Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu Easy/PvP
Dodatkowe Info:Szybki exp, malutki system ulepszeń, serwer nastawiony głównie na PvP/wojny gildii
Nagroda za pomoc: Lajki
Wykluczam serwery:4death

limbo-spider-800x100.jpg

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu Easy, Easy/medium
Dodatkowe Info: Mają dropać sztabki, mają być bony 6/7 najlepiej, Serwer mniej więcej podobny do Pandory.
Wykluczam serwery:XenoxMT2, PandoraMT2, Tanavis, Fenekra.

Opublikowano

lor=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]
Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy, spora ilość graczy, by nie było nudno. Serwer dla osoby pracującej z ograniczoną ilością czasu. 
Dodatkowe Info: Wydawanie na IS mi nie przeszkadza byle nie bylo za dużo nie zbednych bonusów przepadajacych po np 24h i zalatwianie ich od nowa. 
Nagroda za pomoc: Like 
Wykluczam serwery: Samia, Deloris, Cortium 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy, spora ilość graczy, by nie było nudno. Serwer dla osoby pracującej z ograniczoną ilością czasu. 

Dodatkowe Info: Wydawanie na IS mi nie przeszkadza byle nie bylo za dużo nie zbednych bonusów przepadajacych po np 24h i zalatwianie ich od nowa. 

Dziwnie mi to pisać ale Almadia idealnie pasuje pod to czego oczekujesz w rozumieniu tego co napisałeś.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby serwer był medium-hard

Dodatkowe Info: Najlepiej międzynarodowy

Nagroda za pomoc: Lajk + 5*

Wykluczam serwery: Vesteris.pl

WoM2 ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dziwnie mi to pisać ale Almadia idealnie pasuje pod to czego oczekujesz w rozumieniu tego co napisałeś.

Znajde jeszcze jakiś inny? Tak jak napisałem, dużo graczy, serwer easy jednak by miał pozytywną opinie wśród innych graczy : ) i nie przekupną administracje. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze typu : Easy/medium

Dodatkowe Info: Szukam serwera, na którym gra dużo ludzi, a administracja jest aktywna - wprowadza zmiany.

Chciałbym również, aby IS na serwerze nie udostępniał itemów ulepszających grę tj, powodujących przewagę nad innymi..  :)

Wykluczam serwery: ...

+ chętnie dołącze do aktywnej grupy ludzi :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Witam wszystkich, szukam ciekawego serwer easy/medium. Liczba graczy byle wiecej niz 400. Serwer pod PvP i Wojny gildii. Serwer nie musi być stary jednak chce by troche postał. Licze też na pozytywną opinie o serwerze wsród graczy by nie bylo zbyt wielu " ale 
Dodatkowe Info: 200+ max lv.
Wykluczam serwery: Invoria, Almadia, Deloris, Debestia, Samia, Cortium. Jak widać już wielu próbowałem co pewnie niczego nie ułatwia. 

Działa. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mediumie lub Medium/Hard serverze na którym fajnie się gra i żeby graczy było sporo tak z 400 - 800 +

Dodatkowe Info: Max 150lvl

Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mediumie lub Medium/Hard serverze na którym fajnie się gra i żeby graczy było sporo tak z 400 - 800 +

Dodatkowe Info: Max 150lvl

Wykluczam serwery:

Vesteris.pl - Bardzo fajny serwer polecam .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie postawię bota do zarabiania 
Dodatkowe Info: Bot od sielu, z mobów musi lecieć kasa/sztabki oraz można sprzedawać yangi bez bana
Nagroda za pomoc: Max plusów
Wykluczam serwery: Gdzie piszą i sprawdzają twoją obecność

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sewerze bez 6/7 easy/medium 1k osob online
Dodatkowe Info:  w miare spokojna gra tak jak napisalem bez 6/7 i duza iloscia graczy
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery: --

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie postawię bota do zarabiania 

Dodatkowe Info: Bot od sielu, z mobów musi lecieć kasa/sztabki oraz można sprzedawać yangi bez bana

Nagroda za pomoc: Max plusów

Wykluczam serwery: Gdzie piszą i sprawdzają twoją obecność

Może pomogę albo nie. Botowałem tu http://www.marinermt2.pl/ z 2 miesiace gm nie zajmuje się banami ale gracze już z chęcią donoszą.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Polski serwer ze smokami w roli głównej (poziom trudności) automatycznie dostosowany do postępow gracza
Dodatkowe Info: Planuję zagrać jako nowy gracz w to
Nagroda za pomoc:1+ i bonus jezeli bedzie dzialać

