Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedział ten który opierdalał ludziom konta na serwerze  <3

Łał, poka mi to.

A to nie ja skończyłem po tygodniu bo bylem słabszy huehue

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak było powiedziane, przedstawiam najnowsze informacje odnośnie serwera:

1. Planowana data wyłączenia serwera: 28.01.2015r - między godziną 18 a 22.

2. Planowana data ponownego włączenia serwera po reworku: 7/8.02.2015r - między godziną 18 a 21.

3. Nagrody dla najlepszych osób w rankingu (kilkudziesięciu lub kilkuset) będą przyznawane w postaci odpowiednich przedmiotów do Magazynu ItemShop przed startem oraz w postaci Smoczych Monet na konto.

4. Czy będą resetowane postacie? - Tak

5. Informacje odnośnie zakupionych Smoczych Monet zostaną przedstawione przed ponownym startem serwera.

6. Czy będzie nowa Prezentacja na MPC - Tak

7. Czy będzie nowa Reklama - Tak

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak było powiedziane, przedstawiam najnowsze informacje odnośnie serwera:

2. Planowana data ponownego włączenia serwera po reworku: 7/8.02.2015r - między godziną 18 a 21.

3. Nagrody dla najlepszych osób w rankingu (kilkudziesięciu lub kilkuset) będą przyznawane w postaci odpowiednich przedmiotów do Magazynu ItemShop przed startem oraz w postaci Smoczych Monet na konto.

5. Informacje odnośnie zakupionych Smoczych Monet zostaną przedstawione przed ponownym startem serwera.

Pozdrawiam

Sh4ke możesz konkretnie powiedzieć o ile rozgrywka zostanie utrudniona?

Bo wbijam z gildią na start i nie wiem ile $$ w is zapierdolic xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Sh4ke możesz konkretnie powiedzieć o ile rozgrywka zostanie utrudniona?

Bo wbijam z gildią na start i nie wiem ile $$ w is zapierdolic xD

Zagłosowaliście, żeby nie była utrudniona, więc tak będzie.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Obstawiam, że Crados s2 zrobi furorę jak s1, nieliczny serwer, który jest warty polecenia.

Jeśli znajdę jakiś czas odwiedzę serwer :)

Powodzenia chłopaki i pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Grać będę nadal, forum moderować nadal, ale od nowa zaczynać będzie ciężko, a zwłaszcza, że na 70 lvl nie zwrócą mi ani 1 sm ;C

Ludzie pisali, że zapowiada się hejt na mpc w prezce, trudno Wasza sprawa... ja szczerze wolałem ten reset ;)

Opublikowano

Czy cokolwiek zmienicie? Czy ten sam crados co dawniej, tylko od nowa?

- Przebudowa serwera mająca na celu dodanie jedynie nowości, a pozostawienie tego samego poziomu trudności.

- Dodanie całkowicie nowych misji, dungeonów, wypraw

- Naprawienie problemów, które do tej pory nie zostały naprawione (możecie wypisywać w tym temacie przede wszystkim te sprawy)

- Przebudowa ItemShop

Opublikowano

Pozdrawiam

Nie bardzo rozumiem ten wers. W jakim rankingu "najlepszych"?

Opublikowano

Wiadomo że gracze którzy czegoś osiągneli na serwerze (100+lv) nie wrócą na niego po tym jak utracą wszystko.

Rekompensata w rzeczach z Is-u i Sm-ach ? a co taki dajmy na to 90lvl nie poświęcił czasu na gre i jemu się nic nie należy ? każdy kto grał powinien jakąś rekompensate dostać sam wbiłem 104 i 113lv i co dostane za czas stracony w grze- kilka sm. 

Serwer naprawde dopracowany i grało się przyjemnie ale zwaliliście sprawe i niestety nie zagram jak więszość topowych graczy. Pozdrawiam. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Dużo graczy pomyśli że za kilka miesięcy znowu zresetują wszystko i po co mają grać. 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

czyli stare misje zostają + są nowe?

czy usuwacie stare i dodajecie nowe?

