Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy exp, pod względem eq może być nieco trudniej ale też nie tak bym musiał x100 dunga robic by ulepszyć EQ o jeden stopień. Ogólnie serwer very easy!!

Dodatkowe Info: Najlepiej bez niepotrzebnych systemów (alchemia, jakieś kwiatki i inne chu** muje) ew. jakiś jeden skromny system przeżyję

Nagroda za pomoc: Zlajkuję i co tam jeszcze sie da.

Wykluczam serwery: Azentis, Baria, Cortium, Glador, Predoria, Samia, PandoraMt2, Divine s2, Fenekra, 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który ma jak największą ilość graczy, jest w miare nowy, najlepiej, jakby dopiero miał wystartować w najbliższym czasie, a typ serwera hard/medium lub medium/easy, byle nie był typowym easy 4fun.

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Lajk 

Wykluczam serwery: wszystkie które stoją już ponad miesiąc.

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Stabilnym serwerze z dużą ilością graczy i takim który nie jest od dawna. [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:Najlepiej medium/4fun[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Lajk[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:Stare serwery[/b][/color]

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Stabilnym serwerze z dużą ilością graczy i takim który nie jest od dawna. [/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:Najlepiej medium/4fun[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Lajk[/b][/color]

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:Stare serwery[/b][/color]

Może vesteris?

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który ma jak największą ilość graczy, jest w miare nowy, najlepiej, jakby dopiero miał wystartować w najbliższym czasie, a typ serwera hard/medium lub medium/easy, byle nie był typowym easy 4fun.

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Lajk 

Wykluczam serwery: wszystkie które stoją już ponad miesiąc.

imetin2? 2 miech temu chyba wystartował

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy exp, pod względem eq może być nieco trudniej ale też nie tak bym musiał x100 dunga robic by ulepszyć EQ o jeden stopień. Ogólnie serwer very easy!!

Dodatkowe Info: Najlepiej bez niepotrzebnych systemów (alchemia, jakieś kwiatki i inne chu** muje) ew. jakiś jeden skromny system przeżyję

Wykluczam serwery: Azentis, Baria, Cortium, Glador, Predoria, Samia, PandoraMt2, Divine s2, Fenekra, 

Sayia?

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium

Dodatkowe Info: Najbardziej zależało by mi na serwerze posiadającym powiedzmy 1/2k aktywnych graczy, który w perspektywie ma dłuższy żywot niż 2/3 miesiące. 

Nagroda za pomoc: Lajki / jakiś upominek na serwerze Pandoramt2

Wykluczam serwery: Nastawione głównie na IS oraz takie które mają "nie ogarniętą" administracje. Również serwery z dużą ilością odpałów/modów itp nie wchodzą w grę.

imetin?

Dodatkowe Info: Serwer ze starym klimatem, dużo osób, stare eq jak hwangi, albo śmiercionośne ostrze, mało nowości

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: -

classicmt

Zależy mi najbardziej na: Bardzo easy ale nie 4fun
Dodatkowe Info: Liczba graczy chociaż te 500+ , Żebym nie musiał dropić 10 dungeonów na 1 ulepszenie.
Nagroda za pomoc: BUZIAK !
Wykluczam serwery: wszystkie które mają tylko easy w nazwie tak jak Sayia,Vestios Itp.

imetin

Zależy mi najbardziej na: Braku misji na konia, normalnym  dropieniu a nie 129291 dungeonow, max lvl zeby byl najwyzej 120, medium/hard, duzo graczy i srednio trudny exp, najlepiej zeby jakiekolwiek wh czy multi dzialalo ;p
Dodatkowe Info: Dobrze znam angielski, nie przeszkadzaja mi stare serwery zagraniczne, ale tez polskie, zeby troche postal
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery: Vesteris.pl, Dreikon.pl, shiro, rubinum, wom, metin2.sg, terabithia

wom2

Zależy mi najbardziej na: easy/medium/hard obojętnie. Ważne dla mnie żeby było dużo ludzi. Niech chcę zaczynać na martwym serwerze.

Dodatkowe Info: Mogą być serwery anglojęzyczne. Wracam do metina, więc chciałbym żeby serwer był przyszłościowy.

Nagroda za pomoc: Plusik i moją wdzięczność :)

Wykluczam serwery: Nie wykluczam.

wom2 > vesteris

Zależy mi najbardziej na serwerze - CamerionMT2, NextMT2 

Dodatkowe Info:  Serwer musi być nowy i nie mieć wszystkich zbędnych  nowosci (szarf,kostiumów,mnóstwa nie potrzebnych systemów)

Nagroda za pomoc: Plusik.

imetin

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dodatkowe Info: Najbardziej zależało by mi na serwerze posiadającym powiedzmy 1/2k aktywnych graczy, który w perspektywie ma dłuższy żywot niż 2/3 miesiące. 

Nagroda za pomoc: Lajki / jakiś upominek na serwerze Pandoramt2

Wykluczam serwery: Nastawione głównie na IS oraz takie które mają "nie ogarniętą" administracje. Również serwery z dużą ilością odpałów/modów itp nie wchodzą w grę.

