Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać tu grać. Bo słyszałem że administracja ma wyjebane na serwer. I możesz szybko upaść.

Warto, co do administracji jak do pomocy to był tylko Adaś ale go już wTeamie nie ma o reszcie się nie wypowiem jednak jak dla mnie kontakt jest prawie zerowy.

Opublikowano

Technik i matzar widać że coś robią ;) Wiadomo. Technik to technik i musi coś robic. Jedyne co mnie martwi to brak zainteresowania serwerem od strony shake kirka i tego nowego. Nie wiem. Może się mylę. Może odpisują na suporcie. Ale jeśli chodzi o gre to nie ma nikogo :<

Mimo to serwer polecam! Bo jest naprawdę godny uwagi. Przyjemnie się gra expi. Jest wiele fajnych rzeczy. Ja kolegów namowiłem do gry i maja takie same zdanie o serwerze co ja. Serwer jest świetny. Chciałbym alby był jak ascarial. Żeby nie padł i dzielnie się trzymał. Jak będzie? Zobaczymy ;) będę gral tu do samego końca

Opublikowano

Dosyć ciekawy update wchodzi, zbytnio nie rozumiem jednego " Serwer Do 75, będzie łatwiejszy" na jakiej zasadzie ? i będzie w ogóle polepszony Drop itemów do misji ? 

xD 

Opublikowano

No to niech sh4ke ruszy dupe i zacznie nagrywać.

@Edit: SSy z m1 o godzinie 22:00

43843579121243146654.jpg

84543118428238616153.jpg

Zgadzam się, było 2 razy więcej ludzi.

Opublikowano

Informuję, że MEGAUpdate #2 zostanie wprowadzony dzisiaj tj. 12.10.2014r. na przerwie technicznej, która rozpocznie się o godzinie 21:45 i może potrwać maksymalnie do godziny 23:45.

Pozdrawiamy, Administracja.

Opublikowano

Informuję, że MEGAUpdate #2 zostanie wprowadzony dzisiaj tj. 12.10.2014r. na przerwie technicznej, która rozpocznie się o godzinie 21:45 i może potrwać maksymalnie do godziny 23:45.

A to bardzo dobra nowina :) Mam nadzieje że rzeczy zapowiadane ujrzą światło dzienne ^^. Musicie zrobić coś i załatwić reklame. Choćby v wykupić na jakichś forach ( o ile już nie ma)

Opublikowano

Dawor jak dla mnie wpek lub bm. No jeszcze może mental ale trzeba trafić skilami

Wasyl cofnij się 3-4 strony tam masz całą zapowiedz update

Opublikowano

Zaczniesz nagrywać?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wprowadzenie MEGAUpdate #2 zostaje przełożone na jutro (poniedziałek) na godzinę 23:00. Przerwa potrwa ok. 2 godziny. Przepraszamy za opóźnienia, ale @Vitron999 praktycznie cały dzień nie miał dziś prądu i niestety nie zdąży się wyrobić na dzisiaj. W tej chwili ostatnie rzeczy są dodawane i testowane z grupą wybranych osób.

Pozdrawiamy, ekipa ;)

Opublikowano

Wprowadzenie MEGAUpdate #2 zostaje przełożone na jutro (poniedziałek) na godzinę 23:00. Przerwa potrwa ok. 2 godziny. Przepraszamy za opóźnienia, ale @Vitron999 praktycznie cały dzień nie miał dziś prądu i niestety nie zdąży się wyrobić na dzisiaj. W tej chwili ostatnie rzeczy są dodawane i testowane z grupą wybranych osób.

Pozdrawiamy, ekipa ;)

Ponawiam pytanie, czy sh4ke będzie nagrywał?

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...