Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serverze easy, gdzie łatwo, aczkolwiek ciekawie się expi, max lvl 150, mało ulepszaczy, aby gospodarka bylła spoko, łatwe eq

Dodatkowe Info: Szukam w miare klasycznego easy, bez dużej ilości ulepek (tak z 15-20 max), szybkiego expa, nagrywam na YT, wiec bym nagrywał też serie z takiego servera. Kilka setów tak 3-4 max, balans postaci aby ninja z chmurki nie waliła ch... wie ile. W miarę nowy server, aczkolwiek stare z braku laku też może być.

Nagroda za pomoc: Lajk, ewentualnie inna pomoc jak będę mógł

Wykluczam serwery: Servery nastawione na hajs i IS

f5

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby grało dość graczy, nie było tylu psychicznie chorych typów, żeby był ogólnie dobrze oceniany przez graczy, bardziej zależy mi na tym, aby był to serwer z w miarę szybkim expem lub dopasowanym, a żeby było trudno o ekwipunek, żeby istniał handel na serwerze!

Dodatkowe Info: Może to być serwer zarówno 4fun, jak i hard. Byleby expienie nie było tak długie i monotonne, a żeby nie nudził się tak szybko, super jakby miał drużynowe dungeony, (dzięki nim można poznawać graczy)

Nagroda za pomoc: Za każdą pomoc lajk, jeśli serwer mi się spodoba; daję ich 3, oraz 5 gwiazdek w profilu.

Wykluczam serwery: Wykluczam serwery twórców, którzy stawiają ciągle kolejny serwer, oraz te pod kasę gdyż nie mam zamiaru jej wydawać, chyba że serwer będzie tak dobry.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aby grało dość graczy, nie było tylu psychicznie chorych typów, żeby był ogólnie dobrze oceniany przez graczy, bardziej zależy mi na tym, aby był to serwer z w miarę szybkim expem lub dopasowanym, a żeby było trudno o ekwipunek, żeby istniał handel na serwerze!

Dodatkowe Info: Może to być serwer zarówno 4fun, jak i hard. Byleby expienie nie było tak długie i monotonne, a żeby nie nudził się tak szybko, super jakby miał drużynowe dungeony, (dzięki nim można poznawać graczy)

Nagroda za pomoc: Za każdą pomoc lajk, jeśli serwer mi się spodoba; daję ich 3, oraz 5 gwiazdek w profilu.

Wykluczam serwery: Wykluczam serwery twórców, którzy stawiają ciągle kolejny serwer, oraz te pod kasę gdyż nie mam zamiaru jej wydawać, chyba że serwer będzie tak dobry.

Vesteris powinien pasować, jest to medium/hard. Handel jest bardzo rozwinięty, graczy jest masa, jeżeli chodzi o opinie to chyba na dzień dzisiejszą ma najlepszą na polskiej scenie :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach , i ilości osób +700

Dodatkowe Info: Serwer easy / medium

Nagroda za pomoc: Dam tyle lajków ile Kwaśniewski wypił wódki.

Wykluczam serwery: Vesteris, iMetin

Pandora, ponad 1,2k online, wojny wieczorem jedna za drugą.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemny exp, osób 700+, fajny system ulepszeni.

Dodatkowe Info: Serwer easy/medium

Nagroda za pomoc: Lajk Lajk Lajk !!!

Wykluczam serwery: PandoraMt2, Samia.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: najlepiej 99 max lvl, może być 105,115,125 ale nie więcej
Dodatkowe: Bez miliona setów, pasów, szarf. Szukam czegoś gdzie spokojnie będzie można się pobić na pvp/wojnach
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Rakowe serwery typu classic, vesteris( tam się nie da grać), wszystkie serwery z max lvl powyżej 125lvl.

b6b78815.png

Opublikowano

Almadia.pl

Zależy mi najbardziej na: Wojnach , i ilości osób +700 

Dodatkowe Info: Serwer easy / medium

Nagroda za pomoc: Dam tyle lajków ile Kwaśniewski wypił wódki.

Wykluczam serwery: Vesteris, iMetin

To samo co wyżej.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: - na serwerze bez wodogłowia i cukierkowych efektów.

