Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szukam serwera Hilfe !!

Zależy mi najbardziej na ilosc graczy minimum 1k online:

Dodatkowe Info: medium lub hard

Vesteris, nebris, therabithia

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: +1000 graczy online MINIMUM !!
Dodatkowe Info: Typ: Easy/ Easy z odrobina medium, w miarę nowy, może być również zagraniczny.
Nagroda za pomoc: Jak przypadnie mi do gustu, 10 like
Wykluczam serwery: samia, fenekra

d4jlQo.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium, w miarę ogarnięty exp, nie za duży i nie za mały,
Dodatkowe Info: na serwerze musi być ok. 1000 osób, bo nie chcę, aby moja zabawa się szybko skończyła, ponieważ zamierzam grać od początku i ma to trwać dosyć długo :D
Nagroda za pomoc: Like czy coś w tym stylu..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium, w miarę ogarnięty exp, nie za duży i nie za mały,

Dodatkowe Info: na serwerze musi być ok. 1000 osób, bo nie chcę, aby moja zabawa się szybko skończyła, ponieważ zamierzam grać od początku i ma to trwać dosyć długo :D

Nagroda za pomoc: Like czy coś w tym stylu..

Easy - samia/

Medium - Vesteris, ewentualnie jeżeli chcesz medium/hard - nebris

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvli, łatwe do zdobycia ulepy i eq, przyjemnym expie, przyjemnym dropie, nie aby dropiło i expiło się wieczność, max duży lvl (np. 250), serwer aby nie był zbytnio ustawiony na IS, 
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby było sporo ludzi na serwerze, typ serwera Easy
Nagroda za pomoc: Like :)

Nie działa :(

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvli, łatwe do zdobycia ulepy i eq, przyjemnym expie, przyjemnym dropie, nie aby dropiło i expiło się wieczność, max duży lvl (np. 250), serwer aby nie był zbytnio ustawiony na IS, 

Samia, myślę, że na chwile obecną nie ma lepszego easy

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemny exp, dużo ludzi, dosyć łatwe zdobywanie ulepek, IS do zdobycia w grze
Dodatkowe Info: Na pewno nie żadne hardy czy medium. Odpada Almadia, Cortium, Argentus 
Nagroda za pomoc: Coś się wymyśli

#OpISIS

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemny exp, dużo ludzi, dosyć łatwe zdobywanie ulepek, IS do zdobycia w grze

Dodatkowe Info: Na pewno nie żadne hardy czy medium. Odpada Almadia, Cortium, Argentus 

Nagroda za pomoc: Coś się wymyśli

Samia/Fenekra

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Cortium.pl

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/med szybko lvl,niezatrudno o ulepki,nie pod is
Dodatkowe Info:spora ilość graczy
Nagroda za pomoc:like ;)
Wykluczam serwery:argentus/xenox/samia/fenekra/predoria/cortium/laneris'y/vesteris/nebris/glador

07737645338753458335.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarnieta administracja, moze jakies autorskie eventy i wydarzenia 

Dodatkowe Info:Serwer podobny do Vesterisa, jak narazie gram tam ale coraz mniej ludzi tam gra.

Nagroda za pomoc:Co tam chceta :D

Wykluczam serwery:Vesteris ;p

Zależy mi najbardziej na: Ogarnieta administracja, moze jakies autorskie eventy i wydarzenia 

Dodatkowe Info:Serwer podobny do Vesterisa, jak narazie gram tam ale coraz mniej ludzi tam gra.

Nagroda za pomoc:Co tam chceta  :D

Opublikowano

Nagroda za pomoc:Co tam chceta  :D

Nebris/wom2

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na odpowiedzi: Zacząć na nebris czy terabithia? Który jest lepszy jeżeli chodzi o rozgrywkę, liczę online, zarobek na niskim lvl i ogólnie co polecacie!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy/med szybko lvl,
Dodatkowe Info:Najlepiej bez dungeonów (czekam na cud)
Nagroda za pomoc:like  ;)
Wykluczam serwery:argentus/xenox/samia/fenekra/predoria/laneris'y/vesteris/nebris/glador

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na odpowiedzi: Zacząć na nebris czy terabithia? Który jest lepszy jeżeli chodzi o rozgrywkę, liczę online, zarobek na niskim lvl i ogólnie co polecacie!

