Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dropią jakieś szkaty serverowe?

Jak tu się zarabia?

Czy wędkarstwo jest opłacalne ?

Szkaty są jest akurat event z szkatami które chodza nawet po 1-2kk : }

Łowić jasne ze mozesz bo rybie osci i małze sa potrzebne  :P

Opublikowano

Jak tu się zarabia?

Czy wędkarstwo jest opłacalne ?

- Tak z moobków lecą Skrzynki wspaniałych z których lecą małże, dodania, zmianki, bodzie, pelerynki oraz lecą tajemnicze skrzynki z których lecą dopalacze. 

- Zależy na jakim poziomie na początek to wbicie 75 i chodzenie na generały a potem na smoki. 

- Nie za bardzo, racja karasie oraz mandaryny są potrzebne do questa, ale są bardzo mało warte. 

xD 

Opublikowano

Event świateczny był bardzo udany :)

A dla Ciebie mam przykładowy drop ze szkat które lecą cały czas + skrzynie z eventu i skarpety których nie udało mi się wymienić

547731420457957484930.jpg

774171420457957484930.jpg

712881420457957484930.jpg

904531420457957484930.jpg

591861420457957484930.jpg

712751420457957484930.jpg

+ bonusowo drop ze zwoi ku które przy okazji eventu dropilem

426881420457957484930.jpg

2 pierwsze obrazki sa z eventu reszta dropi cały czas

P.s licze na like

Opublikowano

Aktualnie jest około ~400 osób.

W dzień dochodzi do 800. ;)

A nowości jak nie ma, tak nie ma. A miały być miesiąc temu, jeżeli tak ma być to serwer długo nie ustoi. No ale polecam, bo gra się dosyć fajnie. 

xD 

Opublikowano

Taka prawda, że vincent ma wyjeba** na serwa i zajmuje sie ascar*lem s2, czyli padnie i nic nikt z tym nie zrobi. 

Nie polecam i pozdrawiam @Feezy'iego on jedyny coś próbuje zrobić, hmm nawet nie znam reszty adminów mam moda ( LUB MIALEM) forum a nawet nie pamietam czy ktos procz feeziego ma tam gma... DOBRA RAZ WIDZIAŁEM FENNARA ( czy jak mu tam)

Opublikowano

Grało by się miło, gdyby nie questy. Są one żenująco długie, męczące i irytujące bardziej niż questy na PLu. Zamiast expić i wbijać lvl (rozwijać postać), traci się kilka godzin na zebranie tysiąca kwiatków, czy ubiciu pierdyliona mobów, których ilość na spocie nie przekracza 3 szt. Nagrody za questy również są żenujące (zwłaszcza za początkowe misje) i nieadekwatne do straconego na nich czasu (czy wydanych pieniędzy na np. pelerynki). Przykład? Proszę bardzo; usiłując zabić określoną ilość mobów z Sohan, zużyłam 4 paczki pelerynek (po 250 szt). Jedna paczka tychże potrafi sprzedać się na stołku  za 500-700k. Za quest otrzymałam "zaledwie" bodajże 1,1kk i jakieś tam duperelki, na których brak i tak nie narzekam. Owszem, można kupić niekończącą sie pelerynę (ok 11kk na stołku lub ok 130 czy 150 sm <nie pamiętam dokładnie>). Suma summarum, jesteśmy na queście "w plecy". Mam mieszane uczucia co do samego serwera i mimo, że dość miło się na nim gra (nie robiąc misji) i cieszy oko różnorodnością ciekawych rozwiązań, to jednak zdecydowałam się poszukać czegoś, co mniej wkurza.

P.S. Ceny z IS oraz nagrodę za w/w quest pisałam z pamięci, a ta czasem bywa zawodna. Jeśli więc się pomyliłam, proszę o korektę.

P.S.2 Pamiętam też, że jedną pierdółkę z patyczaków pod świątynią wydropiłam po...4h bicia non stop.

Opublikowano

Grało by się miło, gdyby nie questy. Są one żenująco długie, męczące i irytujące bardziej niż questy na PLu. Zamiast expić i wbijać lvl (rozwijać postać), traci się kilka godzin na zebranie tysiąca kwiatków, czy ubiciu pierdyliona mobów, których ilość na spocie nie przekracza 3 szt. Nagrody za questy również są żenujące (zwłaszcza za początkowe misje) i nieadekwatne do straconego na nich czasu (czy wydanych pieniędzy na np. pelerynki). Przykład? Proszę bardzo; usiłując zabić określoną ilość mobów z Sohan, zużyłam 4 paczki pelerynek (po 250 szt). Jedna paczka tychże potrafi sprzedać się na stołku  za 500-700k. Za quest otrzymałam "zaledwie" bodajże 1,1kk i jakieś tam duperelki, na których brak i tak nie narzekam. Owszem, można kupić niekończącą sie pelerynę (ok 11kk na stołku lub ok 130 czy 150 sm <nie pamiętam dokładnie>). Suma summarum, jesteśmy na queście "w plecy". Mam mieszane uczucia co do samego serwera i mimo, że dość miło się na nim gra (nie robiąc misji) i cieszy oko różnorodnością ciekawych rozwiązań, to jednak zdecydowałam się poszukać czegoś, co mniej wkurza.