Z tego co mi wiadomo to mają dojść nowe przede wszystkim na 100+ lv bo nie było wg, a stare mają zostać. 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Pograłem troszkę na tym serwerze osiągnąłem dosyć sporo i powiem, że serwer był naprawdę ogarnięty i godny uwagi. Lecz jak mam od nowa zaczynać to ja dziękuje, z takim technikiem, który dużo obieca a mało robi ? serwer już się skończył i nigdy nie będzie taki jak dawniej. Także moim skromnym zdaniem restart wam nic nie da, zapewne będzie mniej graczy niż grało, bo każdy sobie już nabił zdanie o administracji. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

logo.png

8. Czy będą jakieś znaczące zmiany w Rozgrywce - Tak, lecz nie będą one zmieniały poziomu trudności.

9. Czy wszystkie informacje będą podawane na forum - Tak, wszystkie zmiany oraz nowa prezentacja będzie tutaj dostępna.

10. Czy będzie jakiś nowy GM - Tak, planujemy, aby jeszcze 1-2 osoby wsparły nasz serwer od strony Administracji.

11. Czy zostaną SM - Tak, zostaną SM na waszych kontach, ale tylko i wyłącznie te, które wy kupiliście za pomocą SMS / PayPal / Przelew - zostanie 100% SM, czyli nawet jak kupiliście 1000 SM - 2 Sierpnia to dostaniecie na start 1000 SM. Dlaczego tylko i wyłącznie te kupione? A dlatego, żeby niektórzy nie wbili na nowy start z 10k sm i nie zniszczyli rynku.

Pozdrawiamy Administracja CradosMT2

Opublikowano

Bylo sie wczesniej zajmowac serwerem, a nie postacie usuwacie...

wcześniej to oni liczyli czy hejs się zgadza.. a gdy sie zorientowali że graczy ubywa co wiąże sie rowniez z przyplywem gotówki to nagle wielkie zainteresowanie serwerem.. żenada

NIE POLECAM :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Bylo sie wczesniej zajmowac serwerem, a nie postacie usuwacie...

Każdy popełnia błędy - nieważne jak upadasz, a ważne jak i w jakim stylu się podnosisz.

wcześniej to oni liczyli czy hejs się zgadza.. a gdy sie zorientowali że graczy ubywa co wiąże sie rowniez z przyplywem gotówki to nagle wielkie zainteresowanie serwerem.. żenada

NIE POLECAM :)

No dokładanie do serwera przez 2 miesiące to jest liczenie hajsu, zwrócenie 100% zakupionych SM przez każdego gracza też jest poleceniem na hajs, nick adekwatny do zachowania...

Opublikowano

Serwer wyjątkowy. Ja raczej powrócę. Trochę wam tam spamiłem kiedyś na suporcie :P

Serwer według mnie najlepszy w roku 2014 jako medium.Na serwer  wrócę zobaczyć jak będzie się sprawować administracja.

Dziękujemy panowie, nie zawiedziecie się :)

Opublikowano

To co zrobiliście z serwerem jest żenujące. Kieruje teraz te słowa do osób które planują grać na nowej odsłonie. 

ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO ZACZYNAĆ GRAĆ GDZIEŚ GDZIE JUŻ RAZ SKASOWANO LUDZIOM KONTA, BO SKORO ZROBILI TO RAZ ZROBIĄ I PEWNIE PONOWNIE. 

NIE GRAJCIE TUTAJ ! 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

To co zrobiliście z serwerem jest żenujące. Kieruje teraz te słowa do osób które planują grać na nowej odsłonie. 

ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO ZACZYNAĆ GRAĆ GDZIEŚ GDZIE JUŻ RAZ SKASOWANO LUDZIOM KONTA, BO SKORO ZROBILI TO RAZ ZROBIĄ I PEWNIE PONOWNIE. 

NIE GRAJCIE TUTAJ ! 

Nie wiesz jaka była i jest obecna sytuacja na serwerze, a się wypowiadasz - jak to mój znajomy powiedział : Typowa Polska Cebula : Nie znam, ale się wypowiem.

Rozumiem, że to początek tej wielkiej antyreklamy waszej? 

Miałeś ankietę, serwer mógł być zamknięty lub jak teraz będzie Rework serwera i reset kont.

Trzeba było znajomym spamować, aby walili multi-konta na forum u nas i dawali w opcję nr 3

Teraz te Twoje żale na nic się tutaj nie zdadzą, bo właśnie takim osobom jak Ty pokażemy że będzie się grało zajefajnie i przede wszystkim stabilnie oraz z Administracją będącą do dyspozycji. Nie będę się teraz rozpisywał zobaczysz na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...