Therabithia, gdyż na nebrisie są teraz problemy i nie wiadomo jak się skończy

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy serwer stabilny gdzie nie gra 5 osób, ale też nie 5 tysięcy, że nie ma jak ubić czegokolwiek. Raczej w trochę starszych klimatach najlepiej, ale może byc jakiś newschool
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:
Wykluczam serwery: fenekra, samia

Opublikowano

Polećcie jakiś easy serwer stabilny gdzie nie gra 5 osób, ale też nie 5 tysięcy, że nie ma jak ubić czegokolwiek. Raczej w trochę starszych klimatach najlepiej, ale może byc jakiś newschool xD Tylko samia i fenekra jest czy coś jeszcze? Za 40min dam wzór

Samia, zdaje mi się, że godnym polecenia może być jeszcze longju2

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Polećcie jakiś easy serwer stabilny gdzie nie gra 5 osób, ale też nie 5 tysięcy, że nie ma jak ubić czegokolwiek. Raczej w trochę starszych klimatach najlepiej, ale może byc jakiś newschool xD Tylko samia i fenekra jest czy coś jeszcze? Za 40min dam wzór

Samia, zdaje mi się, że godnym polecenia może być jeszcze longju2

Na Samii trochę osób jeszcze gra, takę odradzę. 

Ale z Easy to można dać Longju, bądz trochę bardziej Mediu, to Glador, ma swoją liczbę póki co.

Innych Easy z godną liczbą osób nie ma.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zaangażowaniu administracji, fajnej atmosferze i dużej liczbie osób online.
Dodatkowe Info: Easy/Medium z naciskiem na wojny.
Nagroda za pomoc: Moja wdzięczność.
Wykluczam serwery: Samia, Longju2, Fenekra, ogólnie kotletów pokroju gladora i xenoxa nie chce

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer najlepiej easy ale może być też inny. Ma być to serwer gdzie wbijamy lv ulepszamy eq mogą być do tego jakieś misje i już wtedy mamy wszystko (no może byćjeszcze is ale na stałe nie czasowy) nie chce żeby trzeba było co chwilę robić runy przetopy, itemy czy inne pierdoły które dają bonusy do pvp i kończą się za jakiś czas bicia ludzi w m1. Krótko mówiąc łatwy serwer na którym jak coś będę miał to za jakiś czas to nie zniknie.  I najlepiej proste ulepszanie.

Dodatkowe Info:Grałem raczej na starych serwerach Ostatnio podobał mi się Kamelis ale już off   jeszcze jakby był bez tych zbędnych nowości to idealny. ;)         

Ngroda za pomoc: Ogromna wdzięczność z mojej str i co tam jeszcze można 

Wykluczam serwery: VirtualMT2

Dziękuję z góry jak coś :D 

Edit.

Może być coś w stylu Cortium.pl  Ale żeby normalnie dropić na eq i wbijać lv 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie świeży serwer, nie na chwile, hard gdzie trzeba dropić ku, kamyki duchowe, dropić zmiany/dodania, robić konia itp
Dodatkowe Info: brak
Nagroda za pomoc: lajk
Wykluczam serwery:Rubinum, Wom2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie świeży serwer, nie na chwile, hard gdzie trzeba dropić ku, kamyki duchowe, dropić zmiany/dodania, robić konia itp

Dodatkowe Info: brak

Nagroda za pomoc: lajk

Wykluczam serwery:Rubinum, Wom2

terabithia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy serwerze , gdzie gra będzie przyjemnością a nie dropieniem cały dzień na jednym dungeonie ..
Dodatkowe Info: Ludzi ok . 1000 os , i handel rozwinięty 
Nagroda za pomoc: Like i 5-teczka w profilu :)
Wykluczam serwery: Vesteris , Balmora , Glador , Xenox , Invoria , Samia 

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...