nagroda za pomoc: Plusik.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium/hard obojętnie. Ważne dla mnie żeby było dużo ludzi. Niech chcę zaczynać na martwym serwerze.

Dodatkowe Info: Mogą być serwery anglojęzyczne. Wracam do metina, więc chciałbym żeby serwer był przyszłościowy.

Nagroda za pomoc: Plusik i moją wdzięczność :)

Wykluczam serwery: Nie wykluczam.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium/hard obojętnie. Ważne dla mnie żeby było dużo ludzi. Niech chcę zaczynać na martwym serwerze.

Dodatkowe Info: Mogą być serwery anglojęzyczne. Wracam do metina, więc chciałbym żeby serwer był przyszłościowy.

Easy to samia

Medium vestios                    

a hard to Nebris/Terabithia  wszystkie serwery są nasze po polsku

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku misji na konia, normalnym  dropieniu a nie 129291 dungeonow, max lvl zeby byl najwyzej 120, medium/hard, duzo graczy i srednio trudny exp, najlepiej zeby jakiekolwiek wh czy multi dzialalo ;p

Dodatkowe Info: Dobrze znam angielski, nie przeszkadzaja mi stare serwery zagraniczne, ale tez polskie, zeby troche postal

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Vesteris.pl, Dreikon.pl, shiro, rubinum, wom, metin2.sg, terabithia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo easy ale nie 4fun

Dodatkowe Info: Liczba graczy chociaż te 500+ , Żebym nie musiał dropić 10 dungeonów na 1 ulepszenie.

Nagroda za pomoc: BUZIAK !

Wykluczam serwery: wszystkie które mają tylko easy w nazwie tak jak Sayia,Vestios Itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wbijaj na polskie rakowiska.

https://www.metin2.sg/ polecam sporo graczy/nie padnie/administracja się interesuje/0 cziterów bana nawet za pick upa wyrwiesz) i jeśli ktoś się chwali szybkim, stabilnym łączem na polskim serwie to niech wbije na sg to zobaczy co znaczą tesłowa.

ew.

http://www.shiro3.to/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy exp, pod względem eq może być nieco trudniej ale też nie tak bym musiał x100 dunga robic by ulepszyć EQ o jeden stopień. Ogólnie serwer very easy!!
Dodatkowe Info: Najlepiej bez niepotrzebnych systemów (alchemia, jakieś kwiatki i inne chu** muje) ew. jakiś jeden skromny system przeżyję
Nagroda za pomoc: Zlajkuję i co tam jeszcze sie da.
Wykluczam serwery: Azentis, Baria, Cortium, Glador, Predoria, Samia, PandoraMt2, Divine s2, Fenekra, 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer ze starym klimatem, dużo osób, stare eq jak hwangi, albo śmiercionośne ostrze, mało nowości

Opublikowano

Dodatkowe Info: Najbardziej zależało by mi na serwerze posiadającym powiedzmy 1/2k aktywnych graczy, który w perspektywie ma dłuższy żywot niż 2/3 miesiące. 

Nagroda za pomoc: Lajki / jakiś upominek na serwerze Pandoramt2

Wykluczam serwery: Nastawione głównie na IS oraz takie które mają "nie ogarniętą" administracje. Również serwery z dużą ilością odpałów/modów itp nie wchodzą w grę.

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer nowy, maksymalnie miesięczny z ludźmi coś koło 1k

Vesteris

Samia

Argentus

Sayia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...