Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odcinek pożegnalny oraz konkursik na postacie!

wreszcie, jedyne co to były na ciebie skargi ;p

a tak do serwera dobrze ze naprawiliscie ten drop itemow do historyka bo to byla masakra, liczba osob wydaje mi sie ze zmalala gram moze z 800 osob z czego 600-700 to dla mnie sklepy w jinno ;p

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wreszcie, jedyne co to były na ciebie skargi ;p

a tak do serwera dobrze ze naprawiliscie ten drop itemow do historyka bo to byla masakra, liczba osob wydaje mi sie ze zmalala gram moze z 800 osob z czego 600-700 to dla mnie sklepy w jinno ;p

Nie wiem kto uczył matematyki i szacowania ale w m1 jest koło 400 graczy jak zawsze dają te screeny. Połowa gdzieś to sklepy :) To tak jakbyś powiedział że w liceum jest 2k luda kiedy są 4x3 klasy a w każdej klasie po 25 osób średnio. Trochę się bachnąłeś :)

Opublikowano

Nie wiem kto uczył matematyki i szacowania ale w m1 jest koło 400 graczy jak zawsze dają te screeny. Połowa gdzieś to sklepy :) To tak jakbyś powiedział że w liceum jest 2k luda kiedy są 4x3 klasy a w każdej klasie po 25 osób średnio. Trochę się bachnąłeś :)

+/- 600 online jets lajtem

Opublikowano

Można wiedzieć czy wgl kiedyś wejdą te nowe rajdy wpaniałych? ( na 70/80/90/100/110 lvl?) I czy w tym mega update co powinien być na koniec września dodacie więcej misji? :3

Opublikowano

Na serwerze zaczyna ''wiać'' pustką a szkoda, bo serwer fajny. 

Lourt, stwórz jakiegoś dobrego EASY, a nie ciągle jakieś hardy. 

Myślę, że ga od nowa już tutaj nie ma sensu, lecz życzę wam powodzenia.

Opublikowano

Co zostanie zmienione/wprowadzone?

Tego dowiesz się po przerwie standardowo jak zawsze będzie opublikowana lista zmian.

Opublikowano

Na serwerze zaczyna ''wiać'' pustką a szkoda, bo serwer fajny. 

Lourt, stwórz jakiegoś dobrego EASY, a nie ciągle jakieś hardy. 

Myślę, że ga od nowa już tutaj nie ma sensu, lecz życzę wam powodzenia.

Lourt do serwerów easy ma peszka ;d Miał Tiliana i wiele innych i all padło po kilku dniach ;) 

xD 

Opublikowano

A jak zaczynać to kim? i na jakim lvl gdzie zarabiać? bo z tego co widze bardzo tanie ku

a kim wolisz? ;)

zarobek tutaj to dungeony, metiny i bossy a trzeba tam dość silnych postaci więc jeśli o to chodzi to polecam WP. Chociaż Szaman Smok też da sobie radę a ponadto jest znakomity w PVP.

na początku rób misje, starczy ci na początkowe itemy (fms/rib +9 to grosze), następnie wbijaj 75 i dopiero wtedy poważnie myśl o zarabianiu.

Opublikowano

Polecam serwer, jeden z lepszych na którym grałem. MegaUpdate wprowadzi kolejne usprawnienia rozgrywki, z czego bardzo sie ciesze. 

Graczy jest sporo, tutaj losowe ss z m1 jinno, zrobione o godzinie 12.

yoyush.jpg

rtv29r.jpg

bs9ohq.jpg

0d11ff.jpg

Opublikowano

Polecam serwer, jeden z lepszych na którym grałem. MegaUpdate wprowadzi kolejne usprawnienia rozgrywki, z czego bardzo sie ciesze. 

Graczy jest sporo, tutaj losowe ss z m1 jinno, zrobione o godzinie 12.

yoyush.jpg

rtv29r.jpg

bs9ohq.jpg

0d11ff.jpg

Zgadzam się kolego. Serwer jeden z najlepszych, aleee... jakiś czas temu w m1 można było zobaczyć 2x tyle ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...