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak najbardziej podobnym do starego CavalosMT2

Dodatkowe Info: Chce aby na serwerze bylo jak najmniej ulepszaczy i dungeonow

Wykluczam serwery: Semia, Fenekra, Deloris i wszystko pandoro-podobe

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przynajmniej średniej ilości graczy. Ładnych spotach dobrym respie bossów i metinow. Szukam serwera Medium

Dodatkowe Info:

Wykluczam serwery: Samia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, łatwym expie, łatwym dropie.
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Plusy
Wykluczam serwery: Cortium, Hammer, Argentus

giphy.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy online; serwerach dosyć (a raczej bardzo) łatwych, gdzie można jakoś pograć, nie poświęcając temu dużej ilości czasu; no i chyba najważniejsze - serwer, gdzie IS to coś w ogóle nieznanego (o to chyba będzie najciężej).

Dodatkowe Info: Wszystko jest chyba wyżej, ale żeby było łatwo - zawsze ulepsza na +, KD ciągle wchodzą, itp.

Nagroda za pomoc: Jeżeli ktoś znajdzie serwer, który trafi w moje gusta - 10 lajków.

Wykluczam serwery: -

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Jak najwięcej ludzi, top światowe dosłownie - chce najbardziej znany serwer metina ( nie obchodzi mnie czy polski czy nie, może być nawet i z meksyku ) Stabilny, i by można było się pobawić :v

Dodatkowe Info: lubię serwery łatwiejsze jak pandora, ale medium czy też hard jak wom2 nie jest mi obcy.

Nagroda za pomoc: lajksy :v

Wykluczam serwery: nie jestem w temacie nie grałem na poważnie z 4 lata

graphic.png

Opublikowano

@diablo349

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy online; serwerach dosyć (a raczej bardzo) łatwych, gdzie można jakoś pograć, nie poświęcając temu dużej ilości czasu; no i chyba najważniejsze - serwer, gdzie IS to coś w ogóle nieznanego (o to chyba będzie najciężej).

Dodatkowe Info: Wszystko jest chyba wyżej, ale żeby było łatwo - zawsze ulepsza na +, KD ciągle wchodzą, itp.

Nagroda za pomoc: Jeżeli ktoś znajdzie serwer, który trafi w moje gusta - 10 lajków.

Ja cb zapraszam na Predoria serwer to Easy/PvP i dodam do tego, że tam jest bardzo fajna administracja.

http://www.mpcforum.pl/topic/1598585-predoria-dedyk-easypvp-rework/

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

hmm...Tu tylko is można dropić. Serwer jak upadła concordia jak ktos pamięta.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Jak najwięcej ludzi, top światowe dosłownie - chce najbardziej znany serwer metina ( nie obchodzi mnie czy polski czy nie, może być nawet i z meksyku ) Stabilny, i by można było się pobawić :v

Dodatkowe Info: lubię serwery łatwiejsze jak pandora, ale medium czy też hard jak wom2 nie jest mi obcy.

Nagroda za pomoc: lajksy :v

Wykluczam serwery: nie jestem w temacie nie grałem na poważnie z 4 lata

Same zagraniczne. Shiro s3 sporo ludzi medium(ma spolszczenie), Tsuoshi2 ludzi 2k+ o 2 w nocy. Mosha2 oldshool z 2008r mało ludzi.

Do tsuoshi bez_tytu_u.jpg

PS: Pod kanałami masz ilość graczy 2840.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:W miarę łatwa możliwość bonowania itemków, troszkę lepszy exp niż na plu, w miarę sporo ludzi, chodzi o to by nie wiało pustkami po prostu bo to sugeruje że serwer powoli upadnie, brak jakich kolwiek zmian w m1/m2 jeśli chodzi o wygląd, chociaż to najmniej ważne.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: 10xlajków

Wykluczam serwery: clascimt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:W miarę łatwa możliwość bonowania itemków, troszkę lepszy exp niż na plu, w miarę sporo ludzi, chodzi o to by nie wiało pustkami po prostu bo to sugeruje że serwer powoli upadnie, brak jakich kolwiek zmian w m1/m2 jeśli chodzi o wygląd, chociaż to najmniej ważne.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: 10xlajków

Wykluczam serwery: clascimt2

Terabithia/Vesteris

­

Opublikowano

color=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]
Zależy mi najbardziej na: fajnej atmosferze dużo graczy szybki zarobek też :P
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: 10x lajków ;d
Wykluczam serwery:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...