Ponawiam pytanie. Imetin o ile pamiętam był bardzo nastawiony na IS prawda?. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer ze starym klimatem, dużo osób, stare eq jak hwangi, albo śmiercionośne ostrze, mało nowości

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: -

Może przypadnie ci do gustu http://metin2alaska.ro/

Mało ludu ale easy http://www.deloris.pl/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server typowo pod zabawęa nie jakąś rywalizacje, łatwy, w miarę ludzi, nie za dużo ulep do robienia eq
Dodatkowe Info: Server też nie na chwilę 
Nagroda za pomoc: Plusiki 
Wykluczam serwery: Żadnego nie wykluczam 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Najlepiej bez niepotrzebnych systemów (alchemia, jakieś kwiatki i inne chu** muje, książki, czytania, rud kopania itp itd.. Najprosciej jak sie da) ew. jakiś jeden skromny system przeżyję. Oczywiście, żeby serwer nie był też wymarły (aby warto w isa wrzucić i nie martwić się że padnie za tydzień ;d)

Wykluczam serwery: Azentis, Baria, Cortium, Glador, Predoria, Samia, PandoraMt2, Divine s2, Fenekra, Laneris,  Nelios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD - przezyje serwer medium-hard
Dodatkowe Info: Zastanawiałem się co lepsze WoM2( powoli chyba umiera)  czy może Rubinum ( nie wiem na którym serwie przyjemniej się gra i gdzie jest więcej osóB) 

Poza tym może być inny fajny hard. Cieszyłbym się gdyby to było coś świerzego. Może być dopiero w produkcji ale jeśli się dobrze zapowiada to poczekam :) 

Bo myślałem nad Carmasin ale podobno kappa. 
Nagroda za pomoc: Lik'e ++ proffilowe wdzięczność, szacun na dzielni oraz... Przysługa za przysługę :)
Wykluczam serwery: nic nie wykluczam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD - przezyje serwer medium-hard

Dodatkowe Info: Zastanawiałem się co lepsze WoM2( powoli chyba umiera)  czy może Rubinum ( nie wiem na którym serwie przyjemniej się gra i gdzie jest więcej osó B) 

Poza tym może być inny fajny hard. Cieszyłbym się gdyby to było coś świerzego. Może być dopiero w produkcji ale jeśli się dobrze zapowiada to poczekam :) 

Bo myślałem nad Carmasin ale podobno kappa. 

Nagroda za pomoc: Lik'e ++ proffilowe wdzięczność, szacun na dzielni oraz... Przysługa za przysługę :)

jakoś niedawno pokazała się "zapowiedź" przypuszczam, że harda, wygląda ciekawie http://www.mpcforum.pl/topic/1614471-projekt-sentia/

Opublikowano

Zależy mi na: Easy

Info: Coś easy tak by w miarę normalnie zdobyć itemki i się bawić w pvp, by były zbalansowane postacie i gdzie np bm by nie odstawał, najlepiej jak by nie było setów pvp i exp

Nagroda za pomoc: Like

Brak wykluczonych serwerów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy - może być  medium-easy
Dodatkowe Info: aby nie było za dużo setów pvp i exp, dużo ludzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Likanie
Dodatkowe Info: Jakiś polski Priv
Wykluczam serwery: Hammer

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Itemkach 75/65/54 lvl u NPC/miłej atmosferze/Czerwonej i Niebieskiej Auto Pocie/Skilach Na P NA Starcie
Dodatkowe Info:chodzi mi o serwer easy cos typu DivineWorld S2 albo Argentus tylko że bez tylu ulepszaczy do 15 max 20 
Nagroda za pomoc:Like i cos jeszcze tylko nwm co bo nowy jestem :DxD
Wykluczam serwery:Xenox/Aventus/4death/Hammer/Argentus/Fenekra

BŁAGAM POMOCY!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby byl Lican
Dodatkowe Info: aby nie było za dużo setów pvp i exp
Wykluczam serwery: Serwery Surka i Carmasin

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Rubinum

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, dużo ludzi (800+), przyjemna gra. Żeby nie trzeba było latać 10000000 razy na dungi żeby zarobić na eq.
Dodatkowe Info:  Coś co przypominało by Aventusa za czasów świetności. 
Nagroda za pomoc: Like i ocena profilu
Wykluczam serwery: Nelios

Opublikowano

UP

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Gość Lujekk
Opublikowano

UP

nelios xD @Lajk™

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serverze który dopiero będzie miał premierę i zapowiada się konkretnie, bądź server który wystartował do tygodnia temu (dużo graczy)

Dodatkowe Info: Medium/hard

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Serwerze Easy!, Żeby administracja nie miała w du*ie serwera ;d
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/colorŻeby byli gracze ( około 800-1000)
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/colorLajk + 5* w profilu
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/colorNic nie wykluczam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy - może być  medium-easy
Dodatkowe Info: aby nie było za dużo setów pvp i exp, dużo ludzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy - może być easy/medium 
Dodatkowe Info: dużo online ludzi ponad 1.5k  
Wykluczam serwery: Serwery Surka , serwery gdzie gra 500/800 online 

img12grosikow.gif

Opublikowano

Zależy mi na: Easy

Info: Coś easy tak by w miarę normalnie zdobyć itemki i się bawić w pvp, by były zbalansowane postacie i gdzie np bm by nie odstawał, najlepiej jak by nie było setów pvp i exp

Brak wykluczonych serwerów

Zapraszam na Veyron2, serwer pvp. Jeszcze nie wystartował ale aktualnie trwają nieoficjalne beta testy, które potrwają do 7.05. Więcej na ---> facebook.com/veyron2eu

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy - może być easy/medium 

Dodatkowe Info: dużo online ludzi ponad 1.5k  

Wykluczam serwery: Serwery Surka , serwery gdzie gra 500/800 online 

to samo

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...