Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera, 150 osób online w prezentacji 10minut przed startem, to nic dobrego nie wróży.  Postaracie się o lepszą reklame, czy mam szukać innego serwera? Nie mam zamiaru grać na HARDZIE, z 150osobami...

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholera, 150 osób online w prezentacji 10minut przed startem, to nic dobrego nie wróży.  Postaracie się o lepszą reklame, czy mam szukać innego serwera? Nie mam zamiaru grać na HARDZIE, z 150osobami...

To tylko MPC :) są jeszcze reklamy np u youtuberów :)

d527743595.png

Opublikowano

Dokładnie 178. A dolicz też osoby które nie oglądają tematu lub zagrają wieczorem bo teraz ich nie ma w domu 

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Strona off ;/ 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Dokładnie 178. A dolicz też osoby które nie oglądają tematu lub zagrają wieczorem bo teraz ich nie ma w domu 

odlicz tez te ktore ogladaja tylko temat zeby sobie poczytac i nei maja zamiaru wbijac na serwer oraz tych co odejda z serwera b im sie np nie bd podobalo

Opublikowano

GuMiS kazał przekazać, że czeka na swój hajs, kodowanie nie jest darmowe.jP

Jakie kodowanie? 

Ps. Julka też czeka na swój hajs.

Osób w prezentacji przybywa, mam nadzieje, że bez poślizgu i kase przeznaczycie w reklame a nie na bzdury tak jak to proboszcz lubi robić.

Opublikowano

kurfa konto chce zrobic !!!

24790528697226300755.png

Opublikowano

Spokojnie  ;) narazie czekamy aż ataki ustaną i HosTeam wszytko sobie przefiltruje ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Postacie z bety jeszcze nie usuniete?

niestety mamy problem z dostępem do czegokolwiek na maszynie, także przepraszamy za problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...