Serwer na którym nie ma postaci z kosmicznymi lv. Podstawowa cecha takiego serwera jakiego szukam to nie, że musisz operować SM, kasą, aby coś osiągnąć i mieć.
Dodatkowe Info: - nie za trudny i nie za łatwy, ale taki, aby całego życia nie spędzić na expie.
Nagroda za pomoc: - nie mam zielonego pojęcia... po prostu podziękuję :)
Wykluczam serwery: - takie, które mają przesłanki do upadku.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy exp, może być troszkę trudniej o itemki, żeby działały jakieś cheaty :p, dużo graczy
Dodatkowe Info: serwer easy
Nagroda za pomoc: dam limit lajków
Wykluczam serwery: fenekra, santania, debestia, cortium.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/pvp głownie pvp, polski lub zagraniczny, w miare duzo ludzi, serwer stoi dluga ilsoc czasu( z pol roku)
Nagroda za pomoc: dam limit lajków
Wykluczam serwery: fenekra,divineworlds2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Porządny,stabilny serwer na którym jest coś do roboty,eventy, sporo graczy,typ dowolny

Dodatkowe Info:Jest jakiś ogarnięty serwer na miarę vesterisa?Tylko polskie serwery,lub ewentualnie zastanawiałem się nad WoM2 - może mi ktoś przybliżyć serwer pokrótce ?

Nagroda za pomoc: blowjob albo lajk,co wolisz

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/pvp głownie pvp, polski lub zagraniczny, w miare duzo ludzi, serwer stoi dluga ilsoc czasu( z pol roku)

Opublikowano

Cortium ma ok 150 online, ale 90% osób stoi w m1 więc masz się z kim bić i stoi on od 8 lipca.

Zależy mi najbardziej na: - na serwerze bez wodogłowia i cukierkowych efektów.

Serwer na którym nie ma postaci z kosmicznymi lv. Podstawowa cecha takiego serwera jakiego szukam to nie, że musisz operować SM, kasą, aby coś osiągnąć i mieć.

Dodatkowe Info: - nie za trudny i nie za łatwy, ale taki, aby całego życia nie spędzić na expie.

Nagroda za pomoc: - nie mam zielonego pojęcia... po prostu podziękuję :)

Wykluczam serwery: - takie, które mają przesłanki do upadku.

DiamondMT2.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Almadia.pl

A coś innego?

Opublikowano
olor=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color] Ciekawa atmosfera + duza ilosc graczy 600/700+

Zależy mi najbardziej na: Na ciekawej rozgrywce zeby nie dropic 3 dni tych samych ulepkow albo nie expic dniami i nocami. I aby bylo rozwiniete pvp oraz wojny gildi 

Dodatkowe Info: Serwery easy wchodza tylkko w gre

Nagroda za pomoc: Cos sie znajdzie :)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obojetnie

Dodatkowe Info: serw na którym gra kolo 1,5k online , bez żadnych bajerów typu pety , itemy is.

Nagroda za pomoc: :D

Wykluczam serwery: pandora / diamonda / vesteris / aventus.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY, na ktorym fajnie sie expi (nie, ze moby bija nas po 1 nawet bez eq ktorym fajnie i przyjemnie ulepsza sie eq (nie takiego gdzie trzeba robi dunga 200 razy aby ulepszyc 1 item ktory i tak spalimy....)fajnie gdyby byl dosc prosty nie jak niektore co maja nak*rwione pelno jakichs szat dodatkowych kd pasow ch*ju muju dziekie weze, jestem starym graczem i chce miec dosc prosta gre

Dodatkowe Info: fajny jest divineWorld no ale wlasnie... aby tam cos ulepszy trzeba robic to samo po 100 razy :(

Nagroda za pomoc: jak mi sie spodoba to dam co tylko moge

Wykluczam serwery: almadia, argentus, xenoxy i inne nafaszerowane szajsy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy z przyjemnym expem i bez miliona ulepek
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Pare razy dzienny limit :>
Wykluczam serwery: Xenox, Diamond, Samia

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...