P.S. Ceny z IS oraz nagrodę za w/w quest pisałam z pamięci, a ta czasem bywa zawodna. Jeśli więc się pomyliłam, proszę o korektę.

P.S.2 Pamiętam też, że jedną pierdółkę z patyczaków pod świątynią wydropiłam po...4h bicia non stop.

Nie przesadzaj, sam nie wiem czy jakąś misję robiłem dłużej niż 2h, za misje zarobiłem ok. 150sm, więc potem nagrody są wyśmienite.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie przesadzaj, sam nie wiem czy jakąś misję robiłem dłużej niż 2h, za misje zarobiłem ok. 150sm, więc potem nagrody są wyśmienite.

Ok, być może "potem nagrody są wyśmienite", ale póki co, to potem mogę się zalać robiąc te, co mam do zrobienia w chwili obecnej. Jak na razie żadna z nagród nie wbiła mnie w fotel, a co najwyżej zniechęciła do dalszego robienia questów. 150 SM to jest ok 10 zl (mniej niż paczka fajek), 4 w-zetki w cukierni, 4 bochenki chleba... itd. Jednocześnie jest to zakup 1 fryza na 30 dni, 1 pelerynki+ , 30 petard,1/2 kostiumu na 30 dni, 1/4 peta... czyli tak naprawdę niewiele. Pracuję i zarabiam, więc dla mnie zakup fryzurki dla postaci nie jest żadną ekstrawagancją finansową i może dlatego wymagam więcej od serwera niż jest w stanie zaoferować. 

Jeśli zaś chodzi o misję, to nie przesadzam. Traf chciał, że zerknęłam na zegarek systemowy zaczynając ja i tuż po skończeniu. Będąc w 100% dokładną, to quest robiłam przez 4h 11 min

Opublikowano

A mnie zniechęca, że Ci co wygrali w konkursie na facebooku nie otrzymali jeszcze nagród a minął tydzień. :]

Choć sam nie wygrałem to prosiłem się o wyniki. Wyniki dodali dzień pózniej, bo im naspamowałem na PW w grze (od tego czasu nikogo nie bylo online na serwerze z adminow.), a nagród i tak nie dostał nikt, powodzenia droga administracjo. Żegnam. ;)

VsxuB58.png

Opublikowano

To rozumiem już koniec z serwerem ? A byłem cały czas dobrej myśli, że jednak Lourt wprowadzi fajne nowości oraz wejdzie spora reklama. No nic, szkoda bo serwer jest genialny. Powodzenia ^^ 

xD 

Opublikowano

Graczy coraz mniej , jak tak dalej będzie to serwer upadnie .

nie oszukujmy się serwer updał juz jakoś w listopadzie, a do tego eventy halloweenowe i bożonarodzeniowe totalnie rozjebały gospodarkę serwera

Opublikowano

Pozwolę sobie wystawić ocenę dt. tego serwera.

Gram od tyg. mam 46 lvl, fajne eq, fajne skille. Przyjemna gra, qusty w połowie fajne (zabic 100 wysokich arahanow ktorzy wystepuja po jednym w grupce na koncu doliny, dafuq?).

Lecz jesli chodzi o administracje to dno. 14 mial byc event ox - nikogo z Administracji nie było, w grze wogóle ich nie widac, zeby pomagali itp.

Czyli wystawiam neutralna ocenę.

Opublikowano

Pozwolę sobie wystawić ocenę dt. tego serwera.

Gram od tyg. mam 46 lvl, fajne eq, fajne skille. Przyjemna gra, qusty w połowie fajne (zabic 100 wysokich arahanow ktorzy wystepuja po jednym w grupce na koncu doliny, dafuq?).

Lecz jesli chodzi o administracje to dno. 14 mial byc event ox - nikogo z Administracji nie było, w grze wogóle ich nie widac, zeby pomagali itp.

Czyli wystawiam neutralna ocenę.

Po co tu grasz skoro Sh4ke mówił, że nawet nie wie do kiedy to jest opłacone, a technik ma ten serwer gdzieś ? Pewnie za miesiąc będzie już off.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobrze zrobiony. Już tu się w tym temacie rozpisywałem na temat wad i zalet Cradosa, wiec nie będę się powtarzał, ale mam nadzieję, że wkrótce powstanie S2 z ogarnięta administracją, poprawionymi misjami (gdyby nie te misje grałoby tu 3 razy więcej ludzi) i innymi drobnymi poprawkami.

Grałem tu od sierpnia do października, nie wiem jak jest teraz, ale serwer już chyba można spisać na straty. Szkoda, jednak w sumie chyba nie ma co dalej tego ciągnąć. Lepiej poprawić to co jest do poprawienia i rozpocząć od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...