Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lourt ma to do siebie, że technikiem jest naprawdę dobrym (jak nie najlepszym) ale po jakimś czasie olewa serwer i ma wszystko w d***e... Dlatego na jego serwerach nie warto sie nastawiac się długi pobyt.

Mimo wszystko polecam choć serwer z dnia na dzień upada.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer aktualnie najlepszy w Polsce jeśli chodzi o medium. (według mnie) 

Liczymy, że wstanie.

Opublikowano

Serwer aktualnie najlepszy w Polsce jeśli chodzi o medium. (według mnie) 

Liczymy, że wstanie.

Wiadomka że najlepszy na jakim grałem od przeszło 2 lat, liczyć możemy że wstanie ale czy to coś da ;c

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Wiadomka że najlepszy na jakim grałem od przeszło 2 lat, liczyć możemy że wstanie ale czy to coś da ;c

Wszystkie te Pompy, Ascariale, Ravie, Malestie itd. nigdy nie przebiją Cradosa. Niestety "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

Opublikowano

Wszystkie te Pompy, Ascariale, Ravie, Malestie itd. nigdy nie przebiją Cradosa. Niestety "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

Dobrze prawisz :p Ale co my zwykli gracze możemy począć- no nic ;x

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Kilku z Was niestety nie rozumie, że Metin, to nie jest przyjemność, a biznes (i tak powiedziałby każdy technik, lecz się nie każdy przyzna się). Już kilka miesięcy temu wiedziałem (właściwie po drugim miesiącu serwera), że skopaliśmy wiele aspektów gry, przez które serwer ledwo zarabiał na siebie (prócz pierwszego miesiąca). Dla mnie nie jest przyjemnością płacić kilka tysięcy zł / miesiąc na YouTube, maszyny i inne, a w zamiast dostawać kilkaset złotych miesięcznie, przez to odpuściłem po części, a serwer pozostawiłem dla tych, którzy go lubią na nim grać i mogli się chociaż po części cieszyć. Na temat Ascariala może za dużo nie powiem, ale trochę błąd też zrobiłem, ale nie żałuję z pewnych względów, które zostawię dla siebie.

Pozdrawiam, co będzie z serwerem przedstawię w ciągu kilku dni, lub stworzę ankietę odnośnie możliwości całkowitego reworka.

Ankieta & Dyskusja odnośnie Reworka:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/4788-ankieta-dyskusja-og%C3%B3lna-decyzja-odno%C5%9Bnie-serwera/

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Kilku z Was niestety nie rozumie, że Metin, to nie jest przyjemność, a biznes (i tak powiedziałby każdy technik, lecz się nie każdy przyzna się). Już kilka miesięcy temu wiedziałem (właściwie po drugim miesiącu serwera), że skopaliśmy wiele aspektów gry, przez które serwer ledwo zarabiał na siebie (prócz pierwszego miesiąca). Dla mnie nie jest przyjemnością płacić kilka tysięcy zł / miesiąc na YouTube, maszyny i inne, a w zamiast dostawać kilkaset złotych miesięcznie, przez to odpuściłem po części, a serwer pozostawiłem dla tych, którzy go lubią na nim grać i mogli się chociaż po części cieszyć. Na temat Ascariala może za dużo nie powiem, ale trochę błąd też zrobiłem, ale nie żałuję z pewnych względów, które zostawię dla siebie.

Pozdrawiam, co będzie z serwerem przedstawię w ciągu kilku dni, lub stworzę ankietę odnośnie możliwości całkowitego reworka.

Znajdz dodatkowego gma, bo feezy sam siedział w grze, zrób lekko droższy is, aby serwer mógł przynosić korzyści, chodzi o to by grało się podobnie jak na starym cradosie. 

Opublikowano

Za dużo kuponów Sm bylo do zdobycia w grze i przez to nie mieliście zarobku, za misje- spoko, ale te eventy bozonarodzeniowe itp. Takie moje zdanie. 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Za dużo kuponów Sm bylo do zdobycia w grze i przez to nie mieliście zarobku, za misje- spoko, ale te eventy bozonarodzeniowe itp. Takie moje zdanie. 

Przeczytaj dokładnie wypowiedź Przemka. Już po drugim miesiącu było kiepsko (a wtedy nie było jeszcze większych eventów).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie wypowiedź Przemka. Już po drugim miesiącu było kiepsko (a wtedy nie było jeszcze większych eventów).

Jeżeli było krucho z kasą to po co daliście eventy z kuponami Sm ? ;d bo nie kminie ;p Innych powodów nie znam i nie będe się o nie wypytywał ani wtrącał ;p 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Jeżeli było krucho z kasą to po co daliście eventy z kuponami Sm ? ;d bo nie kminie ;p Innych powodów nie znam i nie będe się o nie wypytywał ani wtrącał ;p 

Przyciągało to graczy w znacznym stopniu, tutaj pewna teoria osoby się kończy dotycząca ilości sm jak i zarobku w postaci zł.

Opublikowano

Kurde chciałbym wrócić na starego dobrego cradosa  :unsure:  :unsure:  :unsure:

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Kurde chciałbym wrócić na starego dobrego cradosa  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Może będziesz miał taką możliwość, rework jest bardzo prawdopodobny, informacje niebawem.

Opublikowano

Może będziesz miał taką możliwość, rework jest bardzo prawdopodobny, informacje niebawem.

Może po reworku gracze wrócą mam nadzieje , gracze dre**ona pamiętają jak po reworku znowu serwer odżył na nowo jeszcze jak by Wallander albo Tream ponagrywali to by była druga Invoria ale Medium : ) 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Sh4ke może i wrócą ale jak Ciebie i Kirka nie bedzie w teamie z tego co większość się wypowiadała, taką opinie sobie wyrobiliście ;c 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Sh4ke może i wrócą ale jak Ciebie i Kirka nie bedzie w teamie z tego co większość się wypowiadała, taką opinie sobie wyrobiliście ;c 

No tak, siedzenie do 4.00 żeby oddawać itemki, czy siedzenie nocami przy Supporcie musiało ukształtować tą opinię o nas.

Postaw się w naszej sytuacji, ciekaw jestem co byś jako Administrator zrobił w tym czasie, gdy działy się takie rzeczy. Wiele razy powtarzaliśmy, że jeżeli chcieliście coś od nas to Support lub TS, kiedy jeszcze funkcjonował TS.

Jeżeli będzie Rework serwera, ja na pewno będę w Team, bo nie po to zmarnowałem tyle czasu, żeby teraz odpuścić.

Opublikowano

No tak, siedzenie do 4.00 żeby oddawać itemki, czy siedzenie nocami przy Supporcie musiało ukształtować tą opinię o nas.

Postaw się w naszej sytuacji, ciekaw jestem co byś jako Administrator zrobił w tym czasie, gdy działy się takie rzeczy. Wiele razy powtarzaliśmy, że jeżeli chcieliście coś od nas to Support lub TS, kiedy jeszcze funkcjonował TS.

Jeżeli będzie Rework serwera, ja na pewno będę w Team, bo nie po to zmarnowałem tyle czasu, żeby teraz odpuśc

A czy ja powiedziałem że za czasów świetlności serwa źle coś robiliście? No nie tylko mówi że po waszym filmiku wiekszość zapalonych graczy Cradosa straciła do was zaufanie. A nie że gówno robiliście :p 

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

A czy ja powiedziałem że za czasów świetlności serwa źle coś robiliście? No nie tylko mówi że po waszym filmiku wiekszość zapalonych graczy Cradosa straciła do was zaufanie. A nie że gówno robiliście :P

Napiszę tak pie**olą głupoty  :P  :P  :P

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

A czy ja powiedziałem że za czasów świetlności serwa źle coś robiliście? No nie tylko mówi że po waszym filmiku wiekszość zapalonych graczy Cradosa straciła do was zaufanie. A nie że gówno robiliście :P

Zrobiliśmy to po to, żeby nie było, że za tydzień np. serwer by został wyłączony bez naszego słowa i wtedy by była dopiero "śmieszna" sytuacja. Jak mogliście stracić zaufanie do nas, skoro powiedzieliśmy jak jest i co się może stać? Nie rozumiem tego, może też nie do końca jasno powiedzieliśmy w filmie.

Opublikowano

Zrobiliśmy to po to, żeby nie było, że za tydzień np. serwer by został wyłączony bez naszego słowa i wtedy by była dopiero "śmieszna" sytuacja. Jak mogliście stracić zaufanie do nas, skoro powiedzieliśmy jak jest i co się może stać? Nie rozumiem tego, może też nie do końca jasno powiedzieliśmy w filmie.

Chodziło o Malestie o której  była mowa w filmiku. Nie o to że crados pada. Gdyby nie było o innym servie mowy to by było inaczej ;p

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

No widać , że administracja się za coś wzieła , miejmy nadzieje że będzie to kontynuacja tego co było , a nie rework , bo wtedy wiele graczy nie wróci niestety ..

Opublikowano

No widać , że administracja się za coś wzieła , miejmy nadzieje że będzie to kontynuacja tego co było , a nie rework , bo wtedy wiele graczy nie wróci niestety ..

Napisali wyraźnie : retwork